Terug naar de vorige pagina

ACT AC4451 Gigabit Ethernet Media Converter | SFP Media Converter | Multimode | Singlemode | Zwart

€ 36,51
Op voorraad
De voordelen van Kabels.nl
  • Op werkdagen vóór 17u, morgen in huis
  • Gratis verzending boven €15,-
  • Deskundige klantenservice
  • Groot Assortiment
  • Niet goed? Geld terug!



Stel een vraag via WhatsApp

Omschrijving

ACT AC4451 Gigabit Ethernet Media Converter | SFP Media Converter | Multimode | Singlemode | Zwart

  • Gigabit Media Converter voor het omzetten van Gigabit ethernet over glasvezel naar Gigabit ethernet over koper (RJ45)
  • Zet Gigabit ethernet over koper (RJ45) om naar Gigabit ethernet over glasvezel
  • Geschikt voor een singlemode of multimode Uncoded SFP transceiver
  • Link Fault Passthrough (LFP) ondersteuning
  • Auto-negotiation functie
  • Compacte metalen behuizing

Maak kennis met de ACT AC4451 Gigabit Ethernet Media Converter, de ultieme oplossing voor naadloze en betrouwbare netwerkconnectiviteit. Deze veelzijdige mediaconverter biedt uitzonderlijke prestaties en flexibiliteit, zodat je je netwerkbereik kunt uitbreiden en moeiteloos verschillende mediatypen kunt integreren. Met zijn geavanceerde functies en betrouwbare ontwerp is de ACT AC4451 de perfecte keuze voor bedrijven en organisaties die op zoek zijn naar efficiënte en hoogwaardige netwerkoplossingen.

Veelzijdige mediaconversie:
De ACT AC4451 Media Converter maakt naadloze mediaconversie tussen verschillende netwerkinterfaces en glasvezelbekabeling mogelijk. Hij ondersteunt Gigabit Ethernet-connectiviteit, waardoor je verschillende netwerkapparaten met verschillende mediatypes kunt integreren. Of je nu moet converteren tussen multimode en single-mode glasvezel, het netwerkbereik over lange afstanden moet uitbreiden of koper- en glasvezelnetwerken moet overbruggen, deze mediaconverter biedt de flexibiliteit die je nodig hebt om je aan te passen aan diverse netwerkomgevingen.

Datatransmissie met hoge prestaties:
De ACT AC4451 mediaconverter zorgt voor gegevensoverdracht met hoge prestaties en ondersteunt Gigabit Ethernet-snelheden. Met zijn geavanceerde technologie levert hij snelle en betrouwbare connectiviteit, waardoor een soepele gegevensoverdracht, multimedia streaming en real-time communicatie mogelijk is. Of je nu grote bestanden verzendt, high-definition video's streamt of VoIP-gesprekken (Voice over Internet Protocol) voert, deze mediaconverter zorgt voor een naadloze en ononderbroken ervaring.

Vergroot netwerkbereik:
Vergroot je netwerkbereik met de ACT AC4451 Media Converter. Door signalen om te zetten tussen verschillende mediatypen, zoals koper en glasvezel, stelt deze mediaconverter je in staat om netwerkverbindingen over lange afstanden uit te breiden. Het biedt de flexibiliteit om afgelegen locaties te overbruggen, gebouwen aan te sluiten of apparaten te integreren in moeilijk bereikbare gebieden, zonder afbreuk te doen aan de netwerkprestaties of betrouwbaarheid. Dit maakt het een ideale oplossing voor campusnetwerken, industriële omgevingen en grootschalige implementaties.

Betrouwbare glasvezelconnectiviteit:
De ACT AC4451 Media Converter ondersteunt zowel multimode als singlemode glasvezelbekabeling, wat zorgt voor een betrouwbare en efficiënte netwerkverbinding. Het maakt naadloze integratie tussen verschillende vezeltypes mogelijk, zodat je netwerkapparaten met verschillende vezelkarakteristieken kunt aansluiten. Of je nu apparaten binnen een gebouw moet aansluiten of langeafstandsverbindingen tot stand moet brengen, deze mediaconverter biedt de veelzijdigheid en compatibiliteit die nodig zijn voor succesvolle glasvezelimplementaties.

Eenvoudige installatie en onderhoud:
De ACT AC4451 Media Converter is ontworpen voor eenvoudige installatie en onderhoud. Hij heeft een plug-and-play ontwerp, waardoor hij snel en probleemloos kan worden geïnstalleerd. De compacte vormfactor en stevige constructie zorgen voor een gemakkelijke installatie, zelfs in omgevingen met weinig ruimte. Bovendien geven de LED-indicatoren van de mediaconverter real-time statusupdates, waardoor monitoring en probleemoplossing eenvoudig zijn.

Kosteneffectieve netwerkoplossing:
De ACT AC4451 mediaconverter biedt een kosteneffectieve netwerkoplossing door dure infrastructuurupgrades overbodig te maken. Door gebruik te maken van bestaande netwerkapparatuur en verschillende mediatypen te integreren, kun je de levensduur van je huidige netwerkinfrastructuur verlengen. Dit vermindert de noodzaak om dure apparatuur te vervangen en minimaliseert de totale netwerkinvestering. Bovendien dragen de betrouwbaarheid en duurzaamheid van de mediaconverter bij tot kostenbesparingen op lange termijn door minder onderhoud en uitvaltijd.

Flexibele inzetmogelijkheden:
De ACT AC4451 Media Converter biedt flexibele inzetmogelijkheden om te voldoen aan verschillende netwerkvereisten. Deze aanpasbaarheid zorgt voor een eenvoudige integratie in bestaande netwerkopstellingen, zowel in kleine kantooromgevingen als in grote datacenters. Het compacte ontwerp en de veelzijdige inzetmogelijkheden van de mediaconverter maken het een betrouwbare keuze voor diverse netwerktoepassingen.

Toekomstbestendig netwerken:
Investeren in de ACT AC4451 Media Converter zorgt voor een toekomstbestendige netwerkinfrastructuur. Met zijn ondersteuning voor Gigabit Ethernet en compatibiliteit met verschillende mediatypen zorgt hij voor een naadloze integratie met evoluerende netwerktechnologieën. Naarmate je netwerkvereisten groeien en veranderen, biedt deze mediaconverter de flexibiliteit om je netwerkinfrastructuur aan te passen en uit te breiden, waardoor dure en storende upgrades niet meer nodig zijn.

Concluderend is de ACT AC4451 Gigabit Ethernet Media Converter een veelzijdige en krachtige oplossing voor naadloze netwerkconnectiviteit. Met zijn veelzijdige mediaconversiemogelijkheden, betrouwbare glasvezelconnectiviteit en eenvoudige installatie is deze mediaconverter een waardevolle aanwinst voor bedrijven en organisaties die op zoek zijn naar efficiënte en flexibele netwerkoplossingen. Ervaar een verbeterd netwerkbereik, betrouwbare gegevensoverdracht en kosteneffectieve implementaties met de ACT AC4451 Media Converter, je vertrouwde oplossing voor naadloze netwerkintegratie.
Bestel vertrouwd bij Kabels.nl

Meer informatie
SKU34868615
Lengte (cm)9.8000
Breedte (cm)7.0000
Hoogte (cm)2.6000
MerkACT
Merk artikelnr.AC4451
EAN8716065517897
VoedingExterne voedingsadapter
© 2023 - Kabels.nl