Terug naar de vorige pagina

ACT AC4455 Ethernet Media Converter 10G

€ 162,64
Op voorraad
De voordelen van Kabels.nl
  • Op werkdagen vóór 17u, morgen in huis
  • Gratis verzending boven €15,-
  • Deskundige klantenservice
  • Groot Assortiment
  • Niet goed? Geld terug!



Stel een vraag via WhatsApp

Omschrijving

ACT AC4455 Ethernet Media Converter 10G

  • 10G Media Converter voor het omzetten van Gigabit ethernet over glasvezel naar Gigabit ethernet over koper (RJ45)
  • Zet Gigabit ethernet over koper (RJ45) om naar Gigabit ethernet over glasvezel
  • Geschikt voor een singlemode of multimode Uncoded SFP+ transceiver
  • Link Fault Passthrough (LFP) ondersteuning
  • Auto-negotiation functie
  • Compacte metalen behuizing

Naadloze connectiviteit met de AC4455 10G Ethernet Media Converter

Introductie van de AC4455 10G Ethernet Media Converter, je flexibele en hoogwaardige oplossing voor naadloze overgang tussen Gigabit Ethernet over glasvezel en Gigabit Ethernet over koper (RJ45) verbindingen, en omgekeerd. Deze unmanaged mediaconverter is uitgerust met een open SFP+ slot, zodat je een single-mode of multimode ongecodeerde SFP+ module naar keuze kunt gebruiken. Met Link Fault Passthrough (LFP) technologie voor foutdetectie en verschillende bedrijfsmodi die eenvoudig via dip-switches kunnen worden ingesteld, is deze mediaconverter ontworpen om betrouwbare en efficiënte connectiviteit te bieden voor je netwerkinfrastructuur.
Belangrijkste kenmerken
De AC4455 10G Ethernet Media Converter biedt een reeks belangrijke kenmerken die zorgen voor een naadloze en krachtige netwerkovergang:
Veelzijdige Media Conversie: Zet moeiteloos Gigabit Ethernet-signalen om tussen glasvezel en koper (RJ45) met deze mediaconverter. Hij maakt een soepele integratie van verschillende netwerkomgevingen mogelijk en biedt flexibiliteit voor je connectiviteitsbehoeften.
Open SFP+ Slot: De mediaconverter wordt geleverd met een open SFP+ slot, waardoor je kunt kiezen tussen single-mode of multimode ongecodeerde SFP+ modules. Deze flexibiliteit zorgt voor compatibiliteit met verschillende glasvezelnetwerken, waardoor zowel korte- als langeafstandsverbindingen mogelijk zijn.
Link Fault Passthrough (LFP): Met LFP-technologie detecteert deze mediaconverter link- en verbindingsfouten, zodat netwerkproblemen snel kunnen worden geïdentificeerd en opgelost. Deze functie zorgt voor een betrouwbare en ononderbroken gegevensoverdracht.
Gebruiksvriendelijke Dip-Switches: De AC4455 is uitgerust met dip-switches die handige controle bieden over verschillende operationele modi. Configureer eenvoudig instellingen zoals snelheid, duplex en flow control om de netwerkprestaties te optimaliseren volgens je specifieke eisen.
Onbeheerd ontwerp: Deze mediaconverter is probleemloos ontworpen en vereist geen complexe configuratie. Sluit gewoon de benodigde kabels aan en hij is klaar voor gebruik, waardoor hij geschikt is voor zowel ervaren netwerkprofessionals als beginners.
Voordelen
De AC4455 10G Ethernet Media Converter biedt verschillende voordelen die je ervaring met netwerkconnectiviteit verbeteren:
Naadloze netwerkovergang: Met deze mediaconverter kun je soepel overstappen tussen glasvezel- en kopernetwerken, waardoor een efficiënte integratie van verschillende netwerkomgevingen mogelijk is. Het elimineert compatibiliteitsproblemen en vereenvoudigt het proces van netwerkuitbreiding of upgrades.
Flexibele vezelcompatibiliteit: De open SFP+ sleuf biedt flexibiliteit bij het kiezen van de juiste SFP+ module voor je netwerkvereisten. Of je nu single-mode of multimode glasvezelconnectiviteit nodig hebt, de AC4455 dekt je, waardoor een naadloze integratie met diverse glasvezelinfrastructuur mogelijk is.
Betrouwbare foutopsporing: De Link Fault Passthrough (LFP) functie van deze mediaconverter verbetert de betrouwbaarheid van het netwerk door snel fouten en onderbrekingen in de verbinding op te sporen. Dit maakt snelle probleemoplossing mogelijk en minimaliseert netwerkuitval.
Aanpasbare netwerkconfiguratie: De dip-switches op de AC4455 maken eenvoudige aanpassing van de netwerkinstellingen mogelijk. Pas snelheid, duplex en flow control aan volgens de specifieke behoeften van je netwerk, zodat je verzekerd bent van optimale prestaties en compatibiliteit met aangesloten apparaten.
Plug-and-Play gemak: Met zijn onbeheerde ontwerp is de AC4455 mediaconverter uitzonderlijk gebruiksvriendelijk. Sluit gewoon de benodigde kabels aan, en hij zal automatisch de netwerkinstellingen detecteren en aanpassen, waardoor het een probleemloze keuze is voor zowel ervaren gebruikers als beginners.
Samenvattend:
De AC4455 10G Ethernet Media Converter biedt een flexibele en betrouwbare oplossing voor een naadloze overgang tussen Gigabit Ethernet over glasvezel en koperverbindingen. Met zijn open SFP+ slot, Link Fault Passthrough (LFP) technologie, gebruiksvriendelijke dip-switches en plug-and-play gemak zorgt deze mediaconverter voor een soepel netwerkintegratieproces. Ervaar ononderbroken en krachtige gegevensoverdracht met de AC4455 10G Ethernet Media Converter, en geniet van verbeterde connectiviteit in je netwerkinfrastructuur.
Meer informatie
SKU34868616
Lengte (cm)9.8000
Breedte (cm)7.0000
Hoogte (cm)2.6000
MerkACT
Merk artikelnr.AC4455
EAN8716065517903
VoedingExterne voedingsadapter
© 2023 - Kabels.nl