Terug naar de vorige pagina

ACT TD168A RJ45 (8P/8C) CAT6 Afgeschermde Modulaire Connector - 25 stuks

€ 40,17
Op voorraad
De voordelen van Kabels.nl
  • Op werkdagen vóór 17u, morgen in huis
  • Gratis verzending boven €15,-
  • Deskundige klantenservice
  • Groot Assortiment
  • Niet goed? Geld terug!



Stel een vraag via WhatsApp

Omschrijving

ACT TD168A RJ45 (8P/8C) CAT6 Afgeschermde Modulaire Connector - 25 stuks

  • Geschikt voor soepele en massieve aders
  • Met positioneringsblokje
  • Voorzien van 50µ vergulde contacten

Maak kennis met de ACT TD168A RJ45 (8P/8C) CAT6 Afgeschermde Modulaire Connector - 25 stuks, de ultieme oplossing voor het realiseren van snelle en betrouwbare netwerkverbindingen. Deze modulaire connectoren zijn zorgvuldig ontworpen om uitzonderlijke prestaties, duurzaamheid en veelzijdigheid te bieden voor al je netwerkbehoeften. Of je nu een professionele netwerkinstallateur bent of een doe-het-zelver, de ACT TD168A connectoren zijn ontworpen om aan je verwachtingen te voldoen en ze zelfs te overtreffen.

Uitzonderlijke prestaties:
De ACT TD168A connectoren zijn ontworpen om uitzonderlijke prestaties te leveren, zodat je netwerk optimaal functioneert. Deze connectoren zijn compatibel met CAT6 bekabeling, wat betekent dat ze gegevensoverdrachtsnelheden tot 10 gigabit per seconde (Gbps) aankunnen. Of je nu high-definition video's streamt, online games speelt of bandbreedte-intensieve toepassingen gebruikt, deze connectoren zorgen voor een vertragingsvrije en naadloze ervaring.

Robuuste afscherming:
Een van de opvallende eigenschappen van de ACT TD168A connectoren is hun robuuste afscherming. Het zijn afgeschermde connectoren, wat betekent dat ze afgeschermd zijn tegen elektromagnetische interferentie (EMI) en radiofrequente interferentie (RFI). Deze afscherming zorgt ervoor dat je netwerksignalen sterk en ononderbroken blijven, zelfs in lawaaierige omgevingen waar interferentie vaak voorkomt.

Eenvoudige installatie:
De ACT TD168A connectoren zijn ontworpen met installatiegemak in gedachten. Ze hebben een modulair ontwerp waardoor CAT6 kabels snel en probleemloos kunnen worden aangesloten. Of je nu een doorgewinterde professional bent of een beginner, je zult waarderen hoe eenvoudig het is om deze connectoren te gebruiken om Ethernetverbindingen van hoge kwaliteit te maken.

Veelzijdige compatibiliteit:
Deze connectoren zijn compatibel met RJ45 (8P/8C) connectoren, waardoor ze geschikt zijn voor een breed scala aan netwerktoepassingen. Of je nu verbindingen moet maken voor je thuisnetwerk, kantoor, datacenter of een andere omgeving, met de ACT TD168A connectoren zit je goed.

Duurzaamheid voor een lange levensduur:
ACT begrijpt het belang van duurzaamheid in netwerkcomponenten. De TD168A connectoren zijn gemaakt om lang mee te gaan, met robuuste materialen die bestand zijn tegen de ontberingen van dagelijks gebruik. Deze duurzaamheid zorgt ervoor dat je netwerkverbindingen solide en betrouwbaar blijven op de lange termijn, zodat je ze minder vaak hoeft te vervangen.

Kosteneffectieve oplossing:
Investeren in de ACT TD168A connectoren is een kosteneffectieve oplossing voor je netwerkbehoeften. Hun hoge prestaties betekenen dat je je connectoren niet vaak hoeft te upgraden. Bovendien biedt de 25-stuks verpakking een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding, waardoor je verzekerd bent van een ruime voorraad connectoren voor je projecten.

Toekomstbestendige netwerken:
CAT6 bekabeling, samen met CAT6 connectoren zoals de ACT TD168A, wordt beschouwd als een toekomstbestendige oplossing. Met de steeds toenemende vraag naar gegevensoverdracht met hoge snelheid zijn deze connectoren ontworpen om te voldoen aan de behoeften van de huidige netwerken, terwijl ze klaar zijn voor de hogere bandbreedte-eisen van de toekomst. Dit betekent dat je netwerkinfrastructuur kan groeien en evolueren zonder dat er aanzienlijke upgrades nodig zijn.

Veilige verbindingen:
De ACT TD168A connectoren bieden veilige en stabiele verbindingen. Of je nu computers, switches, routers of andere netwerkapparaten aansluit, je kunt erop vertrouwen dat je gegevens zonder interferentie of signaalverlies worden verzonden. Deze beveiliging is essentieel voor gevoelige gegevensoverdracht en kritische netwerkoperaties.

Professionele resultaten:
Of je nu een professionele netwerkinstallateur bent of een doe-het-zelver, met de ACT TD168A connectoren behaal je professionele resultaten. Deze connectoren zijn ontworpen om te voldoen aan industriële standaarden en specificaties, zodat je netwerkverbindingen betrouwbaar en efficiënt zijn en zich kunnen meten met de beste in de branche.

Breed scala aan toepassingen:
De veelzijdigheid van de ACT TD168A connectoren maakt ze geschikt voor een breed scala aan toepassingen, waaronder:

- Thuisnetwerken: Verbeter de snelheid en betrouwbaarheid van je thuisnetwerk voor streaming, gaming en smart home apparaten.
- Kantoornetwerken: Creëer snelle en stabiele verbindingen voor je kantoorcomputers, printers en andere apparaten.
- Datacenters: Zorg voor snelle verbindingen voor servers en gegevensopslagapparaten.
- Telecommunicatie: Gebruik deze connectoren voor spraak- en datacommunicatie in telefoonsystemen.

Concluderend is de ACT TD168A RJ45 (8P/8C) CAT6 Afgeschermde Modulaire Connector - 25 stuks een krachtige, veelzijdige en kosteneffectieve oplossing voor al je netwerkbehoeften. Of je nu een thuisnetwerk bouwt, een kantoor inricht of in een datacenter werkt, deze connectoren bieden uitzonderlijke prestaties, duurzaamheid en installatiegemak. Upgrade je netwerkverbindingen met de ACT TD168A connectoren en ervaar de voordelen van betrouwbare, snelle netwerken.Maak kennis met de ACT TD168A RJ45 (8P/8C) CAT6 Afgeschermde Modulaire Connector - 25 stuks, de ultieme oplossing voor het realiseren van snelle en betrouwbare netwerkverbindingen. Deze modulaire connectoren zijn zorgvuldig ontworpen om uitzonderlijke prestaties, duurzaamheid en veelzijdigheid te bieden voor al je netwerkbehoeften. Of je nu een professionele netwerkinstallateur bent of een doe-het-zelver, de ACT TD168A connectoren zijn ontworpen om aan je verwachtingen te voldoen en ze zelfs te overtreffen.

Meer informatie
SKU34836965
Merk artikelnr.TD168A
Lengte (cm)0.0060
EAN8716065132304
MerkACT
Breedte (cm)13.5000
Hoogte (cm)9.0000
Max. aderdoorsnede24 AWG
Materiaal behuizingPolycarbonaat
ContactmateriaalFosfor brons
ContactoppervlakteGold plated
AfgeschermdJa
CategorieCAT6
Min. aderdoorsnede26 AWG
Compatible ader typeSolid, Stranded (litze)
© 2023 - Kabels.nl