Terug naar de vorige pagina

Adder IPEPSMINI-DP ADDERLink IPEPS mini DisplayPort

€ 949,57
Niet op voorraad
De voordelen van Kabels.nl
  • Op werkdagen vóór 17u, morgen in huis
  • Gratis verzending boven €15,-
  • Deskundige klantenservice
  • Groot Assortiment
  • Niet goed? Geld terug!



Stel een vraag via WhatsApp

Omschrijving

Adder IPEPSMINI-DP ADDERLink IPEPS mini DisplayPort

  • KVM over IP product
  • Verzorgt computer toegang vanaf iedere gewenste plek
  • Non-blocking access tot aan 8 remote gebruikers
  • Low latency bij muisgebruik
  • AES 256-bit encrypted link
  • BIOS toegang
  • USB powered

Een veelzijdig en flexibel KVM over IP product, dit alles in een compacte behuizing. De ADDERLink ipeps mini stelt je in staat om een computer te beheren vanaf een willekeurige plek. De ipeps mini gebruikt Real VNC software. Bij het gebruik van de muis ontstaat er nagenoeg geen latency. Het product is USB powered.

Ontketen het potentieel van toegang op afstand met Adder IPEPSMINI-DP ADDERLink IPEPS Mini DisplayPort

In het digitale tijdperk zijn oplossingen voor toegang op afstand van vitaal belang voor bedrijven om productiviteit en connectiviteit te behouden, ongeacht de fysieke locatie. Adder, een toonaangevende naam in KVM-technologie (Keyboard, Video, Mouse), presenteert de Adder IPEPSMINI-DP ADDERLink IPEPS Mini DisplayPort. Deze geavanceerde oplossing biedt organisaties veilige en naadloze toegang op afstand, zodat computersystemen op afstand efficiënt bestuurd en beheerd kunnen worden. In dit artikel gaan we dieper in op de belangrijkste kenmerken en voordelen van de Adder IPEPSMINI-DP ADDERLink IPEPS Mini DisplayPort en hoe het je ervaring met toegang op afstand kan revolutioneren.

Kristalheldere weergavekwaliteit:

De Adder IPEPSMINI-DP ADDERLink IPEPS Mini DisplayPort levert een onberispelijke weergavekwaliteit en zorgt voor een visueel meeslepende ervaring van toegang op afstand. Met ondersteuning van resoluties tot 2560x1600 stelt dit apparaat gebruikers in staat om te werken met ingewikkelde visuele details, waardoor het ideaal is voor taken die precisie en helderheid vereisen. Of je nu werkt aan grafisch ontwerp, videobewerking of inhoud met een hoge resolutie, de IPEPS Mini DisplayPort zorgt voor nauwkeurige kleurweergave en scherpe beelden, waardoor je werk op afstand tot leven komt.

Robuuste beveiligingsmaatregelen:

Beveiliging is van het grootste belang bij oplossingen voor toegang op afstand en de Adder IPEPSMINI-DP ADDERLink IPEPS Mini DisplayPort geeft prioriteit aan gegevensbescherming. Het apparaat implementeert geavanceerde versleutelingsalgoritmen en verificatieprotocollen zoals 128-bits SSL en RSA 2048-bits versleuteling en zorgt zo voor een veilige gegevensoverdracht. Met deze beveiligingsmaatregelen blijft je gevoelige informatie vertrouwelijk en beschermd tegen ongeautoriseerde toegang. Bovendien kunnen gebruikersspecifieke toegangsrechten worden ingesteld, zodat alleen bevoegde personen controle hebben en de algehele beveiliging van je externe toegangsomgeving verder wordt verbeterd.

Veelzijdige DisplayPort-connectiviteit:

De Adder IPEPSMINI-DP ADDERLink IPEPS Mini DisplayPort biedt veelzijdige aansluitmogelijkheden om compatibiliteit met een breed scala aan systemen te garanderen. Uitgerust met DisplayPort in- en uitvoerpoorten integreert de IPEPS Mini DisplayPort naadloos met verschillende computersystemen, waaronder servers, werkstations en virtuele machines. Deze flexibiliteit zorgt voor soepele toegang en bediening op afstand, zodat gebruikers kunnen werken met de apparaten en opstellingen van hun voorkeur.

Real-Time Samenwerking:

Efficiënte samenwerking is essentieel in de hedendaagse werkomgeving, ongeacht de fysieke afstand. De Adder IPEPSMINI-DP ADDERLink IPEPS Mini DisplayPort maakt real-time samenwerking mogelijk doordat meerdere gebruikers op afstand gelijktijdig toegang hebben tot dezelfde computer en deze kunnen bedienen. Of het nu gaat om brainstormsessies, teamsamenwerking of technische ondersteuning, deze functie elimineert geografische barrières en bevordert naadloze samenwerking, wat resulteert in verbeterde productiviteit en lagere operationele kosten.

Intuïtieve webgebaseerde interface:

De Adder IPEPSMINI-DP ADDERLink IPEPS Mini DisplayPort heeft een intuïtieve web-based interface die configuratie, beheer en monitoring van externe toegangssessies vereenvoudigt. Deze gebruiksvriendelijke interface stroomlijnt het installatieproces, waardoor een snelle implementatie en probleemloze werking mogelijk zijn. Of je nu een IT-beheerder bent of een niet-technische gebruiker, de intuïtieve interface van de IPEPS Mini DisplayPort zorgt voor een soepele en moeiteloze ervaring van toegang op afstand.

Samenvattend:

Met zijn indrukwekkende beeldschermkwaliteit, robuuste beveiligingsmaatregelen, veelzijdige verbindingsopties, realtime samenwerkingsmogelijkheden en intuïtieve interface is de Adder IPEPSMINI-DP ADDERLink IPEPS Mini DisplayPort de oplossing voor toegang op afstand. Investeer in dit krachtige apparaat om je ervaring met toegang op afstand te optimaliseren, de productiviteit te verhogen en naadloze connectiviteit voor je organisatie te garanderen. Ontgrendel het ware potentieel van werken op afstand met de Adder IPEPSMINI-DP ADDERLink IPEPS Mini DisplayPort.

Meer informatie
SKU34870609
MerkAdder
Lengte (cm)0.0000
Breedte (cm)0.0000
EAN8716065536614
Hoogte (cm)0.0000
Merk artikelnr.IPEPSMINI-DP
Max. resolutie @ 60Hz1900 x 1200
AansluitingenDisplayPort, USB
Aansluitingen (computer)DisplayPort male (x1), USB A male (x2)
Ondersteunde functiesEDID
VoedingExterne voedingsadapter
DisplayPort specificatieNiet gespecificeerd door fabrikant
© 2023 - Kabels.nl