Terug naar de vorige pagina

Adder IPEPSMINI-VGA ADDERLink IPEPS mini VGA

€ 949,57
Niet op voorraad
De voordelen van Kabels.nl
  • Op werkdagen vóór 17u, morgen in huis
  • Gratis verzending boven €15,-
  • Deskundige klantenservice
  • Groot Assortiment
  • Niet goed? Geld terug!



Stel een vraag via WhatsApp

Omschrijving

Adder IPEPSMINI-VGA ADDERLink IPEPS mini VGA

  • KVM over IP product
  • Verzorgt computer toegang vanaf iedere gewenste plek
  • Non-blocking access tot aan 8 remote gebruikers
  • Low latency bij muisgebruik
  • AES 256-bit encrypted link
  • BIOS toegang
  • USB powered

Een veelzijdig en flexibel KVM over IP product, dit alles in een compacte behuizing. De ADDERLink ipeps mini stelt je in staat om een computer te beheren vanaf een willekeurige plek. De ipeps mini gebruikt Real VNC software. Bij het gebruik van de muis ontstaat er nagenoeg geen latency. Het product is USB powered.

Stroomlijn je toegang op afstand met Adder IPEPSMINI-VGA ADDERLink Ipeps Mini VGA

In de snelle bedrijfsomgeving van vandaag de dag spelen oplossingen voor toegang op afstand een cruciale rol bij het waarborgen van productiviteit en efficiëntie voor bedrijven van elke omvang. Adder, een bekende leider op het gebied van KVM (Keyboard, Video, Mouse) technologie, presenteert de Adder IPEPSMINI-VGA ADDERLink Ipeps Mini VGA. Deze innovatieve oplossing biedt organisaties betrouwbare en veilige toegang op afstand, zodat computersystemen op afstand naadloos bestuurd en beheerd kunnen worden.Hieronderbespreken we de belangrijkste kenmerken en voordelen van de Adder IPEPSMINI-VGA ADDERLink Ipeps Mini VGA en hoe het je ervaring met toegang op afstand kan verbeteren.

Ongeëvenaarde videokwaliteit:

De Adder IPEPSMINI-VGA ADDERLink Ipeps Mini VGA is ontworpen om uitzonderlijke videokwaliteit te leveren, zodat je verzekerd bent van een naadloze visuele ervaring wanneer je op afstand toegang hebt tot computers. Met ondersteuning voor resoluties tot 1920x1200 behoudt de Ipeps Mini VGA scherpe en heldere beelden, zodat je kunt werken aan taken die precieze visuele details vereisen. Of je nu werkt met afbeeldingen, multimedia-inhoud of ingewikkelde ontwerpen, de Ipeps Mini VGA zorgt ervoor dat elke pixel nauwkeurig wordt weergegeven en garandeert een levensechte ervaring van toegang op afstand.

Veilige toegang op afstand:

Beveiliging is van het grootste belang als het gaat om oplossingen voor toegang op afstand. De Adder IPEPSMINI-VGA ADDERLink Ipeps Mini VGA geeft prioriteit aan gegevensbeveiliging door geavanceerde versleutelingsalgoritmen en verificatieprotocollen te implementeren. Met 128-bits SSL en RSA 2048-bits versleuteling blijven je gegevens beschermd tijdens de overdracht, waardoor je gevoelige informatie wordt beschermd tegen ongeautoriseerde toegang. Bovendien kun je met de Ipeps Mini VGA gebruikersspecifieke toegangsrechten instellen, zodat alleen bevoegd personeel toegang heeft, wat de beveiliging van je externe toegangsomgeving verder verbetert.

Efficiënte samenwerking:

Samenwerken gaat moeiteloos met de Adder IPEPSMINI-VGA ADDERLink Ipeps Mini VGA. De geavanceerde functies vergemakkelijken real-time samenwerking doordat meerdere gebruikers op afstand gelijktijdig toegang hebben tot dezelfde computer. Of het nu gaat om een team brainstormsessie of het bieden van technische ondersteuning aan collega's op verschillende locaties, de Ipeps Mini VGA maakt efficiënte samenwerking mogelijk door de noodzaak van fysieke nabijheid weg te nemen, wat tijd en middelen bespaart.

Veelzijdige aansluitmogelijkheden:

De Adder IPEPSMINI-VGA ADDERLink Ipeps Mini VGA biedt veelzijdige connectiviteitsopties om compatibiliteit met een breed scala aan apparaten en systemen te garanderen. Uitgerust met VGA in- en uitvoerpoorten integreert de Ipeps Mini VGA naadloos met verschillende computersystemen, waaronder servers, werkstations en virtuele machines. Bovendien kun je dankzij de ondersteuning voor USB-randapparatuur externe apparaten op afstand aansluiten en bedienen, waardoor je mogelijkheden worden uitgebreid en een complete oplossing voor toegang op afstand wordt geboden.

Intuïtieve en gebruikersvriendelijke interface:

De Adder IPEPSMINI-VGA ADDERLink Ipeps Mini VGA is ontworpen met het gebruikersgemak in het achterhoofd en beschikt over een intuïtieve webgebaseerde interface. De gebruiksvriendelijke interface maakt eenvoudige configuratie, beheer en monitoring van je externe toegangssessies mogelijk. Of je nu een IT-beheerder of een niet-technische gebruiker bent, de interface van de Ipeps Mini VGA vereenvoudigt het installatieproces en zorgt voor een snelle implementatie en probleemloze werking.

Samenvattend:

Met zijn uitzonderlijke videokwaliteit, robuuste beveiligingsfuncties, efficiënte samenwerkingsmogelijkheden, veelzijdige aansluitmogelijkheden en gebruiksvriendelijke interface is de IPEPSMINI-VGA ADDERLink Ipeps Mini VGA een betrouwbare en krachtige oplossing voor toegang op afstand. Door je processen voor toegang op afstand te stroomlijnen, stelt dit geavanceerde apparaat bedrijven in staat om de productiviteit te optimaliseren, de uitvaltijd te verminderen en de algehele operationele efficiëntie te verbeteren. Investeer vandaag nog in de Adder IPEPSMINI-VGA ADDERLink Ipeps Mini VGA om het ware potentieel van externe toegang te ontsluiten en de productiviteit van je organisatie naar nieuwe hoogten te brengen.

Meer informatie
SKU34870608
MerkAdder
Lengte (cm)0.0000
Breedte (cm)0.0000
EAN8716065536591
Hoogte (cm)0.0000
Merk artikelnr.IPEPSMINI-VGA
Max. resolutie @ 60Hz1920 x 1200
AansluitingenUSB, VGA
Aansluitingen (computer)USB A male (x2), VGA HD D-sub 15-pin male (x1)
Video signaalVGA
Ondersteunde functiesEDID
VoedingExterne voedingsadapter
© 2023 - Kabels.nl