Terug naar de vorige pagina

Atlona AT-USB-EX100-KIT USB Extender | CATx | 100 meter | High Speed | 100 meter

€ 705,43
Op voorraad
De voordelen van Kabels.nl
  • Op werkdagen vóór 17u, morgen in huis
  • Gratis verzending boven €15,-
  • Deskundige klantenservice
  • Groot Assortiment
  • Niet goed? Geld terug!



Stel een vraag via WhatsApp

Omschrijving

Atlona AT-USB-EX100-KITUSB Extender | CATx | 100 meter | High Speed | 100 meter

  • Point-to-point USB extender kit
  • Verlengd USB 2.0 signaal tot 100 meter via een enkele CATx kabel
  • USB 2.0 compatible
  • Zender unit beschikt over USB type B interface (naar host PC), plus 2 USB A poorten (voor randapparatuur)
  • Ontvanger beschikt over 4 USB A poorten voor randapparatuur
  • Maximaal 315 Mbps data rate wordt ondersteund, i.v.m. USB bandbreedte limitaties over HDBaseT

De Atlona AT-USB-EX100-KIT is een high speed USB extender kit. Het product ondersteund een extensie van USB 2.0 signaal tot aan 100 meter, daarbij gebruikmakend van een enkele CATx kabel. De kit beschikt over een lokaal gevoedde zender en receiver endpoints. Maximaal 315 Mbps data rate wordt ondersteund, i.v.m. USB bandbreedte limitaties over HDBaseT.Maak kennis met de Atlona AT-USB-EX100-KIT USB Extender, een geavanceerde oplossing ontworpen om USB-signalen met hoge snelheid en precisie uit te breiden over CATx-kabels. Met deze innovatieve extender kun je USB-connectiviteit tot 100 meter verlengen, wat ongeëvenaard gemak en flexibiliteit biedt voor verschillende toepassingen. Of je nu USB-randapparatuur moet verlengen voor externe werkstations, digital signage, industriële besturingssystemen of interactieve kiosken, de Atlona AT-USB-EX100-KIT levert betrouwbare en efficiënte prestaties.

Uitgebreide USB-connectiviteit:
De Atlona AT-USB-EX100-KIT USB Extender is de oplossing voor het uitbreiden van USB-signalen over lange afstanden. Met een zendbereik tot 100 meter kun je met deze extender USB-apparaten aansluiten die veel verder gaan dan de typische beperkingen van standaard USB-kabels. Zeg vaarwel tegen kabellengtebeperkingen en geniet van de vrijheid om USB-randapparaten te plaatsen waar ze het meest nodig zijn.

Snelle gegevensoverdracht:
Ervaar razendsnelle gegevensoverdracht met de Atlona AT-USB-EX100-KIT. Deze USB-extender ondersteunt USB 2.0 datasnelheden tot 480 Mbps, waardoor een snelle en naadloze communicatie tussen je USB-apparaten en het hostsysteem wordt gegarandeerd. Of je nu grote bestanden overdraagt, multimedia streamt of snelle USB-randapparatuur gebruikt, deze extender garandeert optimale prestaties zonder afbreuk te doen aan de gegevensintegriteit.

Plug-and-Play Gemak:
Het instellen van de Atlona AT-USB-EX100-KIT is een fluitje van een cent. Dankzij de plug-and-play functionaliteit kun je snel een USB-verbinding tot stand brengen tussen je apparaten zonder dat je extra stuurprogramma's of software hoeft te installeren. Sluit gewoon de lokale en externe extenders aan, verbind ze met CATx-kabels en je kunt aan de slag. Geniet in een mum van tijd van probleemloze connectiviteit en verbeterde productiviteit.

Veelzijdig voor verschillende toepassingen:
Deze USB-extender is een veelzijdige oplossing die geschikt is voor een groot aantal toepassingen. In professionele AV-installaties is de AT-USB-EX100-KIT perfect om USB-camera's, touchscreens of interactieve whiteboards op afstand aan te sluiten. In industriële omgevingen zorgt het voor toegang op afstand en bediening van machines en apparatuur die geschikt zijn voor USB. Verder kan hij worden gebruikt voor desktop-toepassingen op afstand, USB-aangedreven digital signage en nog veel meer. Zijn aanpassingsvermogen maakt het een onmisbaar hulpmiddel voor tal van industrieën.

Robuust en betrouwbaar ontwerp:
De Atlona AT-USB-EX100-KIT is gebouwd met het oog op betrouwbaarheid en is bestand tegen de ontberingen van dagelijks gebruik. De extenders zitten in stevige behuizingen die bescherming bieden tegen fysieke schade en omgevingsfactoren. Dit zorgt ervoor dat je USB-verbindingen stabiel en veilig blijven, zelfs in moeilijke omstandigheden. Of je nu werkt in industriële omgevingen, onderwijsinstellingen of commerciële omgevingen, de AT-USB-EX100-KIT is opgewassen tegen zijn taak.

CATx-kabel flexibiliteit:
De Atlona AT-USB-EX100-KIT maakt gebruik van CATx-kabels voor het verlengen van USB-signalen. CATx-kabels zijn gemakkelijk verkrijgbaar en kosteneffectief, zodat je de juiste kabellengte kunt kiezen voor je specifieke behoeften. CAT5e of CAT6 kabels kunnen worden gebruikt, zodat je de flexibiliteit hebt om USB-verbindingen uit te breiden over verschillende afstanden zonder afbreuk te doen aan de signaalkwaliteit.

Mogelijkheden voor voeding op afstand:
De AT-USB-EX100-KIT ondersteunt voeding op afstand, wat betekent dat je de externe extender kunt voeden via de USB-poort van de lokale unit. Deze functie maakt een aparte voedingsbron aan de remote kant overbodig, wat het installatieproces vereenvoudigt en kabelwarboel vermindert. Geniet van een schonere en meer georganiseerde opstelling terwijl je de mogelijkheden van de extender maximaliseert.

Behoud signaalintegriteit:
Met de Atlona AT-USB-EX100-KIT is signaalintegriteit van het grootste belang. De extender maakt gebruik van geavanceerde signaalverwerkingstechnologie om ervoor te zorgen dat USB-gegevens nauwkeurig en met minimale interferentie worden verzonden. Ervaar betrouwbare en consistente prestaties, zelfs over grotere afstanden, met de hoogwaardige signaaloverdrachtsmogelijkheden van deze extender.

Kosteneffectieve oplossing:
Investeren in de Atlona AT-USB-EX100-KIT is een kosteneffectieve oplossing voor het uitbreiden van USB-connectiviteit. In plaats van te investeren in dure USB-repeaters of lange USB-kabels, biedt deze extender een voordeligere optie met behoud van topprestaties. Bespaar op infrastructuurkosten zonder afbreuk te doen aan de kwaliteit en betrouwbaarheid van gegevensoverdracht.

Toekomstbestendige investering:
De AT-USB-EX100-KIT is een toekomstbestendige investering voor je USB-uitbreidingsbehoeften. Naarmate de technologie voortschrijdt en de vraag naar hogere gegevenssnelheden toeneemt, is deze extender ontworpen om zich aan te passen aan nieuwe USB-standaarden en vereisten. Dit zorgt ervoor dat je installatie jarenlang compatibel blijft met de nieuwste USB-apparaten en -technologie.

Concluderend is de Atlona AT-USB-EX100-KIT USB Extender een baanbrekende oplossing die ongeëvenaard gemak, flexibiliteit en prestaties toevoegt aan USB-connectiviteit. Met zijn uitgebreide bereik tot 100 meter, snelle gegevensoverdracht, plug-and-play gemak en robuust ontwerp is deze extender perfect geschikt voor verschillende toepassingen in verschillende industrieën. Upgrade je USB-uitbreidingsmogelijkheden met de Atlona AT-USB-EX100-KIT en ervaar de voordelen van betrouwbare en efficiënte USB-connectiviteit als nooit tevoren.

Meer informatie
SKU34864499
MerkAtlona
Merk artikelnr.AT-USB-EX100-KIT
EAN8716065469080
Overige signalenUSB 2.0 - HighSpeed (Enhanced)
Extensie kabelCATx (x1)
AansluitingenRJ45, USB
Aansluitingen (in)RJ45 female (x1), USB A female (x4)
BijgeleverdTwee voedingsadapters, muur/tafel brackets en handleiding
Extender categorie51-100 m
Max. extensie afstand100 m
Aansluitingen (uit)RJ45 female (x1), USB A female (x2), USB B female (x1)
Extensie connectorRJ45
Extensie protocolHDBaseT
USB versieUSB 2.0 - HighSpeed (Enhanced)
VoedingExterne voedingsadapter
© 2023 - Kabels.nl