Terug naar de vorige pagina

Brennenstuhl 1153580200 Estilo Duplex PDU | Bureau Stekkerdoos | 1x USB-C PD | 1x USB-A |10x Type F Stopcontacten

€ 78,31
Op voorraad
De voordelen van Kabels.nl
  • Op werkdagen vóór 17u, morgen in huis
  • Gratis verzending boven €15,-
  • Deskundige klantenservice
  • Groot Assortiment
  • Niet goed? Geld terug!



Stel een vraag via WhatsApp

Omschrijving

Brennenstuhl 1153580200 Estilo Duplex PDU | Bureau Stekkerdoos | 1x USB-C PD | 1x USB-A |10x Type F Stopcontacten

  • Tafelcontactdoos is geschikt voor tafeldiktes van 16-45mm en kan worden vastgezet door de schroeven aan te draaien
  • De desktop unit heeft 2 stekkerdozen en 1x USB C uitgang met Power Delivery max. 30W voor snelladen en 1x USB A uitgang met max. 18W
  • 8 contacten bevinden zich onder de tafel voor een optimale stroomvoorziening van uw apparaten
  • Beschermde contacten met verhoogde contactbeveiliging in 45° opstelling, ook geschikt voor haakse stekkers
  • Anti-slip pads zorgen voor een ideale grip op de tafel

Maak kennis met de Brennenstuhl 1153580200 Estilo Duplex PDU, de ultieme oplossing voor al je stroomverdelingsbehoeften. Deze innovatieve stroomverdeler (PDU) combineert functionaliteit, stijl en gemak om je te voorzien van een naadloze oplossing voor stroombeheer. Met functies zoals USB-C PD, USB-A poorten en 10 Type F stopcontacten is de Brennenstuhl Estilo Duplex PDU ontworpen om te voldoen aan de eisen van moderne werkplekken en huizen. In deze uitgebreide productbeschrijving gaan we dieper in op de kenmerken, voordelen en toepassingen van deze veelzijdige PDU.

Geavanceerd ontwerp:
De Brennenstuhl Estilo Duplex PDU is niet alleen een functionele stroomverdeler; het is een statement van modern design. Het slanke en elegante ontwerp past naadloos in elke werkruimte, of het nu je bureau of thuiswerkplek is. De Estilo Duplex PDU voegt een vleugje verfijning toe aan je stroombeheerinstallatie.

USB-C PD en USB-A poorten:
Een van de opvallende kenmerken van de Estilo Duplex PDU is de aanwezigheid van USB-C PD en USB-A poorten. De USB-C PD poort zorgt voor snel en efficiënt opladen van compatibele apparaten, zodat je gadgets altijd gebruiksklaar zijn. De USB-A poorten bieden extra gemak, zodat je eenvoudig verschillende apparaten tegelijk kunt opladen, van smartphones tot tablets en meer.

Overvloedige stopcontacten:
Met 10 Type F stopcontacten biedt deze PDU ruime mogelijkheden voor stroomverdeling. Je kunt je computer, monitor, printer, bureaulamp en andere apparaten gemakkelijk aansluiten. Zeg maar dag tegen het gedoe van het steeds verwisselen van stekkers of het gebruik van omvangrijke verlengsnoeren. De Estilo Duplex PDU biedt alle stopcontacten die je nodig hebt in één compact apparaat.

Overspanningsbeveiliging:
Je waardevolle apparaten beschermen tegen stroompieken is cruciaal. De Estilo Duplex PDU is uitgerust met overspanningsbeveiliging die je elektronica beschermt tegen spanningspieken en zorgt dat ze lang meegaan. Deze functie zorgt voor gemoedsrust, vooral in gebieden die gevoelig zijn voor elektrische schommelingen.

Bescherming tegen overbelasting:
Overbelasting van stopcontacten kan gevaarlijk en schadelijk zijn voor je apparaten. De Estilo Duplex PDU heeft een overbelastingsbeveiliging om dergelijke situaties te voorkomen. Als de belasting een veilige grens overschrijdt, schakelt de PDU automatisch de stroom uit om schade en gevaar te voorkomen.

Veelzijdige montageopties:
Of je hem nu liever op je bureau plaatst of aan de muur monteert, de Estilo Duplex PDU biedt veelzijdige installatieopties. Hij wordt geleverd met montagebeugels voor eenvoudige bevestiging aan de muur, zodat je je werkruimte kunt optimaliseren door snoeren en stopcontacten overzichtelijk te houden.

Efficiënt kabelbeheer:
In de war geraakte kabels kunnen een nachtmerrie zijn in elke werkruimte. De Estilo Duplex PDU heeft kabelbeheerclips die je kabels netjes en georganiseerd houden. Zeg vaarwel tegen kabelwarboel en hallo tegen een schone en efficiënte werkruimte.

Ideaal voor thuis en op kantoor:
De veelzijdigheid van de Estilo Duplex PDU maakt hem geschikt voor zowel thuis als op kantoor. In je thuiskantoor biedt het een slanke en functionele oplossing voor het voeden van je computer, randapparatuur en mobiele apparaten. In een bedrijfsomgeving kan hij worden gebruikt om de stroomverdeling voor werkstations, vergaderruimtes en samenwerkingsruimtes te stroomlijnen.

Energie-efficiëntie:
Efficiëntie is belangrijk, niet alleen voor je apparaten maar ook voor je energieverbruik. De Estilo Duplex PDU is ontworpen met het oog op energie-efficiëntie. Hij helpt energieverspilling tegen te gaan doordat je eenvoudig meerdere apparaten tegelijk kunt uitschakelen als ze niet in gebruik zijn, wat milieuvriendelijke praktijken bevordert.

Veiligheid en kwaliteitsgarantie:
Brennenstuhl is een merk dat bekend staat om zijn inzet voor veiligheid en kwaliteit. De Estilo Duplex PDU is gebouwd om te voldoen aan de hoogste veiligheidsnormen, zodat je je waardevolle elektronica kunt toevertrouwen. Het is een product dat ontworpen is om lang mee te gaan, zodat je jarenlang kunt rekenen op betrouwbare prestaties.

Vereenvoudigd energiebeheer:
Het beheren van meerdere apparaten kan een gedoe zijn, maar de Estilo Duplex PDU vereenvoudigt het stroombeheer. Met al je stopcontacten en USB-poorten op één plek kun je je apparaten eenvoudig aansluiten, opladen en van stroom voorzien zonder steeds naar verschillende stroombronnen te hoeven grijpen.

Kosteneffectieve oplossing:
Investeren in de Estilo Duplex PDU is een kosteneffectieve oplossing voor je stroomdistributiebehoeften. In plaats van meerdere stekkerblokken en adapters aan te schaffen, kun je je stroombeheer consolideren met één hoogwaardige stekkerblok. Dit bespaart je niet alleen geld op de lange termijn, maar vermindert ook rommel en maakt je werkruimte efficiënter.

Internationale compatibiliteit:
De Type F uitgangen op de Estilo Duplex PDU maken hem compatibel met een breed scala aan stekkertypes die in Europa en andere regio's worden gebruikt. Of je nu in een Europees land bent of internationale bezoekers hebt, je kunt ze voorzien van een handige stroombron.

Toekomstbestendig ontwerp:
De technologie evolueert, net als de stroomvereisten. De aanwezigheid van USB-C PD op de Estilo Duplex PDU zorgt ervoor dat deze relevant en compatibel blijft met toekomstige apparaten. Dit toekomstgerichte ontwerp betekent dat je je PDU niet hoeft te vervangen als je technologische behoeften veranderen.

Concluderend is de Brennenstuhl 1153580200 Estilo Duplex PDU meer dan alleen een stroomverdeler; het is een veelzijdige, stijlvolle en efficiënte oplossing voor modern stroombeheer. Met functies als USB-C PD, overspanningsbeveiliging, overbelastingsbeveiliging en energie-efficiëntie is hij ontworpen om te voldoen aan de eisen van zowel thuis- als kantooromgevingen. Zeg vaarwel tegen rommelige snoeren en onbetrouwbare stroombronnen en omarm het gemak en de betrouwbaarheid van de Estilo Duplex PDU. Het is een oplossing voor stroombeheer die vorm en functie combineert om je werkruimte te verbeteren en je leven te vereenvoudigen.

Meer informatie
SKU34871139
EAN4007123682164
Lengte (cm)13.0000
Breedte (cm)24.0000
Hoogte (cm)14.8000
MerkBrennenstuhl
Merk artikelnr.1153580200
KleurZwart
Input connectorCEE 7/7 haaks male
MontageBureau
Lengte aansluitkabel2 m
USB laadpoorten9749,9750
Max belasting230V AC / 16 A
SchakelingVerlichte schakelaar
KabeltypeH05VV-F3G 1,5
Socket typeType F female
© 2023 - Kabels.nl