Terug naar de vorige pagina

Brennenstuhl 1153580210 Estilo Duplex PDU Bureau Stekkerdoos | 1x USB-C PD | 1x USB-A | 9x Type F Stopcontacten | Overspanningsbeveiliging

€ 91,44
Op voorraad
De voordelen van Kabels.nl
  • Op werkdagen vóór 17u, morgen in huis
  • Gratis verzending boven €15,-
  • Deskundige klantenservice
  • Groot Assortiment
  • Niet goed? Geld terug!



Stel een vraag via WhatsApp

Omschrijving

Brennenstuhl 1153580210 Estilo Duplex PDU Bureau Stekkerdoos | 1x USB-C PD | 1x USB-A | 9x Type F Stopcontacten | Overspanningsbeveiliging

  • Tafelcontactdoos is geschikt voor tafeldiktes van 16-45mm en kan worden vastgezet door de schroeven aan te draaien
  • De desktop unit heeft 2 stekkerdozen en 1x USB C uitgang met Power Delivery max. 30W voor snelladen en 1x USB A uitgang met max. 18W
  • 7 contacten bevinden zich onder de tafel voor een optimale stroomvoorziening van uw apparaten
  • Beschermde contacten met verhoogde contactbeveiliging in 45° opstelling, ook geschikt voor haakse stekkers
  • Overspanningsbeveiliging met een maximale lekstroom tot 19.500A incl. functiecontrolelampje en waarschuwingssignaal bij uitval van beveiliging

We introduceren de Brennenstuhl 1153580210 Estilo Duplex PDU Bureau Stekkerdoos, een geavanceerde stroomverdeler (PDU) die gemak, veelzijdigheid en veiligheid brengt op je werkplek. Met zijn innovatieve functies en slanke ontwerp is dit apparaat een game-changer voor iedereen die op zoek is naar efficiënt stroombeheer en bescherming.Hierondergaan we dieper in op de kenmerken, voordelen en toepassingen van de Brennenstuhl Estilo Duplex PDU, zodat je alle informatie hebt die je nodig hebt om een weloverwogen keuze te maken.

De Brennenstuhl Estilo Duplex PDU is ontworpen om te voorzien in een breed scala aanstroombehoeften in moderne werkruimtes. Hij beschikt over een indrukwekkend aantal stopcontacten, waaronder 9 Type F stopcontacten, 1 USB-C PD poort en 1 USB-A poort. Deze diverse selectie van stopcontacten maakt het een veelzijdige oplossing voor het opladen en voeden van verschillende apparaten, van laptops en smartphones tot printers en andere kantoorapparatuur.

USB Power Delivery (PD):
Een van de opvallende kenmerken van deze PDU is de USB-C PD-poort. USB Power Delivery is een technologie die het mogelijk maakt om compatibele apparaten sneller op te laden en van stroom te voorzien. Met de Brennenstuhl Estilo Duplex PDU kun je je apparaten met USB-C PD snel en efficiënt opladen, waardoor je minder downtime hebt en je apparaten klaar zijn voor actie.

Extra USB-A poort:
Naast de USB-C PD poort heeft deze PDU ook een USB-A poort, wat nog meer gemak biedt voor het opladen van apparaten die gebruik maken van traditionele USB-connectoren. Deze dubbele USB-configuratie zorgt ervoor dat je verschillende apparaten tegelijk van stroom kunt voorzien, waardoor het een waardevolle aanvulling is op elke werkplek.

Voldoende Type F-aansluitingen:
Met 9 Type F stopcontacten kom je nooit meer zonder stopcontacten te zitten. Deze PDU biedt voldoende aansluitmogelijkheden voor al je elektronische apparaten, zodat je niet meer meerdere verlengsnoeren of stekkerdozen nodig hebt. Met de Estilo Duplex PDU kun je computers, beeldschermen, randapparatuur en meer netjes en efficiënt van stroom voorzien.

Overspanningsbeveiliging:
Een van de meest kritische aspecten van stroombeheer is overspanningsbeveiliging. Elektrische pieken en pieken kunnen onherstelbare schade veroorzaken aan je waardevolle elektronische apparatuur. De Brennenstuhl Estilo Duplex PDU bevat overspanningsbeveiligingstechnologie om je apparaten te beschermen tegen spanningsschommelingen en plotselinge stroompieken. Deze bescherming verlengt niet alleen de levensduur van je elektronica, maar voorkomt ook gegevensverlies en kostbare vervangingen.

Ruimtebesparend ontwerp:
De Estilo Duplex PDU is intelligent ontworpen om ruimte te besparen op je bureau of werkplek. Met zijn compacte vorm past hij gemakkelijk in kleine ruimtes, zodat je je werkruimte optimaal kunt benutten zonder in te leveren op functionaliteit. Het strakke, moderne ontwerp voegt ook een vleugje verfijning toe aan je werkruimte.

Nette en georganiseerde opstelling:
Kabelbeheer is een fluitje van een cent met deze PDU. De geïntegreerde kabel organizer houdt je stroomkabels netjes en voorkomt rommel. Zeg maar dag tegen verwarde kabels en lelijke kabelnesten. Een goed georganiseerde werkplek ziet er niet alleen professioneler uit, maar verhoogt ook de productiviteit.

Eenvoudig te installeren:
Het installeren van de Brennenstuhl Estilo Duplex PDU is een eenvoudig proces. Hij wordt geleverd met de benodigde hardware en instructies, waardoor de installatie een probleemloze ervaring is. Je hebt hem in een mum van tijd aan de praat en geniet van de voordelen van efficiënte stroomdistributie.

Veiligheid voor alles:
Jouw veiligheid is het allerbelangrijkste en de Estilo Duplex PDU is ontworpen met dat in gedachten. Hij voldoet aan strenge veiligheidsnormen, zodat je hem met een gerust hart kunt gebruiken. De overspanningsbeveiliging en betrouwbare stroomdistributie verminderen het risico op elektrische ongelukken en schade aan apparatuur, zodat je gerust kunt zijn.

Breed scala aan toepassingen:
De veelzijdigheid van de Brennenstuhl Estilo Duplex PDU maakt hem geschikt voor verschillende omgevingen. Of je nu werkt in een thuiskantoor, een bedrijfswerkplek, een laboratorium of een creatieve studio, deze PDU kan voldoen aan je stroomverdelingsbehoeften. Het is ook een waardevolle aanvulling voor vergaderruimtes, zodat alle deelnemers toegang hebben tot stroom en oplaadmogelijkheden tijdens vergaderingen.

Energie-efficiëntie:
Efficiëntie is een belangrijk punt op moderne werkplekken. De Estilo Duplex PDU helpt je om efficiënter met stroom om te gaan. Je kunt bepaalde apparaten uitschakelen als ze niet in gebruik zijn, waardoor het energieverbruik daalt en je elektriciteitsrekening lager uitvalt. Deze milieuvriendelijke aanpak sluit aan bij duurzaamheidsdoelen en verkleint je ecologische voetafdruk.

Betrouwbaarheid waarop je kunt vertrouwen:
Brennenstuhl is een vertrouwde naam op het gebied van energiebeheer en elektrische accessoires. Met een geschiedenis van het leveren van producten van hoge kwaliteit is de Estilo Duplex PDU geen uitzondering. Je kunt vertrouwen op de prestaties en duurzaamheid, wetende dat hij gemaakt is om lang mee te gaan.

Esthetisch aantrekkelijk:
Naast de functionaliteit voegt de Estilo Duplex PDU een vleugje elegantie toe aan je werkruimte. Het moderne ontwerp en de strakke afwerking passen bij elke kantoorinrichting. Het is niet alleen een praktische oplossing; het is ook een esthetische upgrade voor je werkruimte.

Kortom, de Brennenstuhl 1153580210 Estilo Duplex PDU Bureau Stekkerdoos is een krachtpatser van gemak, veelzijdigheid en veiligheid voor je werkplek. Met zijn ruime stopcontacten, USB Power Delivery, overspanningsbeveiliging, ruimtebesparend ontwerp en eenvoudige installatie is het een must-have voor iedereen die zijn energiebeheer wil optimaliseren. Zeg maar dag tegen rommel, warrige kabels en onbetrouwbare stroomverdeling. Investeer in de Estilo Duplex PDU en je zult een nieuw niveau van efficiëntie en productiviteit op je werkplek ervaren. Vertrouw op de kwaliteitsproducten van Brennenstuhl en upgrade vandaag nog je oplossing voor stroombeheer.

Meer informatie
SKU34871140
EAN4007123682171
Lengte (cm)13.0000
Breedte (cm)24.0000
Hoogte (cm)14.8000
MerkBrennenstuhl
Merk artikelnr.1153580210
KleurZwart
Input connectorCEE 7/7 haaks male
MontageBureau
Lengte aansluitkabel2 m
USB laadpoorten9749,9750
Max belasting230V AC / 16 A
Overspanningsbeveiliging19500 A
SchakelingVerlichte schakelaar
KabeltypeH05VV-F3G 1,5
Socket typeType F female
© 2023 - Kabels.nl