Terug naar de vorige pagina

Brennenstuhl 1156250534 Premium Office-Line PDU | Bureau Stekkerdoos | 16A met 4x Type F Stopcontacten | 2x USB-A

€ 36,86
Op voorraad
De voordelen van Kabels.nl
  • Op werkdagen vóór 17u, morgen in huis
  • Gratis verzending boven €15,-
  • Deskundige klantenservice
  • Groot Assortiment
  • Niet goed? Geld terug!



Stel een vraag via WhatsApp

Omschrijving

Brennenstuhl 1156250534 Premium Office-Line PDU | Bureau Stekkerdoos | 16A met 4x Type F Stopcontacten | 2x USB-A

  • 4-delige veiligheidsstekkerdoos met 2 USB-oplaadaansluitingen (totale laadstroom max. 3100 mA voor snel opladen), 1,8 m kabellengte (H05VV-F 3G1,5) en verhoogde contactbescherming
  • Stekkerdoos voor het bureau met praktische opstelling van de stopcontacten in een hoek van 45 graden
  • Mooi vormgegeven, praktisch tafelstopcontact met anti-slip voeten voor een comfortabele aansluiting van EDV-/video- en audio-apparatuur met verschillende apparaten
  • Stekkerdoos met verlichte veiligheidsschakelaar voor in- en uitschakelen (tweepolig)

Maak kennis met de Brennenstuhl 1156250534 Premium Office-Line PDU (Power Distribution Unit) - de ultieme oplossing voor de stroombehoeften van je kantoor. Deze zorgvuldig ontworpen PDU biedt een groot aantal functies en voordelen die zijn afgestemd op de eisen van moderne kantoren, zodat je kunt beschikken over betrouwbare stroomdistributie en handige oplaadopties.Hieronder bespreken we de belangrijkste kenmerken, voordelen en mogelijke toepassingen van de Brennenstuhl 1156250534 Premium Office-Line PDU.

Belangrijkste kenmerkenBrennenstuhl 1156250534

Hoogwaardige bouwkwaliteit:
De Brennenstuhl 1156250534 Premium Office-Line PDU is vervaardigd met nauwgezette aandacht voor detail, waarbij gebruik is gemaakt van hoogwaardige materialen die duurzaamheid en een lange levensduur garanderen. De robuuste constructie is gebouwd om de ontberingen van dagelijks kantoorgebruik te weerstaan, waardoor het een betrouwbare keuze is voor je stroomverdelingsbehoeften.

16 A nominaal vermogen:
Met een vermogen van 16A kan deze PDU een aanzienlijke hoeveelheid stroom aan, waardoor hij geschikt is voor een verscheidenheid aan kantoorapparatuur. Of je nu computers, monitors, printers of andere elektronische apparaten van stroom wilt voorzien, met deze PDU zit je goed.

Vier Type F-stopcontacten:
Deze PDU heeft vier Type F stopcontacten, zodat je voldoende stopcontacten hebt voor je apparaten. Type F stopcontacten worden veel gebruikt in Europa, waardoor ze compatibel zijn met een breed scala aan stekkers en apparaten. Je zult geen problemen hebben met het aansluiten van je kantoorapparatuur.

USB-A-poorten:
Naast de traditionele stopcontacten heeft de Brennenstuhl 1156250534 Premium Office-Line PDU ook twee USB-A poorten. Deze poorten zijn perfect voor het opladen van je mobiele apparaten, zoals smartphones en tablets, zonder dat je aparte opladers nodig hebt. Het is een handige functie die je helpt je werkruimte overzichtelijker te maken en je apparaten opgeladen te houden.

Kindveilige stopcontacten:
Veiligheid is een topprioriteit, vooral in kantooromgevingen. De Brennenstuhl 1156250534 Premium Office-Line PDU is voorzien van kinderveilige stopcontacten, die een extra veiligheidslaag bieden door te voorkomen dat jonge kinderen per ongeluk voorwerpen in de stopcontacten steken.

VoordelenBrennenstuhl 1156250534

Verbeterde productiviteit op kantoor:
De Brennenstuhl Premium Office-Line PDU is ontworpen om de inrichting van je kantoor te stroomlijnen. Met vier stopcontacten en twee USB-A poorten kun je efficiënt meerdere apparaten tegelijk van stroom voorzien en opladen. Gedaan met zoeken naar beschikbare stopcontacten of USB-laders.

Veelzijdig en compatibel:
Of je nu Europese of andere compatibele stekkers gebruikt, de Type F-uitgangen op deze PDU zorgen voor compatibiliteit met een breed scala aan apparaten. Het is een veelzijdige oplossing die zich aanpast aan de stroomvereisten van je kantoor.

Een opgeruimde werkplek:
Met het gemak van USB-A poorten voor het opladen van apparaten, hoef je niet langer meerdere opladers en kabels op je werkplek te hebben. Houd je bureau schoon en georganiseerd en verbeter je algemene werkomgeving.

Kindveilige stopcontacten voor veiligheid:
In kantoren waar veiligheid van het grootste belang is, zorgen de kindveilige stopcontacten op deze PDU voor gemoedsrust. Ze voorkomen per ongeluk insteken en verminderen het risico op elektrische ongelukken, waardoor het een geschikte keuze is voor gezinsvriendelijke kantoorruimtes.

De Brennenstuhl 1156250534 Premium Office-Line PDU is een veelzijdige stroomverdelingsoplossing die geschikt is voor een groot aantal kantoortoepassingen, waaronder:

Thuiskantoren:
Of je nu fulltime of parttime thuis werkt, deze PDU is een essentiële aanvulling op je thuiskantoor. Hij levert de stroom die je nodig hebt voor je computer, printer en andere apparaten terwijl je werkruimte netjes blijft.

Zakelijke kantoren:
In een bedrijfskantoor, waar meerdere werknemers hun apparaten moeten opladen en verschillende apparatuur van stroom moeten voorzien, vereenvoudigt deze PDU de stroomverdeling. Hij is ook ideaal voor vergaderruimtes en conferentieruimtes.

Kleine bedrijven:
Kleine bedrijven met beperkte kantoorruimte zullen het compacte ontwerp en de functionaliteit van deze PDU waarderen. Het is een kosteneffectieve oplossing die zorgt voor een efficiënte stroomverdeling.

Onderwijsinstellingen:
Klaslokalen, computerlokalen en administratieve kantoren binnen onderwijsinstellingen kunnen profiteren van het gemak van deze PDU. Het helpt de leer- en administratieve omgevingen georganiseerd en productief te houden.

Commerciële ruimtes:
Naast traditionele kantooromgevingen kunnen commerciële ruimtes zoals winkels, bibliotheken en zorginstellingen deze PDU gebruiken om stroom en oplaadmogelijkheden te bieden aan zowel werknemers als klanten.

Concluderend is de Brennenstuhl 1156250534 Premium Office-Line PDU een betrouwbare, veelzijdige en goed ontworpen stroomverdelingsoplossing voor kantoren van elk formaat. Dankzij de hoogwaardige constructie en USB-oplaadmogelijkheden is het een uitstekende keuze om de productiviteit op kantoor te verhogen en tegelijkertijd de veiligheid van je apparaten te garanderen. Of je nu thuis werkt, een bedrijfskantoor beheert of een klein bedrijf runt, deze PDU is een essentiële toevoeging aan je werkruimte. Stroomdistributie stroomlijnen en een opgeruimde, efficiënte kantooromgeving creëren met de Brennenstuhl Premium Office-Line PDU.

Meer informatie
SKU34870973
EAN4007123662999
Lengte (cm)10.0000
Breedte (cm)11.5000
Hoogte (cm)38.0000
MerkBrennenstuhl
Merk artikelnr.1156250534
KleurZwart
Input connectorCEE 7/7 haaks male
MontageBureau
Lengte aansluitkabel1,8 m
USB laadpoorten9751
Max belasting230V AC / 16 A
SchakelingVerlichte schakelaar
KabeltypeH05VV-F3G 1,5
Socket typeType F female
© 2023 - Kabels.nl