Terug naar de vorige pagina

Brennenstuhl 1506996 Stekkeradapter Overspanningsbeveiliging | Thermische Bewaking

€ 11,77
Niet op voorraad
De voordelen van Kabels.nl
  • Op werkdagen vóór 17u, morgen in huis
  • Gratis verzending boven €15,-
  • Deskundige klantenservice
  • Groot Assortiment
  • Niet goed? Geld terug!



Stel een vraag via WhatsApp

Omschrijving

Brennenstuhl 1506996 Stekkeradapter Overspanningsbeveiliging | ThermischeBewaking

  • 1-delige geaarde stekkeradapter met verhoogde contactbescherming, GS-getest
  • Beschermt aangesloten apparaten effectief tegen schade door overspanning met een maximale lekstroom tot 13.500 A (bescherming bij onweer, blikseminslag)
  • Adapter met veilige functie door geïntegreerde thermische bewaking met functieweergave.
  • Krachtige overspanningsbeveiliging van gasafvoer- en metaaloxidevarioren met thermische zekering

Maak kennis met de Brennenstuhl 1506996 Stekkeradapter met overspanningsbeveiliging, jouw ultieme oplossing voor veilig en efficiënt stroombeheer. In het huidige digitale tijdperk, waarin onze huizen en werkplekken gevuld zijn met gevoelige elektronische apparaten, is bescherming tegen stroompieken van het grootste belang. Deze innovatieve stekkeradapter van Brennenstuhl is ontworpen om je niet alleen te voorzien van extra stopcontacten, maar ook om je waardevolle elektronica te beschermen tegen potentieel schadelijke spanningspieken.HIerondergaan we dieper in op de kenmerken, voordelen en toepassingen van de Brennenstuhl 1506996 Stekkeradapter met overspanningsbeveiliging, zodat je een weloverwogen beslissing kunt nemen.

Geavanceerde overspanningsbeveiliging:
De Brennenstuhl 1506996 Stekkeradapter is uitgerust met ingebouwde overspanningsbeveiliging. Deze functie beschermt je elektronische apparaten tegen plotselinge spanningspieken als gevolg van blikseminslag of elektrische onregelmatigheden. Als je deze stekkeradapter gebruikt, kun je met een gerust hart weten dat je dure elektronica veilig is.

Hoogwaardige constructie:
Brennenstuhl staat bekend om zijn toewijding aan kwaliteit en deze adapter is daarop geen uitzondering. Hij is gemaakt van duurzame materialen die ontworpen zijn om lang mee te gaan. Je kunt erop vertrouwen dat deze adapter jarenlang betrouwbare overspanningsbeveiliging en stroomverdeling biedt.

Indicatielampje:
Een van de gebruiksvriendelijke kenmerken van deze adapter is het indicatielampje.Doormiddel van een LED lampjewordt de status van de overspanningsbeveiliging aangeven. Als de beveiliging actief is, gaat het lampje branden, wat een visuele bevestiging geeft dat je apparaten beveiligd zijn. Deze eenvoudige maar effectieve functie voegt een extra laagje zekerheid toe.

Ideaal voor thuis en op kantoor:
De Brennenstuhl 1506996 Stekkeradapter met overspanningsbeveiliging is veelzijdig en geschikt voor zowel thuis als op kantoor. Het is een uitstekende aanvulling op je home entertainment setup, je kantoorwerkplek of elke andere ruimte waar meerdere apparaten van stroom en bescherming moeten worden voorzien.

Gemoedsrust garantie:
Brennenstuhl staat achter de kwaliteit en prestaties van zijn producten. Als je deze adapter koopt, kun je genieten van de gemoedsrust van een fabrieksgarantie. Dit toont aan dat Brennenstuhl zich inzet voor klanttevredenheid en uitmuntende producten.

Kosteneffectieve oplossing:
Als je kijkt naar de kosten van het vervangen van gevoelige elektronica als gevolg van stroompieken, dan is de Brennenstuhl 1506996 Stekkeradapter met overspanningsbeveiliging een kosteneffectieve investering. Het biedt langdurige bescherming voor je apparaten, waardoor je mogelijk honderden of zelfs duizenden euro's aan vervangingskosten bespaart.

Gebruiksvriendelijk:
Deze adapter is ongelooflijk gebruiksvriendelijk. Steek hem gewoon in het stopcontact en hij is klaar voor gebruik. Er zijn geen ingewikkelde installatieprocessen of technische kennis voor nodig. Iedereen kan hem gebruiken om de veiligheid en functionaliteit van zijn stopcontacten te verbeteren.

Milieuvriendelijk:
Brennenstuhl zet zich in voor duurzaamheid en hun producten weerspiegelen deze inzet. De materialen die gebruikt zijn bij de bouw van deze adapter zijn milieuvriendelijk en de energiebesparende functies helpen je ecologische voetafdruk te verkleinen.

Breed scala aan toepassingen:
De Brennenstuhl 1506996 Stekkeradapter met overspanningsbeveiliging is geschikt voor een breed scala aan toepassingen. Of je nu je home entertainment center, kantoorapparatuur of gevoelige medische apparatuur wilt beschermen, met deze adapter ben je klaar. Het is een veelzijdige oplossing voor verschillende omgevingen.

Verbetert de productiviteit:
In een kantooromgeving kan deze adapter de productiviteit aanzienlijk verhogen. De frustratie van het steeds verwisselen van stekkers of onvoldoende stopcontacten is verleden tijd. Je apparaten blijven voorzien van stroom en beschermd, zodat je je zonder onderbrekingen op je werk kunt concentreren.

Veilig voor gevoelige elektronica:
Gevoelige elektronische apparaten, zoals computers, televisies en spelcomputers, kunnen gemakkelijk beschadigd raken door stroompieken. De Brennenstuhl 1506996 Stekkeradapter met overspanningsbeveiliging zorgt ervoor dat je gevoelige elektronica veilig blijft en voorkomt mogelijk gegevensverlies en hardwareschade.

Draagbaar en reisvriendelijk:
Als je onderweg bent, is deze adapter compact en draagbaar. Hij is een uitstekende aanvulling op je reiskit en zorgt ervoor dat je overal overspanningsbeveiliging en extra stopcontacten hebt. Of je nu in een hotelkamer, luchthavenlounge of café bent, je kunt je apparaten met een gerust hart aansluiten.

Waar voor je geld:
De Brennenstuhl 1506996 Stekkeradapter met overspanningsbeveiliging biedt, gezien de functies, de bouwkwaliteit en de bescherming die hij biedt, waar voor je geld. Het is een investering die zich terugbetaalt door je apparaten te beveiligen en je energiebeheer te vereenvoudigen.

Gemakkelijk te identificeren:
De Brennenstuhl 1506996 Stekkeradapter is gemakkelijk te herkennen in een drukke stekkerdoos of wandcontactdoos. Het opvallende ontwerp en de aanwezigheid van indicatielampjes zorgen ervoor dat je hem snel kunt vinden wanneer dat nodig is.

Concluderend is de Brennenstuhl 1506996 Stekkeradapter met overspanningsbeveiliging een veelzijdige, betrouwbare en kosteneffectieve oplossing voor het beschermen van je waardevolle elektronische apparaten en het beheren van je stroombehoeften. De geavanceerde overspanningsbeveiliging, meerdere stopcontacten, het gebruiksvriendelijke ontwerp en een reeks andere functies maken het een waardevolle aanvulling voor elk huis of kantoor. Investeer in de veiligheid en efficiëntie van je stopcontacten met deze topkwaliteit stekkeradapter van Brennenstuhl.

Meer informatie
SKU34870974
EAN4007123652853
Lengte (cm)7.0000
Breedte (cm)7.2000
Hoogte (cm)8.8000
MerkBrennenstuhl
Merk artikelnr.1506996
KleurDonkergrijs
Input connectorCEE 7/7 male
MontageWand
Max belasting230V AC / 16 A
Overspanningsbeveiliging13500 A
Socket typeType F female
© 2023 - Kabels.nl