Terug naar de vorige pagina

ACT AC1501 M.2 NVMe/PCIe SSD Dockingstation | USB-C 3.2 Gen2 | Zwart

€ 35,24
Op voorraad
De voordelen van Kabels.nl
  • Op werkdagen vóór 17u, morgen in huis
  • Gratis verzending boven €15,-
  • Deskundige klantenservice
  • Groot Assortiment
  • Niet goed? Geld terug!



Stel een vraag via WhatsApp

Omschrijving

ACT AC1501 | M.2 NVMe/PCIe SSD Dockingstation | USB-C 3.2 Gen2 | Zwart

  • Maak eenvoudig een gegevensback-up naar en van een M.2 NVMe/PCIe SSD
  • Geschikt voor één M.2 SSD met M-key of B+M-key met en zonder heatsink
  • USB 3.2 Gen2 10Gbps en UASP-ondersteuning voor hoge overdrachtssnelheden
  • Aan/uit-schakelaar en led-indicator
  • Voeding via USB
  • Kabellengte: 50 centimeter

ACT AC1501 M.2 SSD Docking Station: Moeiteloze back-up en overdracht van gegevens

Ontdek de ultieme oplossing voor snelle en probleemloze gegevensback-up met het AC1501 M.2 SSD Docking Station. Dit USB-C 3.2 Gen2 docking station biedt naadloze connectiviteit voor M.2 NVMe/PCIe SSD's met M key en B+M key. Het biedt zelfs plaats aan SSD's met heatsinks. Met een maximale overdrachtssnelheid van 10Gbps zorgt dit docking station voor bliksemsnelle back-up en overdracht van gegevens. Ervaar het gemak van USB-voeding, LED-indicatoren en een aan/uit-schakelaar. Laten we eens dieper ingaan op de kenmerken die de AC1501 de ideale keuze maken voor je gegevensback-up behoeften.

Bliksemsnelle gegevensoverdracht
Ervaar ongeëvenaarde gegevensoverdrachtsnelheden met het AC1501 M.2 SSD Docking Station. Sluit je M.2 Solid State Drive aan op je computer of laptop via dit docking station en geniet van gegevensoverdrachtsnelheden tot 10Gbps. Zeg vaarwel tegen langdurige back-upprocessen en verwelkom de efficiëntie van snelle bestandsoverdrachten. Met USB 3.2 Gen2 en UASP-ondersteuning worden je gegevens snel en moeiteloos overgezet.

Veelzijdige compatibiliteit
Het AC1501 docking station is ontworpen om een breed scala aan M.2 NVMe/PCIe SSD's te ondersteunen. Of je SSD nu een M-sleutel of een B+M-sleutel heeft, met dit dockingstation zit je goed. Het is zelfs geschikt voor SSD's met heatsinks, waardoor compatibiliteit met verschillende schijfconfiguraties gegarandeerd is. Geniet van de flexibiliteit om je favoriete SSD aan te sluiten en een back-up te maken zonder zorgen over compatibiliteit.

Handige USB-voeding
Zeg maar dag tegen verwarde kabels en omvangrijke voedingsadapters. Het AC1501 M.2 SSD Docking Station werkt uitsluitend op USB-voeding, waardoor je geen extra voeding nodig hebt. Sluit het docking station gewoon aan op je computer of laptop via de USB-C poort, en je bent klaar om te gaan. Deze gestroomlijnde opstelling zorgt voor een rommelvrije werkruimte en moeiteloze functionaliteit.

Status-LED en aan/uit-schakelaar
Blijf op de hoogte van de status van je dockingstation met de geïntegreerde LED-indicator. De LED geeft visuele feedback, die aangeeft wanneer het docking station is ingeschakeld en in werking is. Bovendien beschikt de AC1501 over een aan/uit-schakelaar, waarmee je gemakkelijk de stroom naar het dockingstation kunt regelen. Geniet van het gemak van in- en uitschakelen als dat nodig is, zodat je energie bespaart en de efficiëntie maximaliseert.

Samenvattend
Transformeer je gegevensback-up en overdrachtservaring met het AC1501 M.2 SSD Docking Station. Met zijn indrukwekkende gegevensoverdrachtsnelheden tot 10Gbps, veelzijdige compatibiliteit met diverse M.2 NVMe/PCIe SSD's, USB-voeding en handige functies zoals de status-LED en aan/uit-schakelaar, is dit docking station het toppunt van efficiëntie en gebruiksgemak. Of je nu een professional bent die snelle gegevensback-ups nodig heeft of een techneut die op zoek is naar naadloze bestandsoverdracht, de AC1501 is de perfecte metgezel. Stroomlijn je workflow, bescherm je gegevens en omarm de eenvoud van het AC1501 M.2 SSD Docking Station. Investeer vandaag nog in een betrouwbare en efficiënte gegevensback-up.

Meer informatie
SKU34868278
Breedte (cm)6.0000
MerkACT
Merk artikelnr.AC1501
EAN8716065527209
Lengte (cm)6.0000
Hoogte (cm)1.4000
KleurZwart
Schijfcompartimenten1
USB Type-CJa
Aansluitkabel50 cm
VoedingBus powered
SchijfaansluitingB+M-Key NVMe, M-Key NVMe
EncryptieNee
SchijfformaatM.2 22110, M.2 2230, M.2 2242, M.2 2260, M.2 2280
SchroefloosNee
Materiaal behuizingPlastic
ComputeraansluitingUSB C male (x1)
Ondersteunde functiesTRIM, UASP
USB versieUSB 3.2 Gen 2 - SuperSpeed 10Gbit/s (USB 3.1)
Overdrachtsnelheid10 Gbps
© 2023 - Kabels.nl