Terug naar de vorige pagina

Epiphan ESP1871 Pearl Mini | 512GB SSD

€ 4.723,84
Op voorraad
De voordelen van Kabels.nl
  • Op werkdagen vóór 17u, morgen in huis
  • Gratis verzending boven €15,-
  • Deskundige klantenservice
  • Groot Assortiment
  • Niet goed? Geld terug!



Stel een vraag via WhatsApp

Omschrijving

Epiphan ESP1871 Pearl Mini | 512GB SSD

  • Fantoomvoeding op de audio ingangen mogelijk
  • Ingebouwd touchscreen
  • Inclusief 512GB SSD
  • Schakel live videobronnen
  • Multi-encoding, multi-publishing
  • Pro audio support via XLR ingang
  • Lokale meekijk optie
  • Mogelijkheid om direct een microfoon aan te sluiten
  • Functioneert met Kaltura, Moodle, YuJa, YouTube, Facebook Live, Panopto
  • Optionele accesoire: Protection case EH2036

Epiphan ESP1871 Pearl Mini | 512 GB SSD: De alles-in-één oplossing voor naadloos opnemen, streamen en schakelen van video's

Ontdek de Epiphan ESP1871 Pearl Mini met een krachtige 512 GB SSD-schijf - een alles-in-één video-opname-, streaming- en schakelsysteem. Ideaal voor kleinere evenementen en presentaties, het ondersteunt Full HD video en is perfect voor opstellingen met twee camera's of tijdens lezingen waarbij een camera en laptop worden gecombineerd. Met gebruiksvriendelijke functies zoals een ingebouwd touchscreen, optie voor lokale monitoring, SD-slot en directe microfoonaansluiting zorgt de Pearl Mini voor een soepele en efficiënte presentatie-ervaring.

Belangrijkste kenmerken:

Volledige HD-video-ondersteuning:
De Pearl Mini ondersteunt Full HD video, waardoor je verzekerd bent van heldere en duidelijke beelden voor je content. Of je nu een live evenement vastlegt of een presentatie streamt, de kwaliteit blijft ongeëvenaard.

Veelzijdigheid voor kleinere evenementen:
De Pearl Mini is speciaal ontworpen voor kleinere evenementen en blinkt uit in scenario's waarbij twee camera's worden gebruikt of tijdens lezingen waarbij zowel een camera als een laptop worden gebruikt. De veelzijdigheid maakt het een waardevolle aanwinst voor een breed scala aan toepassingen.

Gebruiksvriendelijke interface:
De Pearl Mini heeft een gebruiksvriendelijk ontwerp en is uitzonderlijk eenvoudig te gebruiken. Met slechts een paar eenvoudige stappen kun je moeiteloos je presentatie opzetten en starten, waardoor het een ideale keuze is voor gebruikers van alle ervaringsniveaus.

Ingebouwd touchscreen:
Navigeer en bedien je opname-, streaming- en schakelfuncties met gemak via het ingebouwde touchscreen. Deze intuïtieve interface verbetert de algehele gebruikerservaring en brengt de kracht binnen handbereik.

Lokale bewakingsoptie:
Houd je content goed in de gaten met de lokale bewakingsoptie. Met deze functie kun je de live feed direct monitoren, waardoor je realtime feedback krijgt en een naadloze presentatie kunt garanderen.

Opslag met 512 GB SSD:
De Epiphan Pearl Mini is uitgerust met een royale 512GB SSD schijf, die voldoende opslagruimte biedt voor je opnames. Dit zorgt ervoor dat je je content kunt opnemen en opslaan zonder dat je je zorgen hoeft te maken dat je ruimte tekort komt.

Extra slots en connectiviteit:
Met een SD-sleuf en de optie om direct een microfoon aan te sluiten, biedt de Pearl Mini extra flexibiliteit voor verschillende opstellingen. Neem moeiteloos audio op en breid je opslagmogelijkheden uit.

Kortom, de Epiphan ESP1871 Pearl Mini met zijn 512GB SSD schijf is het toppunt van gemak en prestaties. Of je nu een live evenement organiseert, een lezing geeft of een presentatie geeft, dit alles-in-één systeem zorgt elke keer weer voor een soepele en professionele productie. Verhoog je video opname, streaming en switching mogelijkheden met de Epiphan Pearl Mini-jouw go-to oplossing voor een superieure multimedia ervaring.

Meer informatie
SKU34868411
Hoogte (cm)0.0000
MerkEpiphan
EAN8716065516142
Merk artikelnr.ESP1871
Breedte (cm)0.0000
Lengte (cm)0.0000
Ondersteunde functiesHDCP
Video signaalHDMI, SDI
Max. resolutie @ 30Hz1920 x 1200
Aansluitingen (in)3,5 mm jack female (x1), BNC female (x1), HDMI A (full-size) female (x1), RCA female (x2), RJ45 female (x1), USB A female (x2)
Aansluitingen (uit)HDMI A (full-size) female (x1)
Chroma sampling4:4:4
Aansluitingen3,5 mm jack, BNC, HDMI, RCA, RJ45, USB, XLR
HDMI specificatieHDMI Ultra High Speed
Overige signalenDigitale audio, USB 3.2 Gen 1 - SuperSpeed (USB 3.0)
Beheer methodeAPI, On Screen Display (OSD), Web browser interface
VoedingExterne voedingsadapter
BijgeleverdVoedingskabel, Ethernet kabel, HDMI kabel, voedingsadapter
© 2023 - Kabels.nl