Terug naar de vorige pagina

ACT FA2095 Fiber Panel 48 Poorts Unloaded

€ 104,12
Op voorraad
De voordelen van Kabels.nl
  • Op werkdagen vóór 17u, morgen in huis
  • Gratis verzending boven €15,-
  • Deskundige klantenservice
  • Groot Assortiment
  • Niet goed? Geld terug!



Stel een vraag via WhatsApp

Omschrijving

ACT FA2095 Fiber Panel 48 Poorts Unloaded

  • Geleverd met 24 blindplaatjes vervangbaar door 24x LC(QA), SC(DX) of ST(DX)
  • Voorzien van 4 splice cassettes, 2 M20 wartels, management spools, bundelbanden (ty wraps) en kleefzadels voor bundelband
  • Uitschuifbare lade
  • Twee kabelingangen voor PG11 en twee voor PG13 wartels

Maak kennis met het ACT FA2095 Fiber Panel 48 Poorts Unloaded, de ultieme oplossing voor het organiseren en beheren van glasvezelverbindingen in je netwerkinfrastructuur. Dit geavanceerde vezelpaneel biedt uitzonderlijke prestaties, duurzaamheid en flexibiliteit, waardoor het de perfecte keuze is voor datacenters, telecommunicatiefaciliteiten en installaties op bedrijfsniveau. Met het ACT FA2095 Fiber Panel kun je zorgen voor naadloze connectiviteit, eenvoudige schaalbaarheid en efficiënt kabelbeheer voor al je glasvezelverbindingen.

Connectiviteit met hoge dichtheid:
Het ACT FA2095 Fiber Panel is ontworpen om glasvezelconnectiviteit met een hoge dichtheid te bieden. Met 48 onbelaste poorten biedt dit paneel voldoende ruimte voor het afsluiten en beheren van een groot aantal glasvezelverbindingen op een compacte en georganiseerde manier. Of je nu een datacenter opzet of je netwerkinfrastructuur uitbreidt, met dit vezelpaneel kun je met gemak een groot aantal glasvezelverbindingen onderbrengen.

Schaalbaarheid en flexibiliteit:
Een van de belangrijkste voordelen van het ACT FA2095 Fiber Panel is de schaalbaarheid en flexibiliteit. Naarmate je netwerkvereisten groeien, kan dit paneel eenvoudig worden aangepast om extra vezelverbindingen aan te sluiten. Met de onbelaste poorten kun je het paneel aanpassen met verschillende connectortypes en configuraties, waardoor het zeer veelzijdig is voor verschillende toepassingen en netwerkopstellingen.

Optimaal kabelbeheer:
Effectief kabelbeheer is essentieel voor het behoud van een nette en georganiseerde netwerkinfrastructuur. Het ACT FA2095 Fiber Panel is uitgerust met kabelbeheerfuncties, zoals kabelgeleiders en ingebouwde trekontlasting, om ervoor te zorgen dat je glasvezelkabels netjes georganiseerd en beschermd zijn. Dit vermindert het risico op kabelwarboel, verstrikt raken en per ongeluk loskoppelen, waardoor onderhoud en probleemoplossing efficiënter worden.

Duurzame constructie:
ACT begrijpt het belang van duurzaamheid in netwerkapparatuur, vooral in veeleisende omgevingen. Het FA2095 Fiber Panel is gemaakt van hoogwaardige materialen, waardoor langdurige prestaties en betrouwbaarheid gegarandeerd zijn. Het stevige ontwerp en de robuuste constructie van het paneel bieden bescherming voor je glasvezelverbindingen, waardoor de kans op schade en signaalonderbrekingen minimaal is.

Eenvoudige installatie en onderhoud:
Het ACT FA2095 Fiber Panel is ontworpen voor eenvoudige installatie en onderhoud. De onbelaste poorten zijn gebruiksvriendelijk en maken een snelle en probleemloze installatie van glasvezelconnectoren mogelijk. Het modulaire ontwerp van het paneel maakt eenvoudige upgrades en vervangingen mogelijk, waardoor uitvaltijd wordt beperkt en verstoringen van je netwerkactiviteiten worden geminimaliseerd.

Verbeterde netwerkprestaties:
Met het ACT FA2095 Fiber Panel kun je verbeterde netwerkprestaties verwachten. Het paneel biedt een gecentraliseerde locatie voor het beheer van glasvezelverbindingen, wat resulteert in beter signaalbeheer en minder signaalverlies. Dit zorgt voor een consistente en betrouwbare gegevensoverdracht, wat leidt tot een verbeterde netwerkefficiëntie en minder latentie.

Toekomstbestendige oplossing:
Investeren in het ACT FA2095 Fiber Panel biedt een toekomstbestendige oplossing voor je netwerkinfrastructuur. Het ontwerp met hoge dichtheid en de flexibele configuratieopties zorgen voor eenvoudige schaalbaarheid en aanpassing aan veranderende netwerkvereisten. Of je nu upgradet naar glasvezelverbindingen met hogere snelheden of nieuwe technologieën implementeert, dit vezelpaneel kan de veranderingen aan, waardoor het een waardevolle investering voor de lange termijn is.

Veelzijdigheid en toepassingen:
Het ACT FA2095 Fiber Panel is zeer veelzijdig en geschikt voor een breed scala aan toepassingen. Of je nu een datacenter, een telecommunicatiefaciliteit, een bedrijfsnetwerk of een residentieel glasvezelnetwerk opzet, dit paneel kan voldoen aan je connectiviteitsbehoeften. Het is compatibel met verschillende soorten connectoren en glasvezelkabels, waardoor het naadloos integreert met je bestaande apparatuur.

Concluderend is het ACT FA2095 Fiber Panel 48 Poorts Unloaded een krachtige en flexibele oplossing voor het beheren van glasvezelverbindingen in je netwerkinfrastructuur. Met zijn connectiviteit met hoge dichtheid, schaalbaarheid en eenvoudig kabelbeheer biedt dit vezelpaneel verbeterde netwerkprestaties en betrouwbaarheid. Ervaar efficiënte glasvezelconnectiviteit en naadloos kabelbeheer met het ACT FA2095 Fiber Panel, je vertrouwde oplossing voor het organiseren en optimaliseren van je netwerkinfrastructuur.

Meer informatie
SKU34865049
Lengte (cm)0.0000
Breedte (cm)0.0000
Hoogte (cm)0.0000
MerkACT
Merk artikelnr.FA2095
EAN8716065474978
Aantal poorten/slots48
KleurZwart
Diepte25.5 cm
Hoogte eenheden1 u
Materiaal frameMetaal
© 2023 - Kabels.nl