Terug naar de vorige pagina

ACT FA2097 Fiber Panel 48 Ports Unloaded

€ 24,39
Op voorraad
De voordelen van Kabels.nl
  • Op werkdagen vóór 17u, morgen in huis
  • Gratis verzending boven €15,-
  • Deskundige klantenservice
  • Groot Assortiment
  • Niet goed? Geld terug!



Stel een vraag via WhatsApp

Omschrijving

ACT FA2097 Fiber Panel 48 Ports Unloaded

  • Geschikt voor 24 blindplaatjes vervangbaar door 24x LC(QA), SC(DX) of ST(DX)

Maak kennis met het ACT FA2097 Fiber Panel 48 Ports Unloaded, de ultieme oplossing voor het organiseren en beheren van je glasvezelverbindingen. Dit geavanceerde vezelpaneel is ontworpen met precisie en veelzijdigheid in gedachten en biedt uitzonderlijke prestaties, duurzaamheid en flexibiliteit voor je netwerkbehoeften. Of je nu een datacenter bouwt, een telecommunicatienetwerk opzet of je bestaande infrastructuur upgradet, het ACT FA2097 Fiber Panel is de ideale keuze voor betrouwbare en efficiënte glasvezelverbindingen.

Hoogwaardige constructie:
Het ACT FA2097 Fiber Panel is gemaakt van eersteklas materialen om langdurige prestaties te garanderen. Het is gemaakt van hoogwaardig staal en ontworpen om de ontberingen van een drukke netwerkomgeving te weerstaan. De duurzame constructie garandeert een stevige en betrouwbare behuizing voor je glasvezelverbindingen, beschermt ze tegen externe factoren en zorgt voor stabiele prestaties na verloop van tijd.

Veelzijdig ontwerp:
Het FA2097 Fiber Panel heeft een veelzijdig ontwerp waarmee je je glasvezelopstelling kunt aanpassen aan je specifieke eisen. Met 48 onbelaste poorten heb je de flexibiliteit om de juiste glasvezeladapters of -koppelingen te kiezen en te installeren die passen bij je netwerkbehoeften. Deze modulariteit maakt het paneel geschikt voor verschillende connectortypen, waaronder SC, LC, ST of MTP, waardoor het eenvoudig te integreren is in verschillende netwerkconfiguraties.

Verbeterd kabelbeheer:
Het onderhouden van een net en georganiseerd bekabelingssysteem is cruciaal voor optimale netwerkprestaties. Het ACT FA2097 Fiber Panel wordt geleverd met goed ontworpen kabelbeheerfuncties, waaronder geïntegreerde kabelgeleiders en routingopties. Deze functies helpen je bij het efficiënt beheren en organiseren van je glasvezelkabels, verminderen rommel en minimaliseren het risico op signaalinterferentie of per ongeluk loskoppelen.

Ruimtebesparend ontwerp:
Met een capaciteit tot 48 poorten in een compacte vormfactor maximaliseert het FA2097 Fiber Panel de ruimte in je netwerkinfrastructuur. Of je nu een klein datacenter of een grootschalige onderneming hebt, met dit ruimtebesparende ontwerp kun je je rackruimte optimaal benutten en zorg je voor een opgeruimde en efficiënte bekabelingsomgeving.

Eenvoudige installatie en onderhoud:
Het ACT FA2097 Fiber Panel is ontworpen voor eenvoudige installatie en onderhoud. Het modulaire en ongeladen ontwerp vereenvoudigt de eerste installatie, zodat je de poorten naar wens kunt vullen met de benodigde glasvezeladapters of koppelingen. Het afneembare frontpaneel biedt snelle toegang tot de aansluitingen, zodat je moeiteloos kunt toevoegen, wijzigen of problemen kunt oplossen.

Schaalbaarheid en toekomstbestendigheid:
Naarmate je netwerk groeit en evolueert, zorgt het ACT FA2097 Fiber Panel voor schaalbaarheid en toekomstbestendigheid. Dankzij het onbelaste ontwerp kun je je glasvezelverbindingen naar wens aanpassen, zodat je kunt inspelen op alle veranderingen in je netwerkvereisten. Of je nu je netwerkcapaciteit uitbreidt of nieuwe glasvezeltechnologieën gebruikt, dit vezelpaneel kan eenvoudig worden aangepast aan je behoeften en bespaart je dure vervangingen of upgrades.

Verbeterde netwerkbetrouwbaarheid:
Het ACT FA2097 Fiber Panel speelt een cruciale rol bij het in stand houden van de betrouwbaarheid en prestaties van het netwerk. Door een stabiel en georganiseerd platform te bieden voor je glasvezelverbindingen, vermindert het de kans op signaalverlies, interferentie en downtime. Een betrouwbaar netwerk is essentieel voor datacenters, telecommunicatiefaciliteiten of elke andere kritische netwerkomgeving waar downtime kan leiden tot aanzienlijke verliezen.

Verbeterde veiligheidsfuncties:
De veiligheid van je netwerkinfrastructuur en personeel is van het grootste belang. Het FA2097 Fiber Panel heeft een robuuste en vlamvertragende constructie, zodat het bestand is tegen zware omstandigheden en brandgevaar tot een minimum beperkt blijft. Bovendien heeft het paneel afgeronde hoeken en gladde oppervlakken om verwondingen tijdens installatie of onderhoud te voorkomen.

Kosteneffectieve oplossing:
Investeren in het ACT FA2097 Fiber Panel biedt een kosteneffectieve oplossing voor het beheren van je glasvezelverbindingen. De duurzame constructie en het flexibele ontwerp verlengen de levensduur van het paneel, waardoor het minder vaak vervangen hoeft te worden. Bovendien helpt de ruimtebesparende lay-out bij het optimaliseren van je rackruimte, waardoor je investering in infrastructuur maximaal rendeert.

Ideaal voor verschillende toepassingen:
Het ACT FA2097 Fiber Panel is geschikt voor een breed scala aan toepassingen. Of je nu een datacenter opzet, een telecommunicatienetwerk bouwt of een bedrijfs-LAN aanlegt, dit vezelpaneel dient als centrale hub voor het beheer van je glasvezelverbindingen. Zijn veelzijdigheid en capaciteit om met verschillende connectortypes om te gaan maken het een essentieel onderdeel voor verschillende netwerkopstellingen.

Concluderend biedt het ACT FA2097 Fiber Panel 48 Ports Unloaded een krachtige en flexibele oplossing voor het organiseren en beheren van je glasvezelverbindingen. Met zijn duurzame constructie, veelzijdige ontwerp en eenvoudige onderhoud zorgt dit vezelpaneel voor efficiënte en betrouwbare netwerkverbindingen. Ervaar een goed georganiseerde en toekomstbestendige netwerkinfrastructuur met het ACT FA2097 Fiber Panel, je vertrouwde partner bij het bouwen van een robuuste en efficiënte netwerkomgeving.

Meer informatie
SKU34865050
Lengte (cm)0.0000
Breedte (cm)0.0000
Hoogte (cm)0.0000
MerkACT
Merk artikelnr.FA2097
EAN8716065474985
Aantal poorten/slots48
KleurZwart
Diepte15 cm
Hoogte eenheden1 u
Materiaal frameMetaal
© 2023 - Kabels.nl