Terug naar de vorige pagina

AVLink HDM-EXC 4K HDMI Extender HDBaseT | 100 meter

€ 603,79
Op voorraad
De voordelen van Kabels.nl
  • Op werkdagen vóór 17u, morgen in huis
  • Gratis verzending boven €15,-
  • Deskundige klantenservice
  • Groot Assortiment
  • Niet goed? Geld terug!



Stel een vraag via WhatsApp

Omschrijving

AVLink HDM-EXC 4K HDMI Extender HDBaseT | 100 meter

  • Verlengd 4K/60Hz 4:2:0 of 4K/30Hz 4:4:4 HDMI over Cat.5 / 5e / 6 kabel
  • POE compatible
  • HDCP 1.4 / 2.2 compatible
  • Ondersteund 3D en CEC passthrough
  • Gevoed via HDBaseT technologie
  • Compact design

Maak kennis met de AVLink HDM-EXC 4K HDMI Extender HDBaseT, een geavanceerde oplossing die een revolutie teweegbrengt in de manier waarop je high-definition content beleeft. Deze krachtige HDMI extender is ontworpen om je audio- en videosignalen naar een hoger niveau te tillen en biedt tegelijkertijd een reeks voordelen die aansluiten op jouw specifieke behoeften. Met een opmerkelijk bereik tot 100 meter opent de AVLink HDM-EXC 4K HDMI Extender HDBaseT een wereld aan mogelijkheden voor je audiovisuele opstelling.

Hierondergaan we dieper in op de kenmerken, voordelen en toepassingen van de AVLink HDM-EXC 4K HDMI Extender HDBaseT, zodat je alle informatie krijgt die je nodig hebt om je audiovisuele ervaring te verbeteren.

Ongeëvenaarde 4K-resolutie:
Ervaar je content als nooit tevoren met de AVLink HDM-EXC 4K HDMI Extender. Hij ondersteunt ultra-high-definition 4K-resolutie en levert kristalheldere beelden die vier keer de resolutie van standaard 1080p zijn. Of je nu een thuisbioscoopfanaat bent of een professional die een onberispelijke beeldkwaliteit nodig heeft, deze extender zorgt ervoor dat elk detail met verbluffende precisie wordt weergegeven.

Naadloze 3D- en HDR-inhoud:
De AVLink HDM-EXC 4K HDMI Extender ondersteunt niet alleen een 4K resolutie, maar kan ook probleemloos omgaan met 3D en HDR (High Dynamic Range) content. Dompel jezelf onder in levensechte 3D-werelden en geniet van inhoud met een verbeterd contrast en levendige kleuren dankzij HDR. Of je nu aan het gamen bent, films kijkt of met visuele media werkt, deze extender biedt een ongeëvenaarde kijkervaring.

HDBaseT-technologie:
De AVLink HDM-EXC 4K HDMI Extender maakt gebruik van HDBaseT-technologie, een krachtige en betrouwbare standaard voor het verzenden van high-definition audio- en videosignalen over lange afstanden. Deze technologie zorgt ervoor dat je signalen zuiver en storingsvrij blijven, zelfs wanneer je ze tot 100 meter (328 voet) verlengt. Zeg maar dag tegen signaaldegradatie en hallo tegen consistente kwaliteit.

Transmissie over lange afstanden:
Een van de opvallendste eigenschappen van deze extender is het opmerkelijke bereik. Met een bereik tot 100 meter kun je je scherm of projector opstellen op een locatie die het beste past bij je behoeften, ongeacht waar je videobron zich bevindt. Dit is vooral handig voor grote zalen, auditoria, klaslokalen en zelfs openluchtevenementen.

Plug-and-Play Eenvoud:
Het installeren van de AVLink HDM-EXC 4K HDMI Extender is een fluitje van een cent. Het is een plug-and-play oplossing, wat betekent dat je geen technische tovenaar hoeft te zijn om hem aan de praat te krijgen. Sluit gewoon je HDMI bronapparaat aan op de zender, sluit de ontvanger aan op je beeldscherm of projector en je kunt aan de slag. Er zijn geen ingewikkelde configuraties of software-installaties nodig.

Bi-directionele infrarood (IR) bediening:
Deze extender gaat verder dan alleen het verlengen van je audio- en videosignalen. Hij biedt ook bidirectionele IR-bediening, waardoor je je bronapparaat op afstand kunt bedienen vanaf de locatie van het scherm en vice versa. Deze functie is van onschatbare waarde in scenario's waarin je het afspelen van je content moet aanpassen zonder fysiek toegang te hebben tot het bronapparaat.

Audio-ondersteuning:
De AVLink HDM-EXC 4K HDMI Extender doet geen concessies aan de audiokwaliteit. Hij ondersteunt een groot aantal audioformaten, waaronder Dolby TrueHD, DTS-HD Master Audio en meer. Of je nu een cinefiel bent die veel waarde hecht aan bioscoopgeluid of een professional die ongerepte audio nodig heeft voor zijn presentaties, deze extender levert ongeëvenaarde natuurgetrouwe audio.

Veelzijdige toepassingen:
Deze HDMI extender is ongelooflijk veelzijdig en vindt toepassingen in een groot aantal omgevingen:

- Thuisbioscopen: Verhoog je thuisbioscoopervaring door je videobron uit het zicht te plaatsen terwijl je geniet van 4K content op een groot scherm.

- Zakelijke presentaties: Maak indruk op je klanten en collega's met professionele presentaties in 4K resolutie zonder de rommel van zichtbare kabels en apparatuur.

- Onderwijsinstellingen: Verbeter de leerervaring in klaslokalen en collegezalen door studenten te voorzien van levendige beelden in hoge resolutie.

- Live evenementen: Van concerten tot sportevenementen, de extender zorgt ervoor dat je publiek een duidelijk beeld krijgt van de actie, zelfs van een afstand.

- Digitale bewegwijzering: Creëer opvallende displays in commerciële ruimtes, winkelcentra of luchthavens met de flexibiliteit om schermen te plaatsen waar ze de meeste impact hebben.

- Professionele AV-installaties: Installeer audiovisuele systemen in bedrijfsomgevingen of vergaderzalen met de zekerheid van signaalintegriteit over lange afstanden.

Betrouwbaarheid en duurzaamheid:
De AVLink HDM-EXC 4K HDMI Extender is gebouwd om lang mee te gaan. De robuuste constructie zorgt ervoor dat hij bestand is tegen de ontberingen van dagelijks gebruik in verschillende omgevingen. Je kunt erop vertrouwen dat hij consistente prestaties levert, waardoor hij een betrouwbare aanvulling is op je AV-installatie.

Kosteneffectieve oplossing:
Investeren in deze HDMI extender is een kosteneffectieve manier om audio- en videotransmissie van hoge kwaliteit over lange afstanden te realiseren. Je hebt geen dure signaalversterkers of aangepaste bekabelingsoplossingen meer nodig, waardoor je zowel tijd als geld bespaart.

Concluderend is de AVLink HDM-EXC 4K HDMI Extender HDBaseT 100 meter een baanbrekende oplossing voor iedereen die zijn audiovisuele ervaring wil verbeteren. Met zijn ondersteuning voor 4K resolutie, lange-afstandstransmissie, plug-and-play eenvoud en veelzijdige toepassingen is het een must-have voor thuisbioscopen, bedrijven, onderwijsinstellingen, live evenementen en professionele AV-installaties. Til je content naar nieuwe hoogten en geniet van het gemak van uitgebreide connectiviteit met de AVLink HDM-EXC 4K HDMI Extender.

Meer informatie
SKU34871180
Hoogte (cm)0.0000
Merk artikelnr.HDM-EXC
EAN8716065543445
Breedte (cm)0.0000
MerkAVLink
Lengte (cm)0.0000
4K compatibleJa
Extensie protocolEigen
Extensie connectorRJ45
Extensie kabelCATx (x1)
Extensie overCATx
Max. extensie afstand100 m
Extender categorie51-100 m
Aansluitingen (uit)3,5 mm jack female (x1), HDMI A (full-size) female (x1)
Aansluitingen (in)HDMI A (full-size) female (x1), RJ45 female (x1), Terminal block 3-pin female (x1)
Aansluitingen3,5 mm jack, HDMI, RJ45, Terminal block
Max. resolutie @ 60Hz2160p
Video signaalHDMI
VoedingExterne voedingsadapter
Overige signalenIR, RS-232
HDMI specificatieHDMI High Speed
Ondersteunde functiesHDCP
BijgeleverdVoeding
© 2023 - Kabels.nl