Terug naar de vorige pagina

ACT AK1062 Printerkabel 25 Pin D-sub Male/36-Polig Centronics Male - 1,8 meter

€ 26,86
Op voorraad
De voordelen van Kabels.nl
  • Op werkdagen vóór 17u, morgen in huis
  • Gratis verzending boven €15,-
  • Deskundige klantenservice
  • Groot Assortiment
  • Niet goed? Geld terug!



Stel een vraag via WhatsApp

Omschrijving

ACT AK1062 Printerkabel 25 Pin D-sub Male/36-Polig Centronics Male - 1,8 meter

  • Molded kappen

Maak kennis met de ACT AK1062 Printerkabel, de betrouwbare brug tussen je computer en printer. Met een 25-polige D-sub Male connector aan de ene kant en een 36-polige Centronics Male connector aan de andere kant is deze kabel van 1,8 meter ontworpen om je printervaring te stroomlijnen. In deze uitgebreide productbeschrijving gaan we dieper in op de kenmerken, voordelen en verschillende toepassingen van de ACT AK1062 Printerkabel, zodat je alle informatie krijgt die je nodig hebt om je printinstallatie te optimaliseren.

Superieure connectiviteit:

De ACT AK1062 Printerkabel is ontworpen voor een superieure connectiviteit tussen je computer en printer. De 25-polige D-sub Male connector zorgt voor een veilige en stabiele verbinding met de parallelle poort van je computer, terwijl de 36-polige Centronics Male connector moeiteloos verbinding maakt met je printer. Deze robuuste verbinding minimaliseert fouten in de gegevensoverdracht en zorgt ervoor dat je printopdrachten zonder onderbreking worden voltooid.

Hoogwaardige constructie:

Kwaliteit staat centraal in het ontwerp van de ACT AK1062 Printerkabel. Hij is gemaakt om lang mee te gaan, met duurzame connectoren en bedrading van hoge kwaliteit die bestand zijn tegen slijtage, zelfs in veeleisende omgevingen. De kabellengte van 1,8 meter zorgt voor een balans tussen gemak en flexibiliteit, zodat je je printer kunt neerzetten waar dat het handigst is en je opstelling rommelvrij blijft.

Universele compatibiliteit:

Een van de opvallende kenmerken van de ACT AK1062 Printerkabel is de universele compatibiliteit. Hij is ontworpen om naadloos samen te werken met een breed scala aan printers en computers. Of je nu een oudere dotmatrixprinter hebt of een moderne laserprinter, of als je verbinding wilt maken met een desktop PC of een oudere machine, met deze kabel zit je goed. De kabel is compatibel met verschillende besturingssystemen en zorgt voor een probleemloze installatie.

Snelle en betrouwbare gegevensoverdracht:

Als het op printen aankomt, zijn snelheid en betrouwbaarheid van het grootste belang. De hoogwaardige bedrading en connectoren van de ACT AK1062 Printerkabel zorgen voor een snelle en foutloze gegevensoverdracht tussen je computer en printer. Dit betekent dat je printopdrachten snel worden voltooid, met minimale wachttijd, en dat je erop kunt vertrouwen dat je documenten nauwkeurig worden afgedrukt.

Eenvoudige installatie:

Het installeren van de ACT AK1062 Printerkabel is een fluitje van een cent. De connectoren zijn ontworpen voor eenvoudige en veilige bevestiging en de lengte van 1,8 meter biedt flexibiliteit bij het plaatsen van je printer zonder dat je ingewikkelde kabelmanagement nodig hebt. Of je nu een techneut bent of een beginnende gebruiker, je kunt je printsysteem in een mum van tijd aan de praat krijgen.

Veelzijdige toepassingen:

De veelzijdigheid van de ACT AK1062 Printerkabel gaat verder dan traditionele kantooromgevingen. Het is een waardevolle aanvulling voor thuis, waar je oudere printers kunt aansluiten op je computer. Daarnaast is hij handig voor bedrijven die nog steeds vertrouwen op oudere printers voor speciale taken. De 25-polige D-sub Male en 36-polige Centronics Male connectoren maken de kabel geschikt voor een breed scala aan printbehoeften.

Kosteneffectieve oplossing:

Investeren in de ACT AK1062 Printerkabel is een kosteneffectieve manier om je printinstallatie te onderhouden en te optimaliseren. In plaats van je perfect werkende oudere printer te vervangen, kun je de levensduur en prestaties verlengen door hem aan te sluiten op moderne computers. Deze kabel maakt dure upgrades overbodig en zorgt ervoor dat je printinfrastructuur efficiënt en budgetvriendelijk blijft.

Betrouwbaarheid voor oudere systemen:

In veel industrieën spelen verouderde systemen en apparatuur een cruciale rol. De ACT AK1062 Printerkabel is ontworpen met dit in gedachten. Hij biedt een betrouwbare en stabiele verbinding voor legacy printers, zodat kritieke processen zonder onderbreking door kunnen gaan. Deze betrouwbaarheid is vooral belangrijk in sectoren als productie, gezondheidszorg en logistiek, waar oudere apparatuur nog dagelijks gebruikt kan worden.

Ondersteuning voor parallel afdrukken:

Parallel printen is misschien niet meer zo gebruikelijk als vroeger, maar het is nog steeds essentieel in bepaalde toepassingen. De ACT AK1062 Printerkabel maakt parallel printen mogelijk, wat voor sommige taken sneller en efficiënter kan zijn dan USB-verbindingen. Dit is vooral handig als je werkt met oudere printers die niet compatibel zijn met USB.

Milieuvriendelijk:

Door de levensduur van je oudere printer te verlengen met de ACT AK1062 Printerkabel, maak je ook een milieuvriendelijke keuze. Het verminderen van elektronisch afval door functionele apparatuur in gebruik te houden sluit aan bij duurzaamheidsdoelen en helpt je ecologische voetafdruk te verkleinen.

Concluderend is de ACT AK1062 Printerkabel 25 Pin D-sub Male/36-Polig Centronics Male - 1,8 meter een veelzijdige, betrouwbare en kosteneffectieve oplossing voor het aansluiten van je computer op je printer. Met zijn hoogwaardige constructie, universele compatibiliteit en ondersteuning voor oudere systemen is het een waardevolle aanvulling op elke printinstallatie. Of je nu een thuisgebruiker bent, een klein bedrijf hebt of deel uitmaakt van een grotere organisatie, deze kabel zorgt ervoor dat je printbehoeften efficiënt en betrouwbaar worden vervuld, met de nadruk op snelheid, nauwkeurigheid en duurzaamheid.

Meer informatie
SKU34831231
EAN8716065110494
MerkACT
Merk artikelnr.AK1062
© 2023 - Kabels.nl