Terug naar de vorige pagina

ACT CT4000 Vloergoot PVC | 50 mm | Grijs

€ 20,45
Op voorraad
De voordelen van Kabels.nl
  • Op werkdagen vóór 17u, morgen in huis
  • Gratis verzending boven €15,-
  • Deskundige klantenservice
  • Groot Assortiment
  • Niet goed? Geld terug!



Stel een vraag via WhatsApp

Omschrijving

ACT CT4000 Vloergoot PVC | 50 mm | Grijs

  • Ondersteund met dubbelzijdig plakband
  • Speciale groeven ontwerp om slip te voorkomen

Maak kennis met de ACT CT4000 Vloergoot PVC - 50 mm - Grijs, een veelzijdige en betrouwbare oplossing voor al je behoeften op het gebied van kabelmanagement. Deze PVC vloergoot, ontworpen met precisie en duurzaamheid in gedachten, biedt uitzonderlijke prestaties en praktisch nut. Of je nu een nieuwe werkruimte inricht, een bestaande renoveert of gewoon je kabels wilt opruimen en organiseren, de ACT CT4000 Vloergoot is de ideale keuze voor een schoon, veilig en efficiënt kabelbeheersysteem.

Gestroomlijnd kabelbeheer:

Een van de opvallende kenmerken van de ACT CT4000 Vloergoot is de mogelijkheid om het kabelbeheer te stroomlijnen. Deze PVC vloergoot biedt een speciale ruimte voor het geleiden en wegwerken van kabels, zodat ze netjes georganiseerd en beschermd zijn. Zeg vaarwel tegen verwarde snoeren en lelijke kabelwarboel die veiligheidsrisico's kunnen opleveren en de productiviteit kunnen belemmeren.

Duurzame PVC Constructie:

De ACT CT4000 Vloergoot is gemaakt om lang mee te gaan. Deze vloergoot is gemaakt van PVC (polyvinylchloride) van hoge kwaliteit en is ontworpen om de ontberingen van dagelijks gebruik te weerstaan. Het robuuste PVC-materiaal is niet alleen duurzaam, maar ook bestand tegen slijtage, schokken en omgevingsfactoren, waardoor het geschikt is voor zowel binnen- als buitentoepassingen.

Royale breedte van 50 mm:

Met een breedte van 50 mm biedt de ACT CT4000 Vloergoot voldoende ruimte voor meerdere kabels van verschillende afmetingen. Deze breedte zorgt ervoor dat je gemakkelijk stroomkabels, datakabels en zelfs grotere connectoren door het kanaal kunt leiden, waardoor het een veelzijdige keuze is voor verschillende opstellingen, waaronder kantoren, vergaderzalen en entertainmentruimtes.

Elegante en aantrekkelijke grijze afwerking:

De grijze afwerking van de ACT CT4000 Vloergoot voegt een vleugje verfijning toe aan elke omgeving. Hij past naadloos bij de meeste vloertypen en behoudt een strakke en professionele uitstraling. Of je hem nu installeert in een bedrijfskantoor, een winkel of een home entertainment center, de grijze afwerking vult je inrichting aan terwijl de kabels discreet verborgen blijven.

Eenvoudige installatie:

Het installeren van de ACT CT4000 Vloergoot is een fluitje van een cent. Hij wordt geleverd met alle benodigde onderdelen voor een probleemloze installatie. Het kanaal zelf heeft voorgesneden openingen voor gemakkelijke toegang tot de kabels en het bijgeleverde deksel klikt stevig vast. Dit eenvoudige maar effectieve ontwerp zorgt ervoor dat je je kabelbeheersysteem in een mum van tijd in gebruik kunt nemen.

Veilige kabelgeleiding:

Veiligheid is het allerbelangrijkste als het aankomt op kabelmanagement. De ACT CT4000 Vloergoot helpt struikelgevaar te verminderen door kabels netjes binnen de goot te houden. Dit is vooral cruciaal in gebieden met veel verkeer waar losse kabels tot ongelukken kunnen leiden. Bovendien zorgt het ontwerp van de kabelgoot voor een goede scheiding van stroom- en datakabels, waardoor elektromagnetische interferentie (EMI) wordt verminderd en de signaalintegriteit behouden blijft.

Verbeterde kabelbescherming:

Kabels zijn een essentieel onderdeel van moderne werkplekken en entertainmentopstellingen, en het is van cruciaal belang om ze te beschermen. De ACT CT4000 Vloergoot beschermt kabels tegen fysieke schade veroorzaakt door voetverkeer, meubels en andere potentiële gevaren. Door een beschermende behuizing te bieden, wordt de levensduur van je kabels verlengd, waardoor vervanging en reparatie minder vaak nodig zijn.

Aanpasbaar aan je behoeften:

De ACT CT4000 Vloergoot kan in hoge mate worden aangepast aan je specifieke behoeften. Of je nu kabels moet toevoegen of verwijderen, het ontwerp van de kabelgoot zorgt voor gemakkelijke toegang en aanpassingen. Dit aanpassingsvermogen zorgt ervoor dat je kabelbeheersysteem kan meegroeien met je veranderende behoeften, waardoor je op de lange termijn tijd en moeite bespaart.

Ideaal voor verschillende omgevingen:

Deze PVC vloergoot is geschikt voor een groot aantal omgevingen. Of je nu een kantoor, een winkelruimte, een thuisbioscoop of een evenemententerrein buiten inricht, de ACT CT4000 Vloergoot biedt de veelzijdigheid om te voldoen aan je behoeften op het gebied van kabelbeheer. De robuuste constructie zorgt ervoor dat hij bestand is tegen verschillende omstandigheden, van kantooromgevingen binnenshuis tot installaties buitenshuis.

Verbeterde esthetiek:

Naast de functionele voordelen draagt de ACT CT4000 Vloergoot ook bij aan een betere esthetiek in elke ruimte. Het onopvallende kabelbeheer verbetert de algehele uitstraling van je omgeving. Kabels die aan het zicht worden onttrokken zorgen voor een schoner, meer georganiseerd uiterlijk, wat een positieve invloed kan hebben op de perceptie van je ruimte.

Verbeterde productiviteit en veiligheid:

Een opgeruimde en georganiseerde werkplek bevordert de productiviteit en veiligheid. Als kabels netjes worden geleid en niet in de weg liggen, kunnen werknemers en bezoekers zich vrij bewegen zonder het risico te lopen over draden te struikelen. Dit bevordert niet alleen de veiligheid, maar creëert ook een gunstigere werk- en samenwerkingsomgeving.

Concluderend is de ACT CT4000 Vloergoot PVC - 50 mm - Grijs een betrouwbare en veelzijdige kabelmanagementoplossing die een groot aantal voordelen biedt. De duurzame PVC constructie, royale breedte, eenvoudige installatie en veiligheidsvoorzieningen maken het een praktische keuze voor elke omgeving. Zeg vaarwel tegen kabelwarboel en veiligheidsrisico's terwijl je geniet van de esthetische verbeteringen die deze vloergoot je ruimte biedt. Investeer in de ACT CT4000 Vloergoot voor efficiënt kabelbeheer dat zowel de functionaliteit als de esthetiek verbetert.

Meer informatie
SKU34844160
EAN8716065294743
Lengte (cm)0.8000
Breedte (cm)5.0000
Hoogte (cm)200.0000
MerkACT
Merk artikelnr.CT4000
© 2023 - Kabels.nl