Terug naar de vorige pagina

ACT CT4015 Herbruikbare Twist Tie | Transparant | 22 mm | 100 stuks

€ 13,90
Op voorraad
De voordelen van Kabels.nl
  • Op werkdagen vóór 17u, morgen in huis
  • Gratis verzending boven €15,-
  • Deskundige klantenservice
  • Groot Assortiment
  • Niet goed? Geld terug!



Stel een vraag via WhatsApp

Omschrijving

ACT CT4015 Hersluitbare Twist Tie | Transparant | 22 mm | 100 stuks

  • Bind-up kabels tegen voordelige kosten
  • Open de kabelbinder om de kabel te plaatsen en draai de binder om de kabel vast te zetten

Maak kennis met de ACT CT4015 Herbruikbare kabel bundelband - de ultieme kabelmanagement oplossing om je kabels georganiseerd, veilig en knoopvrij te houden. Deze transparante bundelbanden van 22 mm worden geleverd in een handige verpakking van 100 stuks en bieden een veelzijdige en milieuvriendelijke manier om je werkplek, huis of andere omgeving waar kabels en draden nogal eens in de war raken, op te ruimen. In deze productomschrijving bespreken we de functies, voordelen en talloze toepassingen van de ACT CT4015 bundelband, om te laten zien hoe deze je leven kan vereenvoudigen en kan bijdragen aan een opgeruimde en georganiseerde ruimte.

Vereenvoudigd kabelbeheer:
Ben je het zat om een rattennest van verwarde kabels achter je tv, computer of home entertainment-systeem te hebben? De ACT CT4015 kabel bundelband is er om je te redden. Met deze herbruikbare bundelbanden kun je je kabels eenvoudig bundelen en vastzetten, waardoor kabelbeheer een fluitje van een cent wordt. Zeg vaarwel tegen de frustratie van het ontwarren van knopen en het zoeken naar de juiste kabel.

Transparant ontwerp:
Een van de opvallende kenmerken van de ACT CT4015 bundelband is het transparante ontwerp. In tegenstelling tot traditionele bundelbanden die vaak zwart of gekleurd zijn, passen deze bundelbanden naadloos bij je kabels en zorgen ze voor een strakke en onopvallende uitstraling. Deze transparantie zorgt ervoor dat je kabels esthetisch mooi blijven en toch overzichtelijk.

Herbruikbaar en milieuvriendelijk:
Deze bundelbanden zijn niet alleen handig, maar ook milieuvriendelijk. Het herbruikbare ontwerp betekent dat je ze keer op keer kunt gebruiken, waardoor je minder afval hebt en minder wegwerp kabelbinders nodig hebt. Door voor de ACT CT4015 te kiezen, zet je een kleine maar belangrijke stap naar een duurzamere levensstijl.

Veelzijdig gebruik:
De ACT CT4015 bundelband is ongelooflijk veelzijdig. Hij is niet beperkt tot het beheren van elektronische kabels, maar kan worden gebruikt voor het bundelen en vastzetten van een breed scala aan voorwerpen. Gebruik hem in de keuken om je etenszakken afgesloten en vers te houden, in de garage om je gereedschap te organiseren of in je tuin om planten en wijnstokken vast te binden. De mogelijkheden zijn eindeloos.

Gemakkelijk te gebruiken:
Je hebt geen speciaal gereedschap of apparatuur nodig. Deze bundelbanden zijn ongelooflijk eenvoudig te gebruiken. Wikkel ze gewoon om je kabels of voorwerpen, draai ze en maak ze vast. Door het transparante materiaal kun je precies zien hoe strak de band zit, zodat je zeker weet dat hij goed zit zonder te strak aan te trekken.

Duurzaam en betrouwbaar:
Ondanks hun slanke uiterlijk zijn deze bundelbanden verrassend robuust. Ze zijn gemaakt van hoogwaardige materialen die bestand zijn tegen herhaaldelijk gebruik zonder hun grip te verliezen of broos te worden. Je kabels en voorwerpen blijven veilig op hun plaats.

Talloze toepassingen:
De ACT CT4015 kabel bundelband is niet alleen voor thuis en op kantoor. Hij is perfect voor het ordenen van kabels en draden in professionele omgevingen zoals opnamestudio's, IT-afdelingen en evenementen. Houd je audio-, video- en datakabels netjes georganiseerd en voorkom ongelukken door struikelen over losse kabels.

Ruimtebesparend:
Deze kabel bundelbanden helpen je ruimte te besparen door kabels netjes samen te bundelen. Of je nu in een krap kantoor werkt of de ruimte in je home entertainment center probeert te optimaliseren, deze bundelbanden maken een merkbaar verschil in het netjes en georganiseerd houden van je ruimte.

Voorkomt kabelbeschadiging:
Kabels die in de knoop zitten en geknoopt zijn, kunnen sneller beschadigen. Door de ACT CT4015 bundelband voor kabels te gebruiken, kun je de levensduur van je kabels verlengen door te voorkomen dat ze geknikt, gedraaid of in de knoop raken. Dit bespaart je niet alleen geld op vervangingen, maar zorgt er ook voor dat je apparaten optimaal functioneren.

Stressvrij reizen:
Als je vaak reist, weet je hoe frustrerend het kan zijn om een warboel van oplaadkabels, koptelefoons en andere elektronische accessoires in je tas te hebben. Deze bundelbanden maken in- en uitpakken een fluitje van een cent, zodat je je kabels georganiseerd en klaar voor gebruik kunt houden, waar je ook naartoe gaat.

Kind- en huisdiervriendelijk:
Gezinnen met kinderen en huisdieren hebben vaak de uitdaging om kabels buiten bereik te houden. Het transparante ontwerp van deze bundelbanden zorgt ervoor dat ze opgaan in de achtergrond, waardoor kleine handjes of nieuwsgierige huisdieren minder snel in de verleiding komen om erop te kauwen.

Uitstekende waarde:
Met 100Twist Tie'sindeverpakking biedt de ACT CT4015 uitstekende waar voor je geld. Je hebt genoeg bundelbanden voor al je kabelmanagementbehoeften, zowel thuis als op het werk.

Concluderend is de ACT CT4015 Herbruikbare bundelband een veelzijdige, milieuvriendelijke en kosteneffectieve oplossing voor het beheren van kabels en het organiseren van verschillende voorwerpen in je leven. Of je nu streeft naar een rommelvrije werkplek, een opgeruimd huis of een goed georganiseerde evenementopstelling, deze transparante bundelbanden zijn een eenvoudige en effectieve manier om orde op zaken te stellen. Zeg vaarwel tegen de kabelchaos en hallo tegen een meer georganiseerde en stressvrije omgeving met de ACT CT4015 kabel bundelband.

Meer informatie
SKU34844175
EAN8716065294897
Lengte (cm)0.0100
Breedte (cm)1.9000
Hoogte (cm)1.5000
MerkACT
Merk artikelnr.CT4015
© 2023 - Kabels.nl