Terug naar de vorige pagina

ACT CT4055 Tool voor Spiraalband 25 mm

€ 3,56
Op voorraad
De voordelen van Kabels.nl
  • Op werkdagen vóór 17u, morgen in huis
  • Gratis verzending boven €15,-
  • Deskundige klantenservice
  • Groot Assortiment
  • Niet goed? Geld terug!



Stel een vraag via WhatsApp

Omschrijving

ACT CT4055 Tool voor Spiraalband 25 mm

  • Geschikt voor spiraalbanden met een diameter van 25 mm
  • Voor het geleiden van kabels door een spiraalband

Maak kennis met de ACT CT4055 Tool voor spiraalband 25 mm , het ultieme gereedschap voor het eenvoudig beheren en organiseren van je kabels. Dit innovatieve gereedschap voor spiraalband is ontworpen om kabelmanagementtaken te vereenvoudigen en je kabels netjes en zonder wirwar te houden. Of je nu te maken hebt met kabels in huis, op kantoor of in een andere ruimte, het ACT CT4055 hulpmiddel biedt een praktische en efficiënte oplossing.

Efficiënte kabelorganisatie:
Zeg vaarwel tegen verwarde en rommelige kabels met de ACT CT4055 Tool. Dit gereedschap is speciaal ontworpen voor gebruik met 25 mm spiraalband, zodat je je kabels netjes kunt wikkelen en organiseren in een spiraalvorm. Door je kabels georganiseerd te houden, verbeter je niet alleen de esthetiek van je ruimte, maar maak je het ook makkelijker om specifieke kabels te identificeren en er bij te kunnen wanneer dat nodig is.

Gemakkelijk te gebruiken:
De ACT CT4055 Tool maakt kabelbeheer een fluitje van een cent, zelfs voor mensen met weinig tot geen technische kennis. Steek gewoon de spiraalband in de tool, voer je kabels door de spiraal en begin met wikkelen. De tool maakt een soepele en consistente beweging, waardoor je elke keer een strakke en veilige spiraalband krijgt. Dit gebruiksvriendelijke ontwerp bespaart je tijd en moeite, zodat je snel en efficiënt je kabels kunt ordenen.

Veelzijdige toepassingen:
De ACT CT4055 Tool is een veelzijdig hulpmiddel dat in verschillende toepassingen kan worden gebruikt. Of je nu kabels beheert voor je home-entertainmentsysteem, kantoorwerkplekken, computeropstellingen of zelfs autobekabeling, dit gereedschap is geschikt voor een breed scala aan kabelorganisatiebehoeften. Van het verminderen van kabelwarboel achter je tv tot het organiseren van computerkabels onder je bureau, de mogelijkheden zijn eindeloos.

Nette en professionele uitstraling:
Een van de belangrijkste voordelen van het gebruik van de ACT CT4055 Tool is de nette en professionele uitstraling. De spiraalvormige binding die het gereedschap creëert, houdt niet alleen je kabels georganiseerd, maar geeft je ruimte ook een schone en opgeruimde uitstraling. Of je nu je opstelling laat zien aan klanten of gewoon een rommelvrije omgeving wilt, dit hulpmiddel zorgt ervoor dat je kabels netjes gebundeld zijn, wat de algehele esthetiek van je ruimte ten goede komt.

Kabelbescherming:
Naast het organiseren van je kabels biedt de ACT CT4055 Tool bescherming voor je kabels. De spiraalvormige binding helpt kabelbeschadiging te voorkomen door ze stevig op hun plaats te houden en de spanning op de connectoren te verminderen. Dit zorgt ervoor dat je kabels in optimale conditie blijven, waardoor de kans op signaalstoringen, gegevensverlies of hardwarestoringen afneemt. Met goed kabelbeheer en bescherming kun je de levensduur van je kabels verlengen en betrouwbare prestaties behouden.

Gemakkelijk kabels identificeren en onderhouden:
De spiraalvormige binding die door het ACT CT4055 Tool wordt gecreëerd, maakt het gemakkelijk om specifieke kabels binnen een bundel te identificeren. Met netjes georganiseerde kabels kun je snel de kabel vinden die je nodig hebt zonder het gedoe van het ontwarren of opsporen van afzonderlijke draden. Dit maakt onderhoud en het oplossen van problemen veel efficiënter, waardoor je kostbare tijd en moeite bespaart.

Flexibiliteit en herbruikbaarheid:
De spiraalvormige binding van de ACT CT4055 Tool biedt flexibiliteit en herbruikbaarheid. In tegenstelling tot traditionele bundelbanden of zip ties, kun je met de spiraalband gemakkelijk aanpassingen en toevoegingen maken aan je kabelbundel. Je kunt gemakkelijk kabels toevoegen of verwijderen als dat nodig is, zonder dat je de bundelband hoeft door te knippen en te vervangen. Deze flexibiliteit zorgt ervoor dat je kabelbeheer kan worden aangepast aan veranderingen in je opstelling of systeemconfiguraties.

Kosteneffectieve oplossing:
Investeren in de ACT CT4055 Tool biedt een kosteneffectieve oplossing voor kabelbeheer. Door je kabels georganiseerd en beschermd te houden, verklein je het risico op kabelschade, gegevensverlies en uitvaltijd. Dit bespaart je niet alleen geld op dure kabelvervangingen, maar verbetert ook de algehele efficiëntie en productiviteit van je opstelling.

Concluderend is de ACT CT4055 Tool voor spiraalband 25 mm een veelzijdig en efficiënt hulpmiddel voor kabelorganisatie. Met zijn gebruiksvriendelijke ontwerp, professionele uiterlijk, kabelbescherming en flexibiliteit is dit gereedschap een must-have voor elke ruimte waar kabelbeheer essentieel is. Zeg vaarwel tegen kabelwarboel en hallo tegen een georganiseerde en opgeruimde omgeving met de ACT CT4055 Tool, je ultieme oplossing voor efficiënte en probleemloze kabelorganisatie.

Meer informatie
SKU34870222
EAN8716065532289
Lengte (cm)0.0000
Breedte (cm)0.0000
Hoogte (cm)0.0000
MerkACT
Merk artikelnr.CT4055
© 2023 - Kabels.nl