Terug naar de vorige pagina

Intronics OEM SK230 Antistatische Polsband

€ 8,31
Op voorraad
De voordelen van Kabels.nl
  • Op werkdagen vóór 17u, morgen in huis
  • Gratis verzending boven €15,-
  • Deskundige klantenservice
  • Groot Assortiment
  • Niet goed? Geld terug!



Stel een vraag via WhatsApp

Omschrijving

Intronics OEM SK230 Antistatische Polsband

Introductie van de Intronics OEM SK230 Antistatische Polsband, een geavanceerde oplossing die ontworpen is om zowel jou als je gevoelige elektronische apparatuur te beschermen tegen de gevaren van elektrostatische ontlading (ESD). In de huidige technologisch geavanceerde wereld, waar elektronica een integrale rol speelt in ons dagelijks leven, kan het belang van ESD-bescherming niet genoeg worden benadrukt. Dezebeschrijvinggaat dieper in op de eigenschappen, voordelen en toepassingen van de Intronics OEM SK230 Antistatische Polsband, zodat je alle informatie krijgt die je nodig hebt om een weloverwogen beslissing te nemen over dit essentiële hulpmiddel.

Geavanceerde ESD-bescherming:
De Intronics OEM SK230 Antistatische Polsband is met precisie ontworpen om geavanceerde bescherming te bieden tegen ESD. Elektrostatische ontlading kan onherstelbare schade veroorzaken aan gevoelige elektronische componenten, wat leidt tot kostbare reparaties en stilstand. Deze antistatische polsband biedt een betrouwbare oplossing om deze risico's te beperken.

Hoogwaardige materialen:
Deze polsband is gemaakt van hoogwaardige materialen en garandeert zowel duurzaamheid als functionaliteit. De verstelbare polsband is comfortabel om te dragen, waardoor hij geschikt is voor langdurig gebruik in verschillende professionele omgevingen.

Verstelbaar ontwerp:
De SK230 Antistatische Polsband heeft een verstelbaar ontwerp dat geschikt is voor een breed scala aan polsmaten. Of je nu een kleine of grote pols hebt, deze polsband kan comfortabel worden vastgemaakt om continue bescherming te bieden.

Veilige aarding:
Een goede aarding is cruciaal bij ESD-bescherming. De polsband is uitgerust met een aardingskoord dat kan worden aangesloten op een ESD-aardingspunt. Dit zorgt ervoor dat statische lading op je lichaam veilig wordt afgevoerd naar de aarde, waardoor schade aan nabijgelegen elektronische componenten wordt voorkomen.

Gebruiksvriendelijk:
Deze polsband is gebruiksvriendelijk, waardoor hij toegankelijk is voor mensen met alle technische achtergronden. Doe hem gewoon om, sluit het aardingskoordje aan op een speciaal ESD-aardingspunt en je bent klaar om veilig te werken in de buurt van gevoelige elektronica.

Veelzijdige toepassingen:
De Intronics OEM SK230 Antistatische Polsband vindt zijn plaats in een breed scala aan toepassingen. Of je nu een professionele technicus bent die elektronica repareert, een ingenieur die ingewikkelde circuits ontwikkelt of een hobbyist die zijn eigen elektronische projecten bouwt, deze polsband is een waardevol hulpmiddel om de integriteit van je werk te waarborgen.

Verbeterde productiviteit:
Door betrouwbare ESD-bescherming te bieden, verhoogt deze armband je productiviteit. Je kunt met vertrouwen werken, wetende dat je je elektronische componenten niet in gevaar brengt. Deze gemoedsrust zorgt ervoor dat je je kunt concentreren op je werk, wat resulteert in efficiënter en effectiever werken.

Kostenbesparingen:
Investeren in de Intronics OEM SK230 Antistatische Polsband kan op de lange termijn leiden tot aanzienlijke kostenbesparingen. Het voorkomen van ESD-gerelateerde schade elimineert de noodzaak voor dure reparaties of het vervangen van componenten. Dit bespaart niet alleen geld, maar vermindert ook de uitvaltijd, waardoor je projecten op schema blijven.

Beschermt waardevolle gegevens:
ESD-incidenten kunnen gegevens beschadigen die zijn opgeslagen op elektronische apparaten. Met deze polsband kun je waardevolle gegevens beschermen en gegevensverlies voorkomen, wat catastrofaal kan zijn in zowel persoonlijke als professionele context.

Voldoet aan industrienormen:
De SK230 Antistatische Polsband voldoet aan de industrienormen voor ESD-bescherming. Of je nu in een gereguleerde industrie werkt of gewoon het hoogste niveau van bescherming wilt garanderen, deze polsband voldoet aan de noodzakelijke criteria.

Milieuvriendelijk:
Intronics zet zich in voor duurzaamheid en de SK230 Antistatische Polsband is daarop geen uitzondering. Het is gemaakt van milieuvriendelijke materialen, zodat je inzet voor het beschermen van elektronica in lijn is met je milieuwaarden.

Betrouwbaar merk:
Intronics is een vertrouwde naam op het gebied van ESD-bescherming. Met een geschiedenis van het leveren van oplossingen van hoge kwaliteit, kun je erop vertrouwen dat de SK230 Antistatische Polsband presteert zoals verwacht, elke keer weer.

Gemoedsrust:
Het belangrijkste voordeel van de Intronics OEM SK230 Antistatische Polsband is de gemoedsrust die hij biedt. Als je weet dat je een betrouwbare ESD-bescherming hebt, kun je zelfverzekerd en zonder zorgen werken en de levensduur en functionaliteit van je elektronische apparatuur garanderen.

Betaalbare investering:
ESD-bescherming hoeft niet duur te zijn. De SK230 Antistatische Polsband is een betaalbare investering die zich terugbetaalt door de bescherming die hij biedt aan je waardevolle elektronische componenten en apparaten.

Concluderend is de Intronics OEM SK230 Antistatische Polsband een onmisbaar hulpmiddel voor iedereen die met gevoelige elektronica werkt. Hij biedt geavanceerde ESD-bescherming, comfort en gebruiksgemak en bevordert tegelijkertijd de productiviteit en kostenbesparingen. Of je nu een professional of een hobbyist bent, deze polsband is een waardevolle aanvulling op je gereedschapskist en zorgt ervoor dat je elektronische projecten veilig en betrouwbaar worden afgerond. Laat je elektronische apparatuur niet kwetsbaar voor ESD - investeer in de Intronics OEM SK230 Antistatische Polsband en werk met vertrouwen.

Meer informatie
SKU34851031
Merk artikelnr.SK230
MerkIntronics OEM
EAN8716065197051
© 2023 - Kabels.nl