Terug naar de vorige pagina

ACT CT4054 25 mm Spiraalband - 20 meter

€ 63,02
Op voorraad
De voordelen van Kabels.nl
  • Op werkdagen vóór 17u, morgen in huis
  • Gratis verzending boven €15,-
  • Deskundige klantenservice
  • Groot Assortiment
  • Niet goed? Geld terug!



Stel een vraag via WhatsApp

Omschrijving

ACT CT4054 25 mm Spiraalband - 20 meter

  • Diameter: 25 mm
  • Kabelmanagementoplossing
  • Lengte: 20 meter

Maak kennis met de ACT CT4054 25 mm Spiraalband - 20 meter, de ultieme oplossing voor effectief kabelbeheer en organisatie. Ontworpen om kabelwarboel aan te pakken en te zorgen voor een nette en opgeruimde omgeving, biedt deze spiraalband uitzonderlijke flexibiliteit, duurzaamheid en veelzijdigheid. Of je nu kabels organiseert in je kantoor, thuisbioscoop of een andere ruimte, de ACT CT4054 Spiraalband is het perfecte accessoire voor efficiënt kabelbeheer.

Effectief kabelbeheer:
De ACT CT4054 Spiraalband is ontworpen om kabelbeheer te vereenvoudigen en lelijke kabelwarboel te elimineren. Het biedt een handige oplossing voor het organiseren van kabels van verschillende maten en soorten, waaronder netsnoeren, audio-videokabels, computerkabels en meer. Door kabels gebundeld en netjes georganiseerd te houden, kun je de algehele esthetiek van je ruimte verbeteren en het risico op struikelgevaar door losse kabels verminderen.

Flexibiliteit en maatwerk:
Een van de belangrijkste voordelen van de ACT CT4054 Spiraalband is de uitzonderlijke flexibiliteit. De spiraalband kan gemakkelijk uitzetten en inkrimpen, waardoor je kabels van verschillende lengtes en diktes kunt ophangen. Hij kan eenvoudig op de gewenste lengte worden afgeknipt, zodat je voor elke toepassing een kabelmanagementoplossing op maat hebt. Of je nu een paar kabels hebt of een complex netwerk van draden, deze spiraalvormige wikkel biedt de flexibiliteit die nodig is om een kabelbeheersysteem op maat te maken.

Duurzaam en duurzaam:
ACT begrijpt het belang van duurzaamheid bij kabelbeheeroplossingen. De CT4054 Spiraalband is gemaakt van hoogwaardige materialen die gemaakt zijn om lang mee te gaan. Het biedt uitstekende weerstand tegen slijtage en schuren, zodat je kabels langdurig beschermd en georganiseerd blijven. De duurzame constructie van de spiraalband helpt ook om kabelschade te voorkomen, waardoor de levensduur van je waardevolle kabels wordt verlengd.

Eenvoudige installatie en onderhoud:
De ACT CT4054 Spiraalband is ongelooflijk eenvoudig te installeren en vereist minimaal onderhoud. Wikkel de spiraalband gewoon om je kabels en de natuurlijke flexibiliteit houdt ze stevig op hun plaats. De band kan eenvoudig worden aangepast of verwijderd wanneer je kabels moet toevoegen, verwijderen of reorganiseren. Dit probleemloze installatieproces bespaart je tijd en moeite, zodat je snel een opgeruimd kabelbeheersysteem kunt opzetten.

Veelzijdigheid in toepassingen:
De ACT CT4054 Spiraalband is zeer veelzijdig en kan in verschillende toepassingen worden gebruikt. Of je nu kabels wilt ordenen in je kantoor, thuisbioscoop, entertainmentcentrum of zelfs in de auto-industrie of industrie, deze spiraalband biedt een effectieve oplossing. Het is geschikt voor zowel binnen- als buitengebruik en biedt betrouwbaar kabelbeheer en bescherming in elke omgeving.

Verbeterde kabelbescherming:
Naast kabelorganisatie biedt de ACT CT4054 Spiraalband ook verbeterde kabelbescherming. De spiraalband fungeert als een buffer tussen de kabels en externe elementen, zoals wrijving, schokken en blootstelling aan stof of vocht. Door het risico op kabelschade en slijtage te verminderen, helpt het de prestaties en levensduur van je kabels te behouden, zodat je verzekerd bent van een betrouwbare en ononderbroken verbinding.

Nette en professionele uitstraling:
Met de ACT CT4054 Spiraalband krijg je een nette en professioneel ogende kabelbeheeroplossing. De spiraalband bundelt en verbergt kabels netjes, waardoor je een rommelvrije omgeving creëert. Of je nu een werkplek, een home entertainment systeem of een evenement opzet, dit kabelmanagement accessoire voegt een vleugje professionaliteit en netheid toe aan je ruimte.

Kosteneffectieve oplossing:
Investeren in de ACT CT4054 Spiraalband biedt een kosteneffectieve oplossing voor kabelbeheer. Door je kabels te organiseren en te beschermen, kun je het risico op kabelschade minimaliseren en de noodzaak voor dure vervangingen verminderen. Bovendien bespaar je door de eenvoudige installatie en het onderhoud tijd en arbeidskosten die gepaard gaan met het beheren en oplossen van in de war geraakte kabels.

Concluderend is de ACT CT4054 25 mm Spiraalband - 20 meter de ultieme oplossing voor kabelbeheer, die effectieve organisatie, flexibiliteit en duurzaamheid biedt voor al je kabels. Met zijn eenvoudige installatieproces, aanpasbare lengte en veelzijdige toepassingen biedt deze spiraalband een betrouwbare en professionele oplossing om je kabels georganiseerd en beschermd te houden. Ervaar probleemloos kabelbeheer met de ACT CT4054 Spiraalband, je vertrouwde metgezel voor netheid en efficiëntie.be

Meer informatie
SKU34870221
EAN8716065532272
Lengte (cm)2,000.0000
Breedte (cm)2.5000
Hoogte (cm)2.5000
MerkACT
Merk artikelnr.CT4054
© 2023 - Kabels.nl