Terug naar de vorige pagina

ACT SB0037 USB 3.1 Gen1 (3.0) Adapter USB-C Male/USB-A Female

€ 3,67
Op voorraad
De voordelen van Kabels.nl
  • Op werkdagen vóór 17u, morgen in huis
  • Gratis verzending boven €15,-
  • Deskundige klantenservice
  • Groot Assortiment
  • Niet goed? Geld terug!



Stel een vraag via WhatsApp

Omschrijving

ACT SB0037 USB 3.1 Adapter USB-C Male/USB-A Female

De ACT SB0037 USB 3.1 Adapter is een must-have voor iedereen die zijn USB-C apparaten wil aansluiten op USB-A poorten. Deze adapter heeft een USB-C male connector aan de ene kant en een USB-A female connector aan de andere kant, waardoor het een veelzijdig hulpmiddel is voor iedereen die verschillende apparaten en randapparatuur wil aansluiten.

De USB 3.1-standaard garandeert snelle gegevensoverdrachtsnelheden, met een theoretische maximale doorvoer tot 10 Gbps. Dit betekent dat gebruikers bliksemsnelle bestandsoverdrachten, back-ups en datasynchronisatie kunnen verwachten. Of u nu een fotograaf bent die snel beelden in hoge resolutie moet overbrengen of een video-editor die grote bestanden tussen apparaten moet verplaatsen, de ACT SB0037 USB 3.1 Adapter zorgt ervoor dat uw overdrachtssnelheden snel en efficiënt blijven.

Naast de snelle mogelijkheden is de ACT SB0037 USB 3.1 Adapter ook ongelooflijk eenvoudig te gebruiken. De mannelijke USB-C connector sluit u aan op uw USB-C laptop, tablet of telefoon, terwijl u met de vrouwelijke USB-A connector oudere USB-apparaten zoals thumb drives, externe harde schijven of printers kunt aansluiten. De adapter is compatibel met USB 2.0 en 3.0 apparaten, dus u hoeft zich geen zorgen te maken over compatibiliteitsproblemen.

Een van de beste dingen van de ACT SB0037 USB 3.1 Adapter is zijn kleine formaat en draagbaarheid. Het is ongelooflijk compact en licht, waardoor het gemakkelijk mee te nemen waar u ook gaat. Dit is vooral handig voor mensen die vaak reizen of onderweg werken en hun USB-C-apparaten snel moeten aansluiten op oudere USB-apparaten.

De ACT SB0037 USB 3.1 Adapter is ook robuust en duurzaam, dankzij de hoogwaardige constructie. De adapter is gemaakt van hoogwaardige materialen, waardoor hij bestand is tegen dagelijks gebruik zonder te lijden onder slijtage.

Concluderend is de ACT SB0037 USB 3.1 Adapter een uitstekend hulpmiddel voor iedereen die zijn USB-C apparaten wil aansluiten op oudere USB-randapparatuur. Met zijn snelle gegevensoverdrachtmogelijkheden en compacte formaat is het een veelzijdig en betrouwbaar apparaat dat het werken met verschillende apparaten veel gemakkelijker zal maken.

Meer informatie
SKU34852679
EAN8716065014129
MerkACT
Merk artikelnr.SB0037
Connector AUSB C male (x1)
Connector BUSB A female (x1)
USB versieUSB 3.2 Gen 1 - SuperSpeed (USB 3.0)
© 2023 - Kabels.nl