Terug naar de vorige pagina

Atlona AT-OPUS-70C-KIT 4K Extender Set met Control Pass-through en Remote Power

€ 688,49
Op voorraad
De voordelen van Kabels.nl
  • Op werkdagen vóór 17u, morgen in huis
  • Gratis verzending boven €15,-
  • Deskundige klantenservice
  • Groot Assortiment
  • Niet goed? Geld terug!



Stel een vraag via WhatsApp

Omschrijving

Atlona AT-OPUS-70C-KIT 4K Extender Set met Control Pass-through en Remote Power

  • 4K extender set met passthrough en remote power
  • Maximale resolutie is 4096 x 2160 @ 60 Hz
  • Remote powered receiver
  • Verstuurd HDMI signaal tot aan 70m @ 1080p en 40m @ 4K m.b.v. een CAT 6a/7 kabel
  • Multi-channel audio compliant
  • Field updatable firmware
  • Power chaining

Ben je op zoek naar een geavanceerde oplossing voor het uitbreiden van je AV-signalen met behoud van controle en energie-efficiëntie? Kijk dan niet verder dan de Atlona AT-OPUS-70C-KIT (AT1242) 4K extenderset. Deze HDBaseT extenderset is ontworpen om videosignalen tot 70 meter over een CAT-kabel te verzenden, met RS-232 en IR beheer, samen met Power over Ethernet mogelijkheden.

Ervaar een kristalheldere 4K @ 60 Hz resolutie:
De AT-OPUS-70C-KIT levert uitzonderlijke videokwaliteit met een verbluffende 4K resolutie bij 60 Hz, zodat elk detail tot leven komt op je scherm. Of het nu voor professionele presentaties, thuisbioscopen of commerciële installaties is, deze extenderset tilt je visuele ervaring naar nieuwe hoogten.

Ingebouwde meerkanaals audio:
Dompel jezelf onder in een meeslepende audio-ervaring met ingebouwde meerkanaals audio-ondersteuning. De AT-OPUS-70C-KIT zorgt ervoor dat je audio de uitmuntende visuele kwaliteit aanvult, waardoor je een echt meeslepende multimedia-omgeving creëert.

Externe 48V voeding voor ontvanger:
Zeg maar dag tegen ingewikkelde stroominstellingen. Deze extenderset is voorzien van 48V-voeding op afstand voor de ontvanger, waardoor je installatieproces gestroomlijnd wordt en de kabelwarboel geminimaliseerd wordt. Geniet van het gemak van een vereenvoudigde voedingsinfrastructuur zonder afbreuk te doen aan de prestaties.

Compatibel met HDCP 2.2 en EDID:
Wees gerust, je content blijft veilig en je apparaten communiceren naadloos. De AT-OPUS-70C-KIT is compatibel met HDCP 2.2 en EDID en biedt een betrouwbare en veilige verbinding tussen videobronnen en beeldschermen.

Eenvoudige installatie met meegeleverde beugels:
Efficiëntie ontmoet eenvoud met de meegeleverde beugels voor eenvoudige installatie. Het compacte ontwerp van de extenderset maakt het mogelijk om tot 4 eenheden te installeren in een 1HE rek, waardoor de ruimte optimaal wordt benut en een schone en georganiseerde opstelling mogelijk is.

Ondersteuning voor Power Chaining:
Stem je stroomdistributie af op je specifieke behoeften met ondersteuning voor Power Chaining. Met deze functie kun je meerdere units koppelen, wat zorgt voor een gestroomlijnde stroomvoorziening en bijdraagt aan een beter georganiseerd en efficiënter AV-systeem.

Concluderend is de Atlona AT-OPUS-70C-KIT 4K Extender Set een veelzijdige en functierijke oplossing voor het uitbreiden van je AV-signalen. Met zijn geavanceerde technologieën, eenvoudige installatie en compacte ontwerp is deze extenderset de sleutel tot verbeterde audiovisuele ervaringen in elke omgeving.

Meer informatie
SKU34872302
Hoogte (cm)0.0000
Merk artikelnr.AT-OPUS-70C-KIT
EAN8716065554885
Breedte (cm)0.0000
MerkAtlona
Lengte (cm)0.0000
4K compatibleJa
Extensie protocolHDBaseT
Extensie connectorRJ45
Extensie kabelCATx (x1)
Extensie overCATx
Max. extensie afstand70 m
Extender categorie51-100 m
Aansluitingen (uit)HDMI A (full-size) female (x1), RJ45 female (x1), Terminal block 4-pin female (x1), Terminal block 5-pin female (x1)
Aansluitingen (in)3,5 mm jack female (x1), HDMI A (full-size) female (x1), RJ45 female (x1), Terminal block 4-pin female (x1), Terminal block 5-pin female (x1)
Aansluitingen3,5 mm jack, HDMI, RJ45, Terminal block
Max. resolutie @ 60Hz2160p
Video signaalHDMI
VoedingExterne voedingsadapter
HDMI specificatieHDMI Ultra High Speed
Ondersteunde functiesEDID, HDCP
BijgeleverdPower supply, detacheble power cable, mounting brackets
© 2023 - Kabels.nl