Terug naar de vorige pagina

ACT AC5101 Draadloze Ergonomische Muis | 1600 DPI | Verticaal | 6 knoppen | Zwart

€ 25,49
Op voorraad
De voordelen van Kabels.nl
  • Op werkdagen vóór 17u, morgen in huis
  • Gratis verzending boven €15,-
  • Deskundige klantenservice
  • Groot Assortiment
  • Niet goed? Geld terug!



Stel een vraag via WhatsApp

Omschrijving

ACT AC5101 Draadloze Ergonomische Muis | 1600 DPI | Verticaal | 6 knoppen | Zwart

  • Ergonomische verticale muis die veelvoorkomende hand/pols/schouder/nek gerelateerde klachten verlicht
  • Aan/uit-schakelaar zodat de batterij niet onnodig leegloopt
  • Optische sensor en DPI switch: 800 - 1200 - 1600
  • 6 knoppen: inclusief handige duimknoppen

Maak kennis met de ACT AC5101 Draadloze Ergonomische Muis, een revolutionair apparaat dat is ontworpen voor comfort, precisie en gemak om je computerervaring te verbeteren. Deze draadloze ergonomische muis combineert geavanceerde technologie met een gebruiksvriendelijk ontwerp, waardoor het de perfecte keuze is voor professionals, gamers en iedereen die op zoek is naar een ergonomische oplossing voor langdurig computergebruik. Met zijn 1600 DPI gevoeligheid, verticale oriëntatie, zes programmeerbare knoppen en slanke zwarte ontwerp is de ACT AC5101 Draadloze Ergonomische Muis een game-changer in de wereld van computerrandapparatuur.

Ergonomisch ontwerp voor comfort:
De ACT AC5101 Draadloze Ergonomische Muis is zorgvuldig gemaakt met het comfort van de gebruiker in gedachten. Het verticale ontwerp bevordert een natuurlijke handdrukpositie, waardoor de pols en onderarm minder worden belast. Door een ergonomische houding aan te nemen voorkom je ongemak, vermoeidheid en het risico op het ontwikkelen van RSI's (repetitive strain injuries) zoals carpaal tunnel syndroom. Zeg vaarwel tegen polspijn en ongemak en geniet van urenlang comfortabel computergebruik met deze ergonomisch ontworpen muis.

Precisie en controle:
Met zijn 1600 DPI (dots per inch) gevoeligheid biedt de ACT AC5101 Draadloze Ergonomische Muis uitzonderlijke precisie en controle. Of je nu werkt aan ingewikkelde ontwerpprojecten, foto's bewerkt of games speelt die nauwkeurigheid vereisen, deze muis levert een soepele en responsieve ervaring. Met de instelbare DPI-instellingen kun je de cursorsnelheid aanpassen aan je voorkeuren en de uit te voeren taak, zodat je in elke situatie optimaal kunt presteren.

Draadloze vrijheid en gemak:
De draadloze connectiviteit van de ACT AC5101 Draadloze Ergonomische Muis geeft je de vrijheid om te bewegen zonder de beperkingen van een snoer. De 2,4GHz draadloze technologie zorgt voor een stabiele en betrouwbare verbinding met je computer, waardoor je geen last meer hebt van verwarde draden en een opgeruimde werkplek hebt. De draadloze ontvanger wordt aangesloten op een USB-poort, waardoor hij compatibel is met de meeste laptops en desktopcomputers. Geniet van het gemak van draadloze technologie en werk of speel met gemak op afstand.

Programmeerbare knoppen voor maatwerk:
De ACT AC5101 Draadloze Ergonomische Muis heeft zes programmeerbare knoppen, zodat je de muis helemaal aan jouw wensen kunt aanpassen. Met de meegeleverde software kun je verschillende functies toewijzen aan de programmeerbare knoppen, zoals het openen van applicaties, het uitvoeren van macro's of het navigeren door documenten. Deze aanpassingsfunctie verhoogt de productiviteit en efficiëntie, zodat je je workflow kunt stroomlijnen en taken kunt uitvoeren met slechts één klik op de knop.

Veelzijdigheid en compatibiliteit:
De ACT AC5101 Draadloze Ergonomische Muis is compatibel met een groot aantal besturingssystemen, waaronder Windows, macOS en Linux. Of je nu een desktopcomputer, laptop of hybride apparaat gebruikt, deze muis integreert naadloos in je opstelling. Hij is geschikt voor verschillende toepassingen, waaronder kantoorwerk, gamen, grafisch ontwerp en dagelijks computergebruik. Ervaar veelzijdigheid en compatibiliteit met deze ergonomische muis die zich aanpast aan je computerbehoeften.

Lange batterijlevensduur:
Je hoeft je geen zorgen te maken over het vaak vervangen van de batterij of onderbrekingen. De ACT AC5101 Draadloze Ergonomische Muis is uitgerust met een ingebouwde oplaadbare batterij die langdurige prestaties biedt. Met één keer opladen kan de muis langere tijd stroom leveren, zodat je ongestoord kunt werken of spelen. De batterijniveau-indicator houdt je op de hoogte van de batterijstatus, zodat je nooit voor verrassingen komt te staan. Laad de muis op wanneer nodig met de meegeleverde USB-kabel en blijf genieten van het gemak van draadloos computergebruik.

Verbeterde productiviteit:
Het ergonomische ontwerp en de aanpasbare functies van de ACT AC5101 Draadloze Ergonomische Muis dragen bij aan een verbeterde productiviteit. Doordat de muis de pols minder belast en een comfortabele grip biedt, kun je langer en gerichter werken. De programmeerbare knoppen bieden snelle toegang tot veelgebruikte functies, wat tijd en moeite bespaart. Met zijn nauwkeurige tracking en instelbare DPI verbetert de muis de nauwkeurigheid en controle, waardoor taken efficiënter worden. Verhoog je productiviteit en bereik meer met behulp van deze ergonomische muis.

Strak en modern ontwerp:
De ACT AC5101 Draadloze Ergonomische Muis heeft een strak en modern ontwerp dat een vleugje verfijning toevoegt aan je werkplek. De zwarte afwerking straalt elegantie uit en past naadloos bij elke computeropstelling. Dankzij het compacte formaat en de ergonomische vorm is hij gemakkelijk te hanteren en mee te nemen, of je nu op kantoor werkt of onderweg bent. Verhoog de esthetische aantrekkingskracht van je werkplek met deze stijlvolle en functionele ergonomische muis.

Concluderend is de ACT AC5101 Draadloze Ergonomische Muis een baanbrekend apparaat dat prioriteit geeft aan jouw comfort, precisie en gemak. Met zijn ergonomische ontwerp, instelbare DPI, draadloze connectiviteit, programmeerbare knoppen, lange batterijlevensduur en slanke ontwerp biedt deze muis een superieure computerervaring. Verhoog je productiviteit, verminder ongemak en geniet van de vrijheid van draadloos computergebruik met de ACT AC5101 Draadloze Ergonomische Muis, je ultieme ergonomische oplossing.

Meer informatie
SKU34869758
EAN8716065529937
Lengte (cm)10.5000
Breedte (cm)7.3000
Hoogte (cm)6.1000
MerkACT
Merk artikelnr.AC5101
SensorLED
Aantal knoppen6
Instelbare DPINee
DPI1200, 1600, 800
Aansluitings typeDraadloos 2.4 Ghz
Links- of rechtshandigRechtshandig
Stille toetsen/knoppenNee
Ergonomische muisNee
ComputeraansluitingUSB A male (x1)
Aantal te pairen apparaten1
VoedingBatterij
Type batterijVervangbaar (1x AA)
EnergiebesparingAan/uit schakelaar
Geschikt voor gamingNee
KleurZwart
© 2023 - Kabels.nl