Terug naar de vorige pagina

ACT AC5155 Draadloze Ergonomische Muis | Bluetooth | USB-C/USB-A | 2400 DPI | Max 3 apparaten

€ 40,99
Op voorraad
De voordelen van Kabels.nl
  • Op werkdagen vóór 17u, morgen in huis
  • Gratis verzending boven €15,-
  • Deskundige klantenservice
  • Groot Assortiment
  • Niet goed? Geld terug!



Stel een vraag via WhatsApp

Omschrijving

ACT AC5155 Draadloze Ergonomische Muis | Bluetooth | USB-C/USB-A | 2400 DPI | Max 3 apparaten

  • Ergonomische muis voor het voorkomen en verlichten van hand/pols/schouder/nek gerelateerde klachten
  • Multi-connect knop: schakel tussen 3 apparaten: 2x Bluetooth en 1x 2.4GHz met de meegeleverde USB-C/USB-A ontvanger
  • Optische sensor en DPI-switch 1000/1600/2400 om de gewenste nauwkeurigheid en precisie te selecteren
  • 7 soft click knoppen inclusief duimknoppen en scrollwiel
  • Intelligent energiebesparingssysteem voor langer batterijgebruik en aan-en-uit-schakelaar

Maak kennis met de ACT AC5155 Draadloze Ergonomische Muis, de ultieme oplossing voor comfortabele en efficiënte computernavigatie. Deze draadloze muis is ontworpen met ergonomie in het achterhoofd en biedt een naadloze gebruikerservaring met zijn geavanceerde functies en veelzijdige verbindingsopties. Of je nu een professional bent die lange uren werkt of een casual gebruiker die op zoek is naar een comfortabelere muis, de ACT AC5155 is de perfecte metgezel voor je computerbehoeften.

Ergonomisch ontwerp voor comfort:
De ACT AC5155 Draadloze Ergonomische Muis is zorgvuldig gemaakt met ergonomische principes in gedachten. Het ontwerp bevordert een natuurlijke positie van de hand, waardoor spanning en vermoeidheid tijdens langdurig gebruik worden verminderd. De voorgevormde vorm biedt uitstekende ondersteuning voor de handpalm, waardoor deze ontspannen kan worden vastgehouden en het ongemak voor de pols tot een minimum wordt beperkt. Of je nu werkt aan een project of surft op het web, deze ergonomische muis zorgt voor een comfortabele ervaring, zelfs tijdens langdurige computersessies.

Draadloos gemak:
Zeg vaarwel tegen verwarde kabels en beperkte mobiliteit met de draadloze functionaliteit van de ACT AC5155 muis. Hij sluit naadloos aan op je computer via Bluetooth of USB-C/USB-A, waardoor je bewegingsvrijheid hebt en geen last meer hebt van snoeren. Geniet van het gemak van draadloze navigatie zonder in te leveren op prestaties of reactiesnelheid.

Connectiviteit voor meerdere apparaten:
De ACT AC5155 Ergonomische Muis ondersteunt verbinding met meerdere apparaten tegelijk, waardoor het een veelzijdig hulpmiddel is voor multitasking. Met de mogelijkheid om verbinding te maken met maximaal drie apparaten, kun je eenvoudig schakelen tussen je laptop, desktop computer en tablet met een simpele druk op de knop. Deze functie is vooral handig voor professionals die op verschillende apparaten werken of voor individuen die naadloos moeten schakelen tussen persoonlijke en werkapparaten.

Instelbare DPI voor precisie:
Met de ACT AC5155 muis kun je de DPI (dots per inch) gevoeligheid aanpassen aan je voorkeuren en specifieke taken. Met een maximale DPI van 2400 kun je een hogere gevoeligheid kiezen voor precieze cursorbesturing bij gedetailleerde taken, of een lagere gevoeligheid voor soepeler navigeren tijdens informeel browsen of presentaties. Deze aanpasbare functie zorgt voor optimale prestaties en nauwkeurigheid voor verschillende toepassingen.

Stille klikken voor stille werking:
De ACT AC5155 Draadloze Ergonomische Muis is voorzien van stille klikknoppen, waardoor het geluidsniveau tijdens gebruik afneemt. Of je nu werkt in een gedeelde kantoorruimte, virtuele vergaderingen bijwoont of gewoon de voorkeur geeft aan een stillere omgeving, de stille klikfunctie zorgt voor een ruisvrije ervaring zonder afbreuk te doen aan de functionaliteit. Geniet van een rustige en geconcentreerde werkplek met deze muis.

Plug-and-Play compatibiliteit:
De ACT AC5155 muis is probleemloos te installeren dankzij de plug-and-play compatibiliteit. Sluit de muis gewoon aan op je computer met de meegeleverde USB-ontvanger of via Bluetooth en hij wordt direct herkend zonder dat je extra software of stuurprogramma's nodig hebt. Deze gebruiksvriendelijke functie zorgt voor een snelle en naadloze integratie in je bestaande computerinstallatie.

Lange levensduur van de batterij:
De ACT AC5155 Ergonomische Muis is ontworpen om een langere batterijlevensduur te bieden voor ononderbroken productiviteit. Dankzij het efficiënte energiebeheersysteem bespaart de muis energie wanneer hij niet wordt gebruikt, waardoor de batterij langer meegaat. De muis werkt op AA-batterijen, zodat hij gemakkelijk kan worden vervangen als dat nodig is. Geniet van langdurige prestaties zonder vaak de batterijen te vervangen.

Veelzijdigheid en toepassingen:
De ACT AC5155 Draadloze Ergonomische Muis is geschikt voor een breed scala aan gebruikers en toepassingen. Of je nu een professional bent die werkt aan ontwerpprojecten, een student die studeert voor examens of een gewone gebruiker die op het internet surft, deze muis biedt nauwkeurige bediening, comfort en gemak. Het ergonomische ontwerp en de aanpasbare functies maken hem geschikt voor verschillende taken, zoals grafisch ontwerp, programmeren, kantoorwerk en dagelijks computergebruik.

Concluderend combineert de ACT AC5155 Draadloze Ergonomische Muis een ergonomisch ontwerp, draadloos gemak en veelzijdige connectiviteit om je computerervaring te verbeteren. Met zijn op comfort gerichte ontwerp, connectiviteit voor meerdere apparaten, instelbare DPI en stille klikken zorgt deze muis voor een naadloze en prettige navigatie-ervaring. Ervaar ergonomisch comfort en efficiënte productiviteit met de ACT AC5155 Ergonomische Muis, je ideale metgezel voor al je computerbehoeften.

Meer informatie
SKU34869789
EAN8716065529944
Lengte (cm)11.0000
Breedte (cm)8.3000
Hoogte (cm)7.1000
MerkACT
Merk artikelnr.AC5155
SensorLED
Aantal knoppen7
Instelbare DPINee
DPI1000, 1600, 2400
Aansluitings typeBluetooth 3.0, Bluetooth 5.0, Draadloos 2.4 Ghz
Links- of rechtshandigRechtshandig
Stille toetsen/knoppenNee
Ergonomische muisNee
ComputeraansluitingUSB A male (x1), USB C male (x1)
VoedingBatterij
Type batterijVervangbaar (1x AA)
EnergiebesparingAutomatisch standby, Aan/uit schakelaar
Geschikt voor gamingNee
KleurZwart
© 2023 - Kabels.nl