Terug naar de vorige pagina

Multimedia Connect F5554SHB CAT 6A F/FTP LSZH Kabel Massief Paars - 305 meter

€ 442,22
Niet op voorraad
De voordelen van Kabels.nl
  • Op werkdagen vóór 17u, morgen in huis
  • Gratis verzending boven €15,-
  • Deskundige klantenservice
  • Groot Assortiment
  • Niet goed? Geld terug!



Stel een vraag via WhatsApp

Omschrijving

Multimedia Connect F5554SHB CAT 6A F/FTP LSZH Kabel Massief Paars - 305 meter

  • CAT6A F/FTP vaste / permanente twisted pair netwerkkabel
  • Te certificeren voor 25 jaar garantie
  • Uitermate geschikt voor HDBaseT toepassingen

Maak kennis met de Multimedia Connect F5554SHB CAT 6A F/FTP LSZH Kabel Massief Paars - 305 meter, het summum van hoogwaardige netwerkbekabelingsoplossingen. Deze robuuste en veelzijdige CAT 6A (Categorie 6A) Ethernetkabel is zorgvuldig ontworpen om te voldoen aan de eisen van moderne netwerkomgevingen. Met een focus op snelheid, betrouwbaarheid en duurzaamheid is deze kabel de ideale keuze voor professionals en bedrijven die hun netwerkinfrastructuur willen optimaliseren.

Supercharge je netwerk:

De Multimedia Connect F5554SHB CAT 6A Ethernetkabel is ontworpen om je netwerk te superchargen. Met ondersteuning voor gegevensoverdrachtsnelheden tot 10 Gbps is het de perfecte oplossing voor het verwerken van toepassingen met hoge bandbreedte, zoals 4K videostreaming, online gaming en grote bestandsoverdrachten. Zeg maar dag tegen lag en buffering en hallo tegen een soepele en responsieve netwerkervaring.

Verbeterde prestaties:

Als het op netwerkprestaties aankomt, is elk detail belangrijk. De F5554SHB kabel is voorzien van F/FTP (Foiled Twisted Pair) afscherming, die uitstekende bescherming biedt tegen elektromagnetische interferentie (EMI) en radiofrequente interferentie (RFI). Deze afscherming zorgt ervoor dat je gegevensoverdracht schoon en consistent blijft, zelfs in lawaaierige omgevingen.

LSZH Jacket voor veiligheid:

Veiligheid is van het grootste belang, vooral in commerciële en residentiële omgevingen. De LSZH (Low Smoke Zero Halogen) mantel van deze kabel is niet alleen vlamvertragend, maar geeft ook minimale rook en geen giftige halogeenverbindingen af bij blootstelling aan grote hitte of vlammen. Dit maakt het een veilige en verantwoorde keuze voor installaties in gesloten ruimtes zoals kantoren, datacenters en woningen.

Massieve koperen geleiders:

De F5554SHB kabel heeft massief koperen geleiders, die bekend staan om hun uitstekende geleidbaarheid en weerstand tegen corrosie. Dit zorgt ervoor dat je netwerk na verloop van tijd een stabiele verbinding behoudt, waardoor de kans op signaaldegradatie en pakketverlies afneemt. Je kunt erop vertrouwen dat deze kabel consistente prestaties levert.

Langdurige duurzaamheid:

Investeren in kwaliteitsnetwerkbekabeling is een investering in de prestaties van je netwerk op lange termijn. De F5554SHB kabel is gemaakt om lang mee te gaan. De stevige constructie en hoogwaardige materialen maken hem bestand tegen slijtage, buigen en knikken. Dit betekent dat je netwerk betrouwbaar blijft en je je geen zorgen hoeft te maken over frequente kabelvervangingen.

Eenvoudige installatie:

De F5554SHB kabel installeren is een fluitje van een cent. Hij is ontworpen met het oog op flexibiliteit, zodat je hem gemakkelijk kunt leiden en manoeuvreren. Of je de kabel nu door muren, plafonds of buizen leidt, je zult het installatiegemak zeker waarderen. Bovendien heb je met een lengte van 305 meter genoeg kabel om mee te werken, waardoor je minder koppelingen of splitsingen nodig hebt.

Veelzijdige toepassingen:

Deze CAT 6A kabel is ongelooflijk veelzijdig en kan worden gebruikt in een breed scala aan toepassingen. Hij is geschikt voor zowel residentiële als commerciële installaties. Of je nu een thuisnetwerk opzet, een klein kantoor of een groot datacenter, met de F5554SHB kabel zit je goed. Dankzij de hoge bandbreedte en afscherming is het een uitstekende keuze voor veeleisende netwerkomgevingen.

Maak je netwerk klaar voor de toekomst:

Naarmate de technologie zich blijft ontwikkelen, is het van cruciaal belang om een netwerkinfrastructuur te hebben die gelijke tred kan houden. De F5554SHB kabel is ontworpen om toekomstbestendig te zijn. Met ondersteuning voor 10 Gbps snelheden kan hij de eisen van opkomende technologieën en toepassingen aan. Door in deze kabel te investeren, zorg je ervoor dat je netwerk de komende jaren relevant en krachtig blijft.

Kosteneffectieve oplossing:

Bekabeling van hoge kwaliteit is een investering, maar wel een kosteneffectieve. De duurzaamheid en prestaties van de F5554SHB kabel verminderen de noodzaak voor regelmatige vervangingen en upgrades, waardoor je op de lange termijn geld bespaart. Bovendien kan het vermogen om gegevens met hoge snelheid over te dragen de productiviteit en efficiëntie in zakelijke omgevingen verbeteren.

Milieuvriendelijk:

De LSZH mantel verhoogt niet alleen de veiligheid, maar maakt deze kabel ook milieuvriendelijk. De rookarme en halogeenvrije eigenschappen dragen bij aan een groenere en veiligere werkomgeving. Kiezen voor producten die milieuvriendelijk zijn, is niet alleen verantwoord, maar kan ook een vereiste zijn in sommige gebieden waar milieuvoorschriften gelden.

Concluderend is de Multimedia Connect F5554SHB CAT 6A F/FTP LSZH Kabel Massief Paars - 305 meter het toppunt van hoogwaardige netwerkbekabeling. Met zijn razendsnelle snelheden, verbeterde afscherming, veiligheidsvoorzieningen en duurzaamheid is het de ideale keuze voor iedereen die zijn netwerkinfrastructuur wil optimaliseren. Of je nu een huiseigenaar bent, een kleine bedrijfseigenaar of een IT-professional die een grootschalig netwerk beheert, deze kabel zal je verwachtingen overtreffen en de connectiviteit bieden die je vandaag en morgen nodig hebt. Doe geen concessies aan de prestaties van je netwerk; kies voor de F5554SHB kabel en ervaar het verschil.

Meer informatie
SKU34858773
MerkMultimedia Connect
Merk artikelnr.F5554SHB
EAN3660834430687
Buitendiameter7.4 mm
Lengte per verpakking305 m
AfschermingstypeF/FTP
CategorieCAT6A
AdermateriaalKoper
AdertypeSolid
Aderdoorsnede23 AWG
KabelmantelLSZH
Bandbreedte555 MHz
KabelkleurPaars
Min. werktemperatuur-20 °C
Max. werktemperatuur70 °C
CPR compatibleNee
CPR EuroclassDca
© 2023 - Kabels.nl