Terug naar de vorige pagina

ACT FA2091 Blinddoppen/Blindplaten SC

€ 0,97
Op voorraad
De voordelen van Kabels.nl
  • Op werkdagen vóór 17u, morgen in huis
  • Gratis verzending boven €15,-
  • Deskundige klantenservice
  • Groot Assortiment
  • Niet goed? Geld terug!



Stel een vraag via WhatsApp

Omschrijving

ACT FA2091 Blinddoppen/Blindplaten SC

  • Geschikt om uitsparingen in 19" panelen en boxen af te dekken waar LC quad of SC duplex adapters in passen

Maak kennis met de ACT FA2091 Blinddoppen/Blindplaten SC, de perfecte oplossing voor het beveiligen en beschermen van ongebruikte glasvezelpoorten in je netwerkinfrastructuur. Deze blindkappen, ook wel blindplaten genoemd, zijn ontworpen om SC poorten af te dekken en af te dichten, zodat ze beschermd zijn tegen stof, vuil en andere mogelijke verontreinigingen. Met de ACT FA2091 Blinddoppen/Blindplaten SC kun je de integriteit en prestaties van je glasvezelsysteem garanderen, wat uiteindelijk bijdraagt aan een betrouwbaarder en efficiënter netwerk.

Bescherming tegen stof en verontreinigingen:
Een van de belangrijkste voordelen van de ACT FA2091 Blinddoppen/Blindplaten SC is hun vermogen om ongebruikte glasvezelpoorten te beschermen tegen stof en verontreinigingen. Stof en vuil kunnen zich ophopen in open poorten, wat leidt tot signaalverlies, verminderde prestaties en mogelijke schade aan de gevoelige optische componenten. Door deze blindkappen te gebruiken, kun je ervoor zorgen dat je netwerk vrij blijft van schadelijke deeltjes, waardoor de levensduur en betrouwbaarheid van je glasvezelverbindingen wordt gegarandeerd.

Voorkomt signaalstoring:
Onbedekte of open poorten kunnen ook gevoelig zijn voor signaalinterferentie. De ACT FA2091 Blinddoppen/Blindplaten SC creëren een barrière die de poorten afschermt van externe elementen, waardoor de integriteit van de signalen binnen het netwerk behouden blijft. Door signaalinterferentie te voorkomen kun je een consistente en betrouwbare gegevensoverdracht bereiken, waardoor het risico op netwerkstoringen afneemt en optimale prestaties worden gegarandeerd.

Eenvoudige installatie en verwijdering:
De ACT FA2091 Blinddoppen/Blindplaten SC zijn ontworpen voor probleemloze installatie en verwijdering. De SC connectoren hebben een push-pull vergrendelingsmechanisme, waardoor je de blinddoppen moeiteloos kunt bevestigen en verwijderen als dat nodig is. Dit gebruiksgemak zorgt voor een snelle en efficiënte installatie, waardoor ze een essentieel accessoire zijn voor netwerkbeheerders en technici.

Duurzame en betrouwbare constructie:
ACT is er trots op producten van de hoogste kwaliteit te leveren, en de FA2091 Blinddoppen/Blindplaten SC zijn daarop geen uitzondering. Deze blindkappen zijn gemaakt van duurzame materialen die bestand zijn tegen de ontberingen van dagelijks gebruik. Het robuuste ontwerp zorgt ervoor dat de doppen stevig op hun plaats blijven zitten en een betrouwbare afdichting vormen voor je glasvezelpoorten. Of het nu in een datacenter, telecommunicatiefaciliteit of andere netwerkomgeving is, je kunt vertrouwen op de duurzaamheid en betrouwbaarheid van deze blindkappen.

Veelzijdigheid in toepassing:
De ACT FA2091 Blinddoppen/Blindplaten SC zijn zeer veelzijdig en compatibel met verschillende SC glasvezelconnectoren. Ze zijn ontworpen om in standaard SC poorten te passen, waardoor ze geschikt zijn voor een breed scala aan apparatuur en netwerkopstellingen. Of je nu ongebruikte poorten hebt op switches, patchpanelen of glasvezelbehuizingen, deze blindkappen bieden een universele oplossing om je netwerk beschermd en goed onderhouden te houden.

Esthetisch aantrekkelijk:
Naast de functionele voordelen dragen de ACT FA2091 Blinddoppen/Blindplaten SC ook bij aan de algemene esthetiek van je netwerkomgeving. Ongebruikte open poorten kunnen zorgen voor een onprofessioneel en rommelig uiterlijk in kasten of racks. Door deze blinddoppen te gebruiken kun je een schone en georganiseerde netwerkopstelling handhaven, waardoor je netwerkinfrastructuur er gepolijst en professioneel uitziet.

Kosteneffectieve oplossing:
Investeren in de ACT FA2091 Blinddoppen/Blindplaten SC is een kosteneffectieve manier om je glasvezelpoorten te beschermen en te onderhouden. Door deze blindkappen te gebruiken kun je potentiële schade aan je poorten, optische componenten en netwerkapparatuur voorkomen. Dit vermindert de noodzaak voor dure reparaties of vervangingen, waardoor je op de lange termijn zowel tijd als geld bespaart.

Voldoet aan industrienormen:
ACT streeft ernaar te voldoen aan de industrienormen en deze te overtreffen, en de FA2091 Blinddoppen/Blindplaten SC vormen hierop geen uitzondering. Deze blindkappen worden vervaardigd volgens de hoogste kwaliteitsnormen, zodat ze voldoen aan de relevante industriële specificaties. Met ACT kun je erop vertrouwen dat je producten gebruikt die voldoen aan strenge richtlijnen, waardoor de algehele betrouwbaarheid en prestaties van je netwerk worden verbeterd.

Concluderend zijn de ACT FA2091 Blinddoppen/Blindplaten SC essentiële accessoires voor elke glasvezelnetwerkinstallatie. Met hun vermogen om bescherming te bieden tegen stof, verontreinigingen en signaalinterferentie zorgen deze blinddoppen voor de integriteit en betrouwbaarheid van je glasvezelverbindingen. Door hun eenvoudige installatie, duurzaamheid en compatibiliteit met standaard SC-poorten zijn ze een veelzijdige en kosteneffectieve oplossing voor netwerkbeheerders en technici. Vertrouw op de kwaliteit en prestaties van de ACT FA2091 Blinddoppen/Blindplaten SC om je netwerk soepel en efficiënt te laten werken.

Meer informatie
SKU34864626
Breedte (cm)1.1000
Lengte (cm)3.4000
Hoogte (cm)1.0000
Merk artikelnr.FA2091
MerkACT
EAN8716065471144
© 2023 - Kabels.nl