Terug naar de vorige pagina

ACT EP355B CAT5E U/UTP Patchkabel Soepel Rood - 305 meter

€ 285,44
Op voorraad
De voordelen van Kabels.nl
  • Op werkdagen vóór 17u, morgen in huis
  • Gratis verzending boven €15,-
  • Deskundige klantenservice
  • Groot Assortiment
  • Niet goed? Geld terug!



Stel een vraag via WhatsApp

Omschrijving

ACT EP355B CAT5E U/UTP Patchkabel Soepel Rood - 305 meter

Maak kennis met de ACT EP355B CAT5E U/UTP Patchkabel Soepel 305 meter, een veelzijdige en hoogwaardige oplossing voor je netwerkbehoeften. Deze CAT5E U/UTP patchkabel is ontworpen voor betrouwbare datatransmissie en naadloze connectiviteit en is een essentieel onderdeel voor het bouwen van efficiënte en robuuste netwerkinfrastructuren. Of je nu een nieuw netwerk opzet of een bestaand netwerk upgradet, de ACT EP355B Patchkabel biedt een groot aantal voordelen die het de ideale keuze maken voor zowel professionals als enthousiastelingen.

Uitzonderlijke prestaties:
De ACT EP355B Patchkabel is ontworpen om uitstekende prestaties te leveren in datatransmissie. Met CAT5E U/UTP (Unshielded Twisted Pair) technologie is deze kabel geoptimaliseerd voor een snelle gegevensoverdracht, waardoor hij perfect is voor verschillende netwerktaken. Of je nu media streamt, bestanden overdraagt of online activiteiten uitvoert, deze patchkabel zorgt voor een betrouwbare en consistente verbinding.

Hoogwaardige constructie:
De ACT EP355B Patchkabel is met precisie en aandacht voor detail gemaakt en heeft een hoogwaardige constructie die een lange levensduur en duurzaamheid garandeert. Het U/UTP-ontwerp verbetert de flexibiliteit en het installatiegemak, terwijl de gladde buitenkant een haperingsvrije ervaring garandeert. De kabel is ontworpen om buigen, draaien en andere fysieke belastingen te weerstaan, zodat je zelfs in veeleisende omgevingen verzekerd bent van een betrouwbare verbinding.

Eenvoudige installatie:
Het installeren van de ACT EP355B Patchkabel is een fluitje van een cent dankzij het flexibele en gebruiksvriendelijke ontwerp. De gladde buitenkant zorgt voor moeiteloze routering en organisatie, waardoor kabelbeheer binnen je netwerkinstallatie wordt vereenvoudigd. Of je nu een doorgewinterde IT-professional bent of een doe-het-zelver, het eenvoudige installatieproces van deze kabel zorgt ervoor dat je je netwerk snel en efficiënt kunt opzetten.

Veelzijdige connectiviteit:
De ACT EP355B Patchkabel is zeer veelzijdig en compatibel met een groot aantal apparaten en toepassingen. Of je nu computers, printers, routers, switches of andere netwerkcomponenten aansluit, deze patchkabel biedt naadloze connectiviteit. Hij is ideaal voor zowel thuis als op kantoor en voldoet met gemak aan verschillende netwerkvereisten.

Betrouwbaarheid en signaalintegriteit:
Betrouwbaarheid is van het grootste belang bij netwerken en de ACT EP355B Patchkabel levert precies dat. Door gebruik te maken van U/UTP constructie minimaliseert deze kabel elektromagnetische interferentie en overspraak, waardoor een hoge signaalintegriteit gegarandeerd wordt. Dit vertaalt zich in een stabiele en consistente gegevensoverdracht, waardoor de kans op gegevensverlies en onderbrekingen in je netwerkactiviteiten afneemt.

Kosteneffectieve oplossing:
Investeren in de ACT EP355B Patchkabel biedt een kosteneffectieve oplossing voor je netwerkbehoeften. De lengte van 305 meter biedt ruim voldoende kabel voor meerdere verbindingen en setups, waardoor je minder extra hoeft aan te schaffen. De duurzaamheid betekent ook minder vervangingen, waardoor je op de lange termijn geld bespaart.

Toekomstbestendig ontwerp:
Hoewel CAT5E technologie betrouwbare prestaties levert voor de huidige netwerkbehoeften, is de ACT EP355B Patchkabel ook ontworpen met het oog op toekomstige compatibiliteit. Het garandeert ondersteuning voor opkomende technologieën en netwerkupgrades, waardoor het een investering is die klaar is voor de toekomst en zich kan aanpassen aan veranderende eisen.

Toepassingen in verschillende omgevingen:
De ACT EP355B Patchkabel vindt zijn nut in verschillende omgevingen. Van residentiële opstellingen tot kleine kantoren, onderwijsinstellingen en grotere bedrijfsnetwerken, deze patchkabel is ontworpen om uit te blinken in verschillende omgevingen. Zijn veelzijdigheid zorgt ervoor dat je kunt vertrouwen op dezelfde hoogwaardige prestaties, ongeacht je netwerkbehoeften.

Concluderend is de ACT EP355B CAT5E U/UTP Patchkabel Soepel 305 meter een betrouwbare en efficiënte oplossing voor het opzetten of verbeteren van je netwerkconnectiviteit. Met zijn uitzonderlijke prestaties, hoogwaardige constructie, installatiegemak en veelzijdigheid biedt deze patchkabel een groot aantal voordelen voor zowel professionals als liefhebbers. Zorg voor een stabiele gegevensoverdracht, minder uitvaltijd en naadloze netwerkactiviteiten met de ACT EP355B Patchkabel, je vertrouwde partner bij het bouwen van robuuste netwerkinfrastructuren.

Meer informatie
SKU34838149
Lengte (cm)35.0000
Breedte (cm)35.0000
Hoogte (cm)21.0000
MerkACT
Merk artikelnr.EP355B
EAN8716065090000
Buitendiameter5.6 mm
Lengte per verpakking305 m
AfschermingstypeU/UTP
CategorieCAT5E
AdermateriaalKoper
AdertypeStranded (litze)
Aderdoorsnede24 AWG
KabelmantelPVC
Bandbreedte100 MHz
KabelkleurRood
Min. werktemperatuur-20 °C
Max. werktemperatuur60 °C
CPR compatibleNee
© 2023 - Kabels.nl