Terug naar de vorige pagina

ACT EP600H CAT5E U/UTP Patchkabel Soepel Grijs - 100 meter

€ 93,57
Op voorraad
De voordelen van Kabels.nl
  • Op werkdagen vóór 17u, morgen in huis
  • Gratis verzending boven €15,-
  • Deskundige klantenservice
  • Groot Assortiment
  • Niet goed? Geld terug!



Stel een vraag via WhatsApp

Omschrijving

ACT EP600H CAT5E U/UTP Patchkabel Soepel Grijs - 100 meter

Maak kennis met de ACT EP600H CAT5E U/UTP Patchkabel Soepel 100 m, een hoogwaardige en betrouwbare oplossing voor je netwerkbehoeften. Deze flexibele patchkabel is ontworpen voor een naadloze gegevensoverdracht en uitzonderlijke prestaties in verschillende toepassingen. Of je nu een klein kantoornetwerk, een thuisnetwerk of een grootschalige bedrijfsinfrastructuur opzet, de ACT EP600H Patchkabel is de perfecte keuze voor betrouwbare en efficiënte connectiviteit.

Betrouwbare gegevensoverdracht:
De ACT EP600H Patchkabel is gemaakt voor betrouwbare gegevensoverdracht. Hij voldoet aan de CAT5E standaard, waardoor een consistente en nauwkeurige gegevensoverdracht gegarandeerd is. Of je nu e-mails verstuurt, op internet surft of bestanden overdraagt, deze patchkabel biedt een stabiele en betrouwbare verbinding voor al je netwerkbehoeften.

Uitzonderlijke prestaties:
De ACT EP600H Patchkabel is ontworpen voor optimale prestaties en biedt superieure prestaties in verschillende netwerktoepassingen. Met een zendfrequentie tot 100 MHz biedt hij voldoende bandbreedte voor een snelle en efficiënte gegevensoverdracht. Ervaar een soepele en ononderbroken netwerkverbinding, zelfs in veeleisende netwerkomgevingen.

Flexibel en veelzijdig:
De EP600H Patchkabel heeft een soepele (flexibele) constructie, waardoor hij gemakkelijk te hanteren en te installeren is. Dankzij deze flexibiliteit kun je de kabel gemakkelijk leiden en beheren, waardoor je een nette en georganiseerde netwerkopstelling krijgt. De veelzijdigheid maakt hem geschikt voor verschillende toepassingen, waaronder netwerken in kleine kantoren, thuisnetwerken en commerciële installaties.

Eenvoudige installatie en onderhoud:
ACT begrijpt het belang van eenvoudige installatie en onderhoud. De EP600H Patchkabel is ontworpen voor probleemloze installatie. De flexibele constructie en handige lengte van 100 meter bieden ruim voldoende kabel voor verschillende netwerkconfiguraties. Het U/UTP-ontwerp (Unshielded/Unshielded Twisted Pair) vereenvoudigt het installatieproces en bespaart je tijd en moeite. Bovendien vermindert de duurzame constructie van de patchkabel de noodzaak voor regelmatige vervanging, waardoor de uitvaltijd en onderhoudskosten tot een minimum worden beperkt.

Uitstekende compatibiliteit:
De ACT EP600H Patchkabel is compatibel met een breed scala aan netwerkapparatuur. Of je nu computers, routers, switches of andere netwerkapparaten aansluit, deze patchkabel zorgt voor een naadloze integratie met je bestaande netwerkinfrastructuur. Geniet van probleemloze connectiviteit en een soepele netwerkervaring.

Kosteneffectieve oplossing:
Investeren in de ACT EP600H Patchkabel biedt een kosteneffectieve oplossing voor je netwerkbehoeften. Met zijn hoogwaardige constructie en betrouwbare prestaties biedt deze patchkabel waarde op de lange termijn. Hij helpt je netwerkinfrastructuur te optimaliseren en vermindert het risico op gegevensverlies, netwerkstoringen en dure reparaties of vervangingen.

Lange kabellengte:
De ACT EP600H Patchkabel wordt geleverd in een royale lengte van 100 meter, wat flexibiliteit biedt in netwerkconfiguraties. Deze lengte biedt ruim voldoende kabel voor verschillende opstellingen, zodat je gemakkelijk apparaten in verschillende kamers of in grotere ruimtes kunt aansluiten. Ervaar het gemak van een groter bereik en geniet van de flexibiliteit bij het ontwerpen van je netwerklayout.

Breed scala aan toepassingen:
De ACT EP600H Patchkabel is geschikt voor een breed scala aan toepassingen. Of je nu een klein kantoornetwerk opzet, apparaten aansluit in een woonomgeving of een netwerkinfrastructuur aanlegt voor een commerciële ruimte, deze patchkabel levert betrouwbare connectiviteit. Door zijn veelzijdigheid is hij ideaal voor verschillende netwerkopstellingen, waaronder kantoren, woningen, onderwijsinstellingen, winkels en meer.

Concluderend is de ACT EP600H CAT5E U/UTP Patchkabel Soepel 100 m een hoogwaardige en betrouwbare patchkabel die zorgt voor betrouwbaregegevensoverdracht, uitzonderlijke prestaties en eenvoudige installatie. Met zijn flexibele ontwerp, uitstekende compatibiliteit en kosteneffectieve aard is deze patchkabel de perfecte keuze voor netwerkprofessionals, IT-beheerders en particulieren die op zoek zijn naar efficiënte en betrouwbare netwerkconnectiviteit. Ervaar naadloze gegevensoverdracht en geoptimaliseerde netwerkprestaties met de ACT EP600H Patchkabel, je vertrouwde oplossing voor betrouwbaar netwerken.

Meer informatie
SKU34838158
MerkACT
Merk artikelnr.EP600H
EAN8716065136517
Buitendiameter5.6 mm
Lengte per verpakking100 m
AfschermingstypeU/UTP
CategorieCAT5E
AdermateriaalKoper
AdertypeStranded (litze)
Aderdoorsnede24 AWG
KabelmantelPVC
Bandbreedte100 MHz
KabelkleurGrijs
Min. werktemperatuur-20 °C
Max. werktemperatuur60 °C
CPR compatibleNee
© 2023 - Kabels.nl