Terug naar de vorige pagina

ACT XS305B CAT6 U/UTP PVC Kabel Massief met Adersplitter Doos - 305 meter

€ 276,63
Op voorraad
De voordelen van Kabels.nl
  • Op werkdagen vóór 17u, morgen in huis
  • Gratis verzending boven €15,-
  • Deskundige klantenservice
  • Groot Assortiment
  • Niet goed? Geld terug!



Stel een vraag via WhatsApp

Omschrijving

ACT XS305B CAT6 U/UTP PVC Kabel Massief met Adersplitter Doos - 305 meter

  • Voorzien van ader Splitter
  • Puur koperen geleiders en voldoen volledig aan de prestaties die in de ANSI/TIA-568-C2 beschreven staan
  • Voldoen aan de internationale normen

Maak kennis met de ACT XS305B CAT6 U/UTP PVC Kabel Massief met Adersplitter Doos - 305 meter, de ultieme oplossing voor snelle datatransmissie en robuuste netwerkconnectiviteit. Deze geavanceerde Ethernetkabel is ontworpen om uitstekende prestaties, betrouwbaarheid en veelzijdigheid te leveren, waardoor het een essentieel onderdeel is voor verschillende netwerktoepassingen. Of je nu een nieuwe netwerkinfrastructuur opzet of een bestaande upgradet, de ACT XS305B CAT6 kabel is ontworpen om aan je behoeften te voldoen en je verwachtingen te overtreffen.

Hoge snelheid gegevensoverdracht:

De ACT XS305B CAT6 kabel is speciaal ontworpen voor snelle datatransmissie. Met een CAT6-classificatie kan hij gegevensoverdrachtsnelheden aan tot 1 gigabit per seconde (Gbps), waardoor hij ideaal is voor veeleisende toepassingen zoals videostreaming, online gaming en grote bestandsoverdrachten.

Robuuste constructie:

Deze kabel heeft een stevig U/UTP-ontwerp (Unshielded Twisted Pair) met een PVC-mantel. De massieve kern geleiders levert uitstekende prestaties over lange afstanden, terwijl de PVC mantel duurzaamheid en bescherming biedt tegen omgevingsfactoren zoals vocht en schuren.

Adersplittertechnologie:

De Adersplitter technologie in deze kabel zorgt voor een efficiënte en georganiseerde kabelafsluiting. Deze technologie vereenvoudigt het aansluiten van de kabel op connectoren of patchpanelen, bespaart tijd en zorgt voor nauwkeurige verbindingen.

Lengte is belangrijk:

De ACT XS305B wordt geleverd in een royale lengte van 305 meter, waardoor je de flexibiliteit hebt om je kabelloop aan te passen aan de lay-out van je netwerk. Deze extra lengte vermindert de noodzaak voor koppelingen of connectoren, die signaalverlies kunnen veroorzaken en de netwerkprestaties kunnen verlagen.

Eenvoudige installatie:

Het installeren van de XS305B CAT6 kabel is een eenvoudig proces. De flexibiliteit en het handzame gewicht van de kabel maken het gemakkelijk om mee te werken tijdens de installatie. Of je nu een professionele netwerkinstallateur bent of een doe-het-zelver, je zult waarderen hoe eenvoudig de installatie is.

Minimale signaalstoring:

Het niet-afgeschermde twisted pair ontwerp helpt elektromagnetische interferentie (EMI) en radiofrequentie-interferentie (RFI) te verminderen, zodat je datasignalen helder en stabiel blijven. Dit is vooral belangrijk in omgevingen waar andere elektronische apparaten aanwezig kunnen zijn.

Veelzijdige toepassingen:

De ACT XS305B CAT6 kabel is geschikt voor een breed scala aan toepassingen, waaronder maar niet beperkt tot:
- Huisnetwerken: Verbeter de snelheid en betrouwbaarheid van je thuisnetwerk voor streamen, gamen en werken op afstand.
- Kleine bedrijven: Creëer een robuuste en efficiënte netwerkinfrastructuur om je bedrijfsactiviteiten te ondersteunen.
- Datacenters: Zorg voor snelle gegevensoverdracht binnen je datacenter voor naadloze activiteiten.
- Onderwijsinstellingen: Upgrade het netwerk van je school voor verbeterde connectiviteit in klaslokalen en administratieve ruimtes.
- Industriële omgevingen: Gebruik het in industriële omgevingen waar duurzaamheid en prestaties van cruciaal belang zijn.
- Telecom: Ondersteun snelle internet- en spraakdiensten voor je klanten.

Toekomstbestendige investering:

CAT6-kabels zijn ontworpen om te voldoen aan de huidige industrienormen en deze te overtreffen. Door te investeren in de ACT XS305B zorg je ervoor dat je netwerkinfrastructuur geschikt is voor toekomstige upgrades en technologische vooruitgang.

Kosteneffectieve oplossing:

De lengte van 305 meter van deze kabel biedt een uitstekende waarde voor je investering. Je hebt genoeg kabel om uitgebreide netwerkinstallaties te voltooien zonder dat je meerdere spoelen nodig hebt of vaak hoeft bij te kopen.

Betrouwbare prestaties:

Met zijn stevige constructie, uitstekende signaalintegriteit en compatibiliteit met standaard RJ45 connectoren biedt de ACT XS305B CAT6 kabel consistente en betrouwbare netwerkprestaties. Zeg maar dag tegen vertragingen, verbroken verbindingen en trage gegevensoverdracht.

Kwaliteitsgarantie:

ACT staat bekend om de hoge kwaliteit van netwerkproducten, en de XS305B CAT6 kabel is daarop geen uitzondering. Je kunt jarenlang vertrouwen op de duurzaamheid en prestaties van deze kabel.

Milieuoverwegingen:

De PVC mantel van deze kabel voldoet aan RoHS, wat betekent dat hij voldoet aan strenge milieunormen, waardoor hij een verantwoorde keuze is voor milieubewuste consumenten en bedrijven.

Concluderend is de ACT XS305B CAT6 U/UTP PVC Kabel Massief met Adersplitter Doos - 305 meter een hoogwaardige Ethernetkabel ontworpen om te voldoen aan de eisen van moderne netwerken. Met zijn robuuste constructie, hoge snelheid en veelzijdige toepassingen is het een ideale keuze voor thuis, bedrijven, datacenters en nog veel meer. Upgrade je netwerkinfrastructuur met vertrouwen en ervaar de voordelen van betrouwbare en bliksemsnelle connectiviteit met de ACT XS305B CAT6 kabel.

Meer informatie
SKU34838204
Lengte (cm)33.0000
Breedte (cm)33.0000
Hoogte (cm)25.3000
MerkACT
Merk artikelnr.XS305B
EAN8716065136791
Buitendiameter6.2 mm
Lengte per verpakking305 m
AfschermingstypeU/UTP
CategorieCAT6
AdermateriaalKoper
AdertypeSolid
Aderdoorsnede24 AWG
KabelmantelPVC
Bandbreedte250 MHz
KabelkleurGrijs
CPR compatibleNee
CPR EuroclassEca
© 2023 - Kabels.nl