Terug naar de vorige pagina

ACT FA2035 Afsluitbare Zone Enclosure Patch Box | 8 Slots | Fiber en Koper | Zwart

€ 132,71
Op voorraad
De voordelen van Kabels.nl
  • Op werkdagen vóór 17u, morgen in huis
  • Gratis verzending boven €15,-
  • Deskundige klantenservice
  • Groot Assortiment
  • Niet goed? Geld terug!



Stel een vraag via WhatsApp

Omschrijving

ACT FA2035 Afsluitbare Zone Enclosure Patch Box | 8 Slots | Fiber en Koper | Zwart

  • Volledig afsluitbare zone enclosure patch box voor 8 cassettes/adapterplaten; te gebruiken met ACT cassettes en adapterplaten
  • Stevige metalen behuizing voor glasvezel en koperen bekabeling
  • Installatie: verhoogde vloer, plenum ruimte en wandbevestiging
  • Glasvezel: splicing en pre-terminated MTP
  • Geschikt voor twisted pair keystone adapterplaten
  • Optical fiber management spoel
  • Trekontlasting; 2x m20 kabelwartels meegeleverd
  • 2 half ronde spoelen meegeleverd voor het opbergen van overlengte

Ontsluit de kracht van veilige connectiviteit: ACT FA2035 Afsluitbare Zone Enclosure Patch Box

In het snelle digitale landschap van de 21e eeuw is naadloze en veilige gegevensoverdracht de ruggengraat van elke bloeiende organisatie. Om de integriteit en efficiëntie van je datanetwerk te behouden, is de ACT FA2035 Afsluitbare Zone Enclosure Patch Box je oplossing voor het beveiligen en optimaliseren van je datatransmissie. Of je nu een technisch onderlegde professional bent of een bedrijfseigenaar die zijn netwerkinfrastructuur wil verbeteren, deze enclosure patchbox biedt geavanceerde functies om te voldoen aan je unieke connectiviteitsbehoeften.

Hieronderduiken we diep in de wereld van de ACT FA2035 Afsluitbare Zone Enclosure Patch Box. Ontdek hoe deze slanke en robuuste behuizing je netwerk niet alleen kan beschermen, maar ook krachtiger kan maken.

De ACT FA2035 Afsluitbare Zone Enclosure Patch Box onthuld

Laten we beginnen met het ontrafelen van de basis. Wat is de ACT FA2035 Afsluitbare Zone Enclosure Patch Box en wat maakt hem onderscheidend in de wereld van netwerken?

Omschrijving van de ACT FA2035 Afsluitbare Zone Enclosure Patch Box

De ACT FA2035 Afsluitbare Zone Enclosure Patch Box is een hoogwaardige behuizing ontworpen om kritieke onderdelen van je netwerk in onder te brengen en te beschermen. Het is een veelzijdige, afsluitbare oplossing die een veilige, georganiseerde omgeving biedt voor glasvezel- en koperverbindingen. Deze zwarte enclosure patchbox kan tot 8 slots huisvesten, waardoor het een formidabele keuze is voor bedrijven en organisaties met groeiende connectiviteitseisen.

De voordelen van de ACT FA2035 Afsluitbare Zone Enclosure Patch Box

Nu we weten wat de ACT FA2035 Afsluitbare Zone Enclosure Patch Box is, gaan we de talloze voordelen ervan bekijken.

Beveiliging in een digitaal tijdperk

Beveiliging is van het grootste belang in de onderling verbonden wereld van vandaag. Met gevoelige gegevens en kritieke communicatie die door je netwerk gaan, is de beveiliging van deze informatie onontbeerlijk. De ACT FA2035 Afsluitbare Zone Enclosure Patch Box is ontworpen met dit in gedachten. Het afsluitbare ontwerp biedt een extra beveiligingslaag om je netwerkverbindingen te beschermen tegen ongeautoriseerde toegang.

Verbeterde organisatie

Kabelbeheer is vaak een uitdaging in netwerkopstellingen. Rommelige kabels zien er niet alleen onprofessioneel uit, maar kunnen ook het oplossen van problemen en onderhoud bemoeilijken. Deze patchkast biedt een georganiseerde oplossing. Met de daarvoor bestemde sleuven kun je je kabels netjes opbergen, zodat je netwerkomgeving overzichtelijk en gemakkelijk te onderhouden is.

Veelzijdigheid op zijn best

Een van de opvallende kenmerken van de ACT FA2035 Afsluitbare Zone Enclosure Patch Box is zijn flexibiliteit. Hij is geschikt voor zowel glasvezel- als koperverbindingen. Dit betekent dat je verschillende soorten verbindingen in dezelfde behuizing kunt onderbrengen, waardoor het een one-stop oplossing is voor je netwerkbehoeften.

Robuust en duurzaam ontwerp

Duurzaamheid is een kenmerk van de ACT FA2035 Afsluitbare Zone Enclosure Patch Box. Gemaakt van robuuste materialen en ontworpen om de ontberingen van netwerkomgevingen te weerstaan, zorgt hij ervoor dat je netwerkverbindingen veilig en ononderbroken blijven, zelfs in uitdagende omstandigheden.

Schaalbaarheid voor de toekomst

Naarmate je bedrijf of organisatie groeit, nemen ook je netwerkbehoeften toe. De ACT FA2035 Afsluitbare Zone Enclosure Patch Box is schaalbaar, zodat je je netwerkverbindingen kunt uitbreiden zonder dat je extra behuizingen nodig hebt. Dit bespaart niet alleen ruimte, maar biedt ook een kosteneffectieve oplossing voor toekomstige groei.

Eenvoudig onderhoud

Regelmatig onderhoud is essentieel om je netwerk in optimale conditie te houden. Het ontwerp van deze behuizing maakt onderhoud een fluitje van een cent. Of je nu verbindingen opnieuw moet configureren of problemen moet oplossen, de overzichtelijke lay-out vereenvoudigt het proces.

Slanke en professionele uitstraling

In de zakenwereld is uiterlijk belangrijk. De ACT FA2035 Afsluitbare Zone Enclosure Patch Box functioneert niet alleen uitstekend, maar voegt ook een vleugje professionaliteit toe aan je netwerkinfrastructuur. Het gestroomlijnde zwarte ontwerp is een aanvulling op de moderne kantooresthetiek, waardoor het een waardevolle aanvulling is op elke werkplek.

Verminderde downtime

Downtime kan kostbaar zijn, zowel wat betreft productiviteit als reputatie. Door ervoor te zorgen dat je netwerkverbindingen veilig zijn ondergebracht en efficiënt zijn georganiseerd, minimaliseert deze behuizing het risico op onderbrekingen, waardoor de downtime afneemt en de bedrijfscontinuïteit behouden blijft.

Toepassingen van de ACT FA2035 Afsluitbare Zone Enclosure Patch Box

Deze veelzijdige enclosure patchbox vindt toepassingen in verschillende sectoren en industrieën. Hier volgen enkele opmerkelijke toepassingen:

Datacenters

Datacenters vormen voor veel bedrijven het hart van digitale activiteiten. De ACT FA2035 Afsluitbare Zone Enclosure Patch Box is een waardevolle aanwinst in datacenters, waar veilige en georganiseerde verbindingen bedrijfskritisch zijn.

Kantoren en commerciële ruimtes

In kantooromgevingen zijn schone en veilige netwerkoplossingen essentieel. Deze enclosure patchbox zorgt voor een professionele en georganiseerde opstelling voor naadloze connectiviteit.

Industriële omgevingen

Industriële omgevingen vragen vaak om robuuste en veilige netwerkoplossingen. De ACT FA2035 Afsluitbare Zone Enclosure Patch Box kan de uitdaging aan, met zijn duurzame ontwerp en afsluitbare functie.

Gezondheidszorg

Patiëntgegevens, kritieke medische dossiers en communicatiesystemen in zorginstellingen vereisen strenge beveiligingsmaatregelen. Deze patchkast biedt een veilige oplossing voor het beveiligen van gevoelige gegevens.

Installatie en onderhoud

Nu we de voordelen en toepassingen van de ACT FA2035 Afsluitbare Zone Enclosure Patch Box hebben onderzocht, is het essentieel om te begrijpen hoe je dit vitale stuk netwerkapparatuur installeert en onderhoudt.

Eenvoudige installatie

De installatie van de ACT FA2035 Afsluitbare Zone Enclosure Patch Box is eenvoudig. Het ontwerp maakt wandmontage mogelijk, waardoor het een ruimtebesparende keuze is voor verschillende omgevingen. De meegeleverde sleuven zijn gemakkelijk toegankelijk, wat het aansluiten van glasvezel- en koperkabels vereenvoudigt.

Eenvoudig onderhoud

Regelmatig onderhoud zorgt voor een lange levensduur van je netwerkinfrastructuur. De ACT FA2035 Afsluitbare Zone Enclosure Patch Box vergemakkelijkt het onderhoud door de overzichtelijke indeling. Problemen oplossen en herconfigureren wordt eenvoudiger, waardoor je minder downtime hebt.

Samenvattend over de ACT FA2035 Afsluitbare Zone

De ACT FA2035 Afsluitbare Zone Enclosure Patch Box is meer dan een netwerkoplossing; het is een investering in de beveiliging, organisatie en efficiëntie van je datanetwerk. De voordelen strekken zich uit tot verschillende industrieën en toepassingen en bieden flexibiliteit, schaalbaarheid en duurzaamheid in een slank pakket.

Als je de connectiviteit van je bedrijf of organisatie wilt verbeteren met behoud van een professionele uitstraling, dan is de ACT FA2035 Afsluitbare Zone Enclosure Patch Box jouw oplossing. Sluit geen compromissen op het gebied van beveiliging, organisatie of efficiëntie - ontgrendel de kracht van veilige connectiviteit met deze uitzonderlijke enclosure patchbox.

In het steeds veranderende digitale landschap is je netwerk zo sterk als de zwakste schakel. De ACT FA2035 Afsluitbare Zone Enclosure Patch Box zorgt ervoor dat deze schakel niet alleen veilig is, maar ook robuust, georganiseerd en klaar om je netwerk naar een hoger niveau te tillen.

Meer informatie
SKU34870224
Lengte (cm)12.3000
Breedte (cm)38.1000
Hoogte (cm)12.3000
MerkACT
Merk artikelnr.FA2035
EAN8716065532074
Aantal poorten/slots8
KleurZwart
Materiaal frameMetaal
© 2023 - Kabels.nl