Terug naar de vorige pagina

WP Rack WPN-ABP-3-B Blindpaneel Metaal 3U - Zwart

€ 19,18
Op voorraad
De voordelen van Kabels.nl
  • Op werkdagen vóór 17u, morgen in huis
  • Gratis verzending boven €15,-
  • Deskundige klantenservice
  • Groot Assortiment
  • Niet goed? Geld terug!



Stel een vraag via WhatsApp

Omschrijving

Wp Rack WPN-ABP-3-B Blindpaneel Metaal 3U - Zwart

  • Set van 4 schroeven en kooimoeren worden meegeleverd.

Het WP Rack WPN-ABP-3-B Blindpaneel Metaal 3U - Zwart is een veelzijdig en praktisch accessoire dat is ontworpen om uw netwerk rack te optimaliseren. Dit metalen blindpaneel biedt een effectieve oplossing voor het opvullen van lege ruimtes in uw rack en verbetert de algehele esthetiek en luchtstroom van uw netwerkopstelling.

Verbeter het uiterlijk van het rack:

Een goed georganiseerd en visueel aantrekkelijk netwerk rack maakt niet alleen een professionele indruk, maar vergemakkelijkt ook het onderhoud en het oplossen van problemen. Het WPN-ABP-3-B Blindpaneel Metaal 3U heeft een strakke zwarte afwerking die naadloos integreert met uw bestaande rackapparatuur. Door lege rackruimtes op te vullen met dit blindpaneel creëert u een schoon en georganiseerd uiterlijk dat uw inzet voor een professionele netwerkomgeving onderstreept.

Bevorder de juiste luchtstroom:

Het handhaven van een optimale luchtstroom is cruciaal voor de prestaties en levensduur van uw netwerkapparatuur. Het WPN-ABP-3-B blinde paneel helpt de luchtstroom efficiënt te leiden door lege rackruimtes te blokkeren en luchtrecirculatie te voorkomen. Dit bevordert een betere ventilatie, vermindert het risico van oververhitting en zorgt ervoor dat uw netwerkapparatuur optimaal functioneert.

Duurzame en stevige constructie:

Gemaakt van hoogwaardig metaal, biedt dit blindpaneel een uitstekende duurzaamheid en stabiliteit. Het is bestand tegen de eisen van een netwerkomgeving en biedt duurzame prestaties en bescherming voor uw rackapparatuur. De stevige constructie voorkomt ook dat het paneel na verloop van tijd kromtrekt of buigt, en zorgt voor een betrouwbare oplossing voor het vullen van ongebruikte rackruimte.

Eenvoudige installatie:

Het WPN-ABP-3-B blindpaneel is ontworpen voor eenvoudige installatie. Met zijn 3U (3 horizontale eenheid) hoogte past het naadloos in standaard netwerkracks. Het paneel wordt geleverd met voorgeboorde montagegaten en bevat de nodige schroeven, waardoor een snelle en probleemloze installatie mogelijk is. Binnen enkele minuten kunt u de functionaliteit en het uiterlijk van uw netwerkrack verbeteren.

Veelzijdige toepassing:

Dit metalen blindpaneel is geschikt voor diverse netwerkomgevingen, waaronder datacenters, serverruimtes en thuisnetwerken. Of u nu lege ruimtes in uw rack heeft door verwijdering van apparatuur of toekomstige uitbreidingsplannen, de WPN-ABP-3-B biedt een veelzijdige oplossing voor het handhaven van een schone en georganiseerde rack lay-out.

Conclusie:

Verhoog de functionaliteit en het uiterlijk van uw netwerk rack met het WP Rack WPN-ABP-3-B Blindpaneel Metaal 3U - Zwart. Dit zwarte metalen blindpaneel biedt een strakke en professionele oplossing voor het opvullen van ongebruikte rackruimtes, het bevorderen van een goede luchtstroom en het creëren van een georganiseerde netwerkomgeving. Upgrade uw netwerkinstallatie vandaag nog met dit duurzame en eenvoudig te installeren blindpaneel.

Meer informatie
SKU34854105
Merk artikelnr.WPN-ABP-3-B
MerkWP Rack
EAN8032958189782
© 2023 - Kabels.nl