Terug naar de vorige pagina

WP Rack WPN-ACM-101-B Rangeer Paneel Metaal 1 U - Zwart

€ 19,18
Op voorraad
De voordelen van Kabels.nl
  • Op werkdagen vóór 17u, morgen in huis
  • Gratis verzending boven €15,-
  • Deskundige klantenservice
  • Groot Assortiment
  • Niet goed? Geld terug!



Stel een vraag via WhatsApp

Omschrijving

WP Rack WPN-ACM-101-B Rangeer Paneel Metaal 1 U - Zwart

  • Set van 4 schroeven en kooimoeren worden meegeleverd.

Het WP Rack WPN-ACM-101-B Rangeer Paneel Metaal 1 U - Zwart is een veelzijdig en duurzaam kabelmanagementpaneel dat is ontworpen om uw netwerkinfrastructuur te optimaliseren. Met zijn slanke zwarte metalen constructie en ruimtebesparende ontwerp biedt dit paneel een handige oplossing voor het effectief beheren en organiseren van uw netwerkbekabeling.

Efficiënte kabelgeleiding:

Het organiseren van uw netwerkkabels is essentieel voor het handhaven van optimale netwerkprestaties. Het WPN-ACM-101-B Rangeer Paneel Metaal 1 U stelt u in staat uw kabels netjes te leiden en te beheren, zodat ze niet in de war raken en gemakkelijk toegankelijk zijn wanneer dat nodig is. Met meerdere sleuven en openingen kunt u uw kabels moeiteloos door het paneel leiden, waardoor het risico op schade en signaalstoring wordt verminderd.

Slank en stevig ontwerp:

Gemaakt van hoogwaardig metaal, garandeert dit kabelmanagementpaneel niet alleen een lange levensduur, maar voegt het ook een professionele esthetiek toe aan uw netwerkinstallatie. De slanke zwarte afwerking vult verschillende apparatuur en omgevingen aan en geeft uw netwerk rack een gepolijst en georganiseerd uiterlijk. De duurzame constructie biedt stabiliteit en beschermt uw kabels tegen per ongeluk trekken of spanning.

Ruimtebesparende oplossing:

Met een hoogte van slechts 1U maakt dit kabelmanagementpaneel efficiënt gebruik van de rackruimte, zodat u de capaciteit van uw netwerkrack kunt optimaliseren. Het compacte ontwerp zorgt ervoor dat het naadloos in uw bestaande netwerkinfrastructuur past, zodat er ruimte overblijft voor andere essentiële apparatuur. Door minder kabelwarboel creëert u een schonere en efficiëntere omgeving voor netwerkonderhoud en probleemoplossing.

Eenvoudige installatie:

De WPN-ACM-101-B Rangeer Paneel Metaal 1 U is ontworpen voor een probleemloze installatie. Het heeft standaard montagegaten die aansluiten op de meeste standaard netwerkracks, waardoor het compatibel is met verschillende opstellingen. Het paneel wordt geleverd met de nodige schroeven en accessoires, zodat u het snel en veilig in uw rack kunt installeren, waardoor de uitvaltijd wordt geminimaliseerd en de productiviteit wordt gemaximaliseerd.

Conclusie:

Stroomlijn uw netwerkbekabeling en bereik een professionele en georganiseerde opstelling met de WP Rack WPN-ACM-101-B Rangeer Paneel Metaal 1 U - Zwart. Dit slanke en stevige metalen kabelmanagementpaneel biedt efficiënte kabelgeleiding, duurzaamheid en ruimtebesparende mogelijkheden. Upgrade uw netwerkinfrastructuur met deze betrouwbare oplossing en geniet van de voordelen van verbeterde kabelorganisatie en eenvoudig onderhoud. Investeer vandaag nog in de WP Rack WPN-ACM-101-B en verbeter uw netwerkbeheer.

Meer informatie
SKU34854106
Merk artikelnr.WPN-ACM-101-B
MerkWP Rack
EAN8032958189669
© 2023 - Kabels.nl