Terug naar de vorige pagina

WP Rack WPN-ACM-102-B Rangeer Paneel Plastic 1U - Zwart

€ 17,81
Op voorraad
De voordelen van Kabels.nl
  • Op werkdagen vóór 17u, morgen in huis
  • Gratis verzending boven €15,-
  • Deskundige klantenservice
  • Groot Assortiment
  • Niet goed? Geld terug!



Stel een vraag via WhatsApp

Omschrijving

WP RackWPN-ACM-102-B Rangeer Paneel Plastic 1U - Zwart

  • Set van 4 schroeven en kooimoeren worden meegeleverd.

Het WP Rack WPN-ACM-102-B Rangeer Paneel Plastic 1U - Zwart is een betrouwbaar en praktisch kabelmanagementpaneel ontworpen om de organisatie van uw netwerkkabels te verbeteren. Met zijn duurzame kunststof constructie en gebruiksvriendelijke ontwerp biedt dit paneel een handige oplossing voor het optimaliseren van de kabelgeleiding en het handhaven van een nette netwerkopstelling.

Efficiënte kabelgeleiding:

Goed kabelbeheer is cruciaal voor het onderhouden van een efficiënt en betrouwbaar netwerk. Met het WPN-ACM-102-B Rangeer Paneel Plastic 1U kunt u uw kabels effectief geleiden en bevestigen, zodat ze niet in de war raken en gemakkelijk toegankelijk zijn wanneer dat nodig is. Met meerdere sleuven en openingen kunt u uw kabels moeiteloos door het paneel leiden, waardoor het risico op schade en signaalinterferentie wordt verminderd.

Duurzaam en lichtgewicht ontwerp:

Gemaakt van hoogwaardig plastic, combineert dit kabelmanagementpaneel duurzaamheid en lichtgewicht constructie. Het stevige kunststof materiaal zorgt voor langdurige prestaties, terwijl het lichtgewicht ontwerp de installatie en het gebruik vereenvoudigt. De slanke zwarte kleur geeft een professioneel tintje aan uw netwerkrek en zorgt voor een schoon en georganiseerd uiterlijk.

Ruimtebesparende oplossing:

Met zijn 1U hoogte optimaliseert de WPN-ACM-102-B Rangeer Paneel Plastic het gebruik van rackruimte. Het compacte ontwerp beheert kabels op efficiënte wijze zonder onnodige ruimte in te nemen in uw netwerk rack. Door de kabelwarboel te verminderen, verbetert u de luchtstroom en vergemakkelijkt u het onderhoud en de probleemoplossing. Geniet van een gestroomlijnde en efficiënte netwerkomgeving.

Eenvoudige installatie:

De installatie van het WPN-ACM-102-B Rangeer Paneel Plastic 1U is een koud kunstje. Het paneel is voorzien van standaard montagegaten die compatibel zijn met de meeste netwerkracks, wat zorgt voor een probleemloos installatieproces. Met de meegeleverde schroeven en accessoires kunt u het paneel veilig aan uw rack bevestigen, wat tijd en moeite bespaart.

Veelzijdige toepassingen:

Dit plastic kabelbeheerpaneel is geschikt voor verschillende netwerkomgevingen, waaronder datacenters, serverruimtes en thuisnetwerken. Of u nu kabels organiseert voor switches, routers, patchpanelen of andere netwerkapparatuur, het WPN-ACM-102-B Rangeer Paneel Plastic biedt een veelzijdige oplossing die zich aanpast aan uw specifieke behoeften.

Conclusie:

Optimaliseer uw netwerkkabelorganisatie met de WP Rack WPN-ACM-102-B Rangeer Paneel Plastic 1U - Zwart. Dit duurzame en veelzijdige kunststof kabelmanagementpaneel zorgt voor een efficiënte kabelgeleiding en een rommelvrije netwerkinfrastructuur. Met zijn gebruiksvriendelijke ontwerp, ruimtebesparende mogelijkheden en eenvoudige installatie is dit paneel een ideale keuze om uw netwerkinstallatie te verbeteren.Koopvandaag nog de WP Rack WPN-ACM-102-B en geniet van de voordelen van een opgeruimde en goed georganiseerde netwerkomgeving.

Meer informatie
SKU34854107
Merk artikelnr.WPN-ACM-102-B
MerkWP Rack
EAN8056045878793
© 2023 - Kabels.nl