Terug naar de vorige pagina

WP Rack WPN-ACM-201-B Kabel Doorvoer Paneel Borstel 1U - Zwart

€ 34,49
Op voorraad
De voordelen van Kabels.nl
  • Op werkdagen vóór 17u, morgen in huis
  • Gratis verzending boven €15,-
  • Deskundige klantenservice
  • Groot Assortiment
  • Niet goed? Geld terug!



Stel een vraag via WhatsApp

Omschrijving

WP Rack WPN-ACM-201-B Kabel Doorvoer Paneel Borstel 1U - Zwart

  • Set van 4 schroeven en kooimoeren worden meegeleverd.

De WP Rack WPN-ACM-201-B Kabel Doorvoer Paneel Borstel 1 HE - Zwart is een veelzijdig en functioneel kabelmanagementpaneel, ontworpen om de kabelorganisatie in uw netwerk rack te stroomlijnen. Met zijn innovatieve borstelontwerp en slanke zwarte afwerking biedt dit paneel een efficiënte en esthetische oplossing voor het beheer van uw netwerkkabels.

Efficiënte kabelgeleiding:

Efficiënte kabelgeleiding is essentieel voor het behoud van een opgeruimde en goed georganiseerde netwerkomgeving. De WPN-ACM-201-B Kabel Doorvoer Paneel Borstel heeft een borstelontwerp dat kabels doorlaat en tegelijkertijd voorkomt dat stof en vuil het rack binnendringen. Dit zorgt voor een schoon en opgeruimd uiterlijk terwijl u gemakkelijk bij uw kabels kunt wanneer dat nodig is.

Optimale luchtstroom:

Het handhaven van een goede luchtstroom is cruciaal voor het voorkomen van warmteontwikkeling in uw netwerk rack. Het borstelontwerp van de WPN-ACM-201-B zorgt voor een onbeperkte luchtstroom, zodat uw netwerkapparaten koel blijven en optimaal presteren. De borstelharen vormen een barrière tussen de kabels en de apparatuur, wat een efficiënte ventilatie bevordert en het risico van oververhitting vermindert.

Strak en professioneel ontwerp:

De strakke zwarte afwerking van de WPN-ACM-201-B voegt een professioneel tintje toe aan uw netwerkrek. Het past naadloos bij de esthetiek van uw apparatuur en omgeving en zorgt voor een schoon en georganiseerd uiterlijk. De hoogte van 1U zorgt voor compatibiliteit met standaard rackmaten, waardoor een eenvoudige integratie in uw bestaande netwerkinfrastructuur mogelijk is.

Eenvoudige installatie:

De installatie van de WPN-ACM-201-B Kabel Doorvoer Paneel Borstel is een eenvoudig en probleemloos proces. Het paneel is ontworpen om in een 1U-ruimte in uw netwerkrek te passen en wordt geleverd met montageschroeven voor eenvoudige bevestiging. Dankzij het lichte en compacte ontwerp kan het snel worden geïnstalleerd, waardoor u tijd en moeite bespaart.

Veelzijdige toepassingen:

Dit borstel kabelmanagementpaneel is geschikt voor diverse netwerkopstellingen, waaronder datacenters, serverruimtes en thuisnetwerken. Of u nu kabels organiseert voor switches, patchpanelen, routers of andere netwerkapparatuur, de WPN-ACM-201-B biedt een veelzijdige oplossing die zich aanpast aan uw specifieke behoeften.

Conclusie:

Stroomlijn uw netwerkkabelorganisatie en verbeter de luchtstroom in uw netwerkrack met de WP Rack WPN-ACM-201-B Kabel Doorvoer Paneel Borstel 1 HE - Zwart. Dit gestroomlijnde en efficiënte kabelmanagementpaneel biedt een praktische oplossing voor het geleiden en verbergen van kabels met behoud van optimale ventilatie. Upgrade uw netwerkinfrastructuur met dit betrouwbare en esthetische paneel en geniet van de voordelen van een opgeruimde en goed georganiseerde netwerkomgeving.

Meer informatie
SKU34854108
Merk artikelnr.WPN-ACM-201-B
MerkWP Rack
EAN8032958189676
© 2023 - Kabels.nl