Terug naar de vorige pagina

Skylane Optics SFP85P55GE0B000 SFP SX Transceiver Gecodeerd voor Open Platform

€ 44,17
Op voorraad
De voordelen van Kabels.nl
  • Op werkdagen vóór 17u, morgen in huis
  • Gratis verzending boven €15,-
  • Deskundige klantenservice
  • Groot Assortiment
  • Niet goed? Geld terug!



Stel een vraag via WhatsApp

Omschrijving

Skylane OpticsSFP85P55GE0B000 SFP SX Transceiver Gecodeerd voor Open Platform

  • Europese leverancier met 100% kwaliteitscontrole en mogelijkheid voor onsite support
  • Geschikt voor verbinden 1G glasvezel poort met multimode kabel

Maak kennis met de Skylane Optics SFP85P55GE0B000 SFP SX Transceiver Gecodeerd voor Open Platform, een hoogwaardige optische transceiver die betrouwbare en efficiënte gegevensoverdracht biedt in verschillende netwerkomgevingen. Ontworpen met precisie en compatibiliteit in het achterhoofd, biedt deze geavanceerde transceiver uitzonderlijke prestaties, flexibiliteit en beveiliging. Of je nu je netwerkinfrastructuur wilt upgraden of je connectiviteitsopties wilt uitbreiden, de Skylane Optics SFP85P55GE0B000 SFP SX Transceiver is de ideale keuze voor naadloze en snelle gegevensoverdracht.

Datatransmissie met hoge prestaties:
De Skylane Optics SFP85P55GE0B000 SFP SX Transceiver is ontworpen voor krachtige datatransmissie over korte afstanden. Hij maakt gebruik van de SX (Short Reach) technologie, waardoor de transceiver gegevenssnelheden tot 1,25 Gbps kan bereiken. Of je nu grote bestanden overdraagt, high-definition media streamt of realtime communiceert, deze transceiver zorgt voor een snelle en betrouwbare gegevensoverdracht, vermindert de latentie en optimaliseert de netwerkprestaties.

Brede compatibiliteit:
De Skylane Optics SFP85P55GE0B000 SFP SX Transceiver is ontworpen om compatibel te zijn met een breed scala aan netwerkapparatuur. Het volgt de industriestandaard Small Form-Factor Pluggable (SFP) vormfactor, waardoor een naadloze integratie met verschillende switches, routers en netwerkapparaten wordt gegarandeerd. Deze compatibiliteit zorgt voor eenvoudige installatie en flexibiliteit in netwerkconfiguraties, waardoor het een ideale keuze is voor zowel nieuwe als bestaande netwerkopstellingen.

Flexibiliteit en schaalbaarheid:
Met de Skylane Optics SFP85P55GE0B000 SFP SX Transceiver kun je genieten van flexibiliteit en schaalbaarheid in je netwerkinfrastructuur. Dankzij het hot-pluggable ontwerp kan de transceiver eenvoudig worden geplaatst en verwijderd zonder de netwerkactiviteiten te onderbreken. Deze functie maakt moeiteloze upgrades of vervangingen mogelijk, zodat je je kunt aanpassen aan veranderende netwerkeisen en toekomstige uitbreidingen. Of je nu je netwerkcapaciteit uitbreidt of migreert naar hogere gegevenssnelheden, deze transceiver biedt de flexibiliteit die je nodig hebt.

Verbeterde beveiliging:
De SFP85P55GE0B000 SFP SX Transceiver is gecodeerd voor een open platform, wat betekent dat het geavanceerde beveiligingsfuncties bevat voor veilige gegevensoverdracht. Hij ondersteunt encryptieprotocollen en garandeert de privacy en integriteit van gegevens. Dit is vooral belangrijk in gevoelige omgevingen waar gegevensbeveiliging van het grootste belang is, zoals financiële instellingen, instellingen in de gezondheidszorg en overheidsorganisaties. Door gebruik te maken van deze transceiver kun je je netwerk beschermen tegen mogelijke inbreuken op de beveiliging en onbevoegde toegang.

Kosteneffectieve oplossing:
Investeren in de Skylane Optics SFP85P55GE0B000 SFP SX Transceiver biedt een kosteneffectieve oplossing voor je netwerkbehoeften. Het biedt krachtige datatransmissie tegen een betaalbare prijs, zodat je je netwerkinfrastructuur kunt optimaliseren zonder de bank te breken. Dankzij de compatibiliteit met bestaande apparatuur zijn er geen dure upgrades of vervangingen nodig, waardoor de totale kosten lager uitvallen en je toch verzekerd bent van een betrouwbare en efficiënte gegevensoverdracht.

Eenvoudige installatie en onderhoud:
De Skylane Optics SFP85P55GE0B000 SFP SX Transceiver is ontworpen voor eenvoudige installatie en onderhoud. Het hot-pluggable ontwerp zorgt voor een snelle en probleemloze installatie zonder de netwerkactiviteiten te onderbreken. De transceiver kan eenvoudig in de SFP-sleuf van compatibele apparaten worden geplaatst, waardoor een naadloos integratieproces mogelijk is. Bovendien verlaagt het lage stroomverbruik van de transceiver de energiekosten en verlengt het de levensduur van netwerkapparatuur.

Veelzijdige toepassingen:
De SFP SX Transceiver vindt zijn toepassingen in verschillende netwerkomgevingen. Of je nu een lokaal netwerk (LAN), een datacenter of een campusnetwerk opzet, deze transceiver biedt de flexibiliteit en prestaties die nodig zijn voor verschillende toepassingen. Hij is geschikt voor verbindingen over korte afstanden binnen een enkel gebouw of over meerdere gebouwen, waardoor een efficiënte gegevensoverdracht in een groot aantal scenario's mogelijk is.

Betrouwbaarheid en prestaties:
De Skylane Optics SFP85P55GE0B000 SFP SX Transceiver is gebouwd om uitzonderlijke betrouwbaarheid en prestaties te leveren. Hij ondergaat strenge tests en kwaliteitscontrolemaatregelen om consistente prestaties en duurzaamheid te garanderen. De transceiver is ontworpen om bestand te zijn tegen veeleisende omgevingen en bedrijfsomstandigheden en biedt betrouwbare gegevensoverdracht, zelfs in veeleisende situaties. Deze betrouwbaarheid zorgt voor minimale uitvaltijd en geoptimaliseerde netwerkefficiëntie.

Concluderend biedt de Skylane Optics SFP85P55GE0B000 SFP SX Transceiver Gecodeerd voor Open Platform een krachtige en betrouwbare oplossing voor je netwerkvereisten. Met zijn snelle gegevensoverdracht, brede compatibiliteit, beveiligingsfuncties en kosteneffectiviteit is deze transceiver een essentieel onderdeel voor netwerkbeheerders, IT-professionals en telecommunicatieproviders. Ervaar naadloze gegevensoverdracht, verbeterde beveiliging en geoptimaliseerde netwerkprestaties met de Skylane Optics SFP85P55GE0B000 SFP SX Transceiver, je vertrouwde oplossing voor efficiënte en betrouwbare connectiviteit.

Meer informatie
SKU35848421
EAN8716065448429
Merk artikelnr.SFP85P55GE0B000
MerkSkylane Optics
Form factorSFP
Gecodeerd voorGeneric
MediaMultimode
Netwerk protocolGigabit Ethernet
Max. afstand550 m
Max. werktemperatuur70 °C
Aantal vezels2
Golflengte Rx850 nm
Min. werktemperatuur0 °C
Golflengte Tx850 nm
© 2023 - Kabels.nl