Terug naar de vorige pagina

Skylane Optics SPP1301010GD206 SFP+ LR Transceiver Gecodeerd voor HP Procurve J9151A

€ 89,75
Op voorraad
De voordelen van Kabels.nl
  • Op werkdagen vóór 17u, morgen in huis
  • Gratis verzending boven €15,-
  • Deskundige klantenservice
  • Groot Assortiment
  • Niet goed? Geld terug!



Stel een vraag via WhatsApp

Omschrijving

Skylane OpticsSPP1301010GD206 SFP+ LR Transceiver Gecodeerd voor HP Procurve J9151A

  • Geschikt voor verbinden 10G glasvezel poort met singlemode kabel
  • Europese leverancier met 100% kwaliteitscontrole en mogelijkheid voor onsite support

Maak kennis met de Skylane Optics SPP1301010GD206 SFP+ LR Transceiver Gecodeerd voor HP Procurve J9151A, de perfecte oplossing voor snelle datatransmissie en betrouwbare connectiviteit. Deze geavanceerde transceivermodule biedt uitzonderlijke prestaties en compatibiliteit, speciaal ontworpen voor gebruik met HP Procurve J9151A switches. Of je nu je netwerkinfrastructuur wilt upgraden of je bestaande systeem wilt uitbreiden, de Skylane Optics SFP+ LR Transceiver biedt een betrouwbare en efficiënte oplossing.

Hoogwaardige prestaties:
De Skylane Optics SPP1301010GD206 SFP+ LR Transceiver is ontworpen om prestaties van hoge kwaliteit te leveren. Deze transceivermodule is speciaal gecodeerd voor HP Procurve J9151A switches, waardoor naadloze compatibiliteit en optimale prestaties gegarandeerd zijn. Met een long-reach (LR) ontwerp maakt het datatransmissie over lange afstanden mogelijk, waardoor het ideaal is voor het aansluiten van netwerkapparaten op afstand of het koppelen van verschillende netwerksegmenten.

Uitzonderlijke gegevenstransmissiesnelheden:
Ervaar bliksemsnelle datatransmissiesnelheden met de Skylane Optics SFP+ LR Transceiver. Met zijn SFP+ interface en geavanceerde optische technologie biedt deze transceivermodule razendsnelle gegevensoverdrachtssnelheden, waardoor efficiënte communicatie en minder vertraging mogelijk zijn. Of je nu grote bestanden verzendt, high-definition media streamt of real-time communiceert, deze transceiver zorgt voor een soepele en ononderbroken ervaring.

Betrouwbare connectiviteit:
De Skylane Optics SFP+ LR Transceiver biedt betrouwbare en stabiele connectiviteit. Met zijn geavanceerde ontwerp en kwaliteitsconstructie zorgt deze transceivermodule voor minimaal signaalverlies en laag stroomverbruik. Hij biedt een veilige en robuuste verbinding en minimaliseert het risico op fouten in de gegevensoverdracht en netwerkstoringen. Geniet van consistente en betrouwbare connectiviteit met deze hoogwaardige transceiver.

Eenvoudige installatie en compatibiliteit:
Het installeren van de Skylane Optics SFP+ LR Transceiver is een fluitje van een cent. Hij heeft een hot-pluggable ontwerp, waardoor hij gemakkelijk kan worden geplaatst en verwijderd zonder dat de switch hoeft te worden uitgeschakeld. De transceivermodule is vooraf gecodeerd voor HP Procurve J9151A switches, zodat deze naadloos compatibel is en geen extra configuratie of installatie vereist. Sluit gewoon de transceiver aan en je kunt aan de slag.

Veelzijdige toepassingen:
De Skylane Optics SFP+ LR Transceiver is zeer veelzijdig en kan worden gebruikt in verschillende netwerktoepassingen. Of je nu een datacenter opzet, een campusnetwerk uitbreidt of verbindingen tot stand brengt in een telecommunicatieomgeving, deze transceivermodule biedt de flexibiliteit en prestaties die nodig zijn. Het grote bereik maakt hem geschikt voor het verbinden van apparaten op verschillende locaties of het overbruggen van netwerksegmenten.

Kosteneffectieve oplossing:
Investeren in de Skylane Optics SFP+ LR Transceiver biedt een kosteneffectieve oplossing voor je netwerkbehoeften. Deze transceivermodule biedt prestaties en compatibiliteit van hoge kwaliteit tegen een concurrerende prijs. Door te zorgen voor een betrouwbare gegevensoverdracht en het minimaliseren van netwerkonderbrekingen, vermindert het risico op gegevensverlies en kostbare downtime. Bovendien elimineert het lange-afstandsontwerp van de transceiver de noodzaak voor extra netwerkapparatuur of infrastructuur, waardoor je zowel tijd als geld bespaart.

Hoogwaardige constructie:
Skylane Optics geeft prioriteit aan de kwaliteit van hun producten en de SFP+ LR Transceiver is daarop geen uitzondering. Hij is gebouwd met precisie en duurzaamheid in gedachten, met een robuuste constructie en componenten van hoge kwaliteit. Deze transceivermodule ondergaat strenge tests en kwaliteitscontroles om zijn betrouwbaarheid en lange levensduur te garanderen. Wees gerust dat de Skylane Optics SFP+ LR Transceiver ontworpen is om de eisen van een netwerkomgeving te weerstaan en langdurige prestaties te leveren.

Toekomstbestendige compatibiliteit:
De Skylane Optics SFP+ LR Transceiver is ontworpen om klaar te zijn voor de toekomst en compatibel te zijn met evoluerende netwerktechnologieën en vereisten. Naarmate je netwerkinfrastructuur groeit en nieuwe technologieën opkomen, zal deze transceivermodule je connectiviteitsbehoeften blijven ondersteunen. Het krachtige ontwerp en de naadloze compatibiliteit met HP Procurve J9151A switches zorgen ervoor dat je netwerk voorbereid is op toekomstige upgrades en uitbreidingen.

Concluderend is de Skylane Optics SPP1301010GD206 SFP+ LR Transceiver Gecodeerd voor HP Procurve J9151A een hoogwaardige transceivermodule die uitzonderlijke datatransmissiesnelheden, betrouwbare connectiviteit en eenvoudige installatie biedt. Met zijn naadloze compatibiliteit en toekomstbestendige ontwerp is deze transceivermodule de perfecte oplossing voor het upgraden van je netwerkinfrastructuur of het uitbreiden van je bestaande systeem. Vertrouw op de Skylane Optics SFP+ LR Transceiver om betrouwbare en efficiënte connectiviteit te leveren voor je netwerkvereisten.

Meer informatie
SKU34852486
EAN8716065012002
Merk artikelnr.SPP1301010GD206
MerkSkylane Optics
Form factorSFP+
Gecodeerd voorHP - Procurve
MediaSinglemode
Netwerk protocol10 Gigabit Ethernet
Max. afstand10000 m
Max. werktemperatuur70 °C
Aantal vezels2
Golflengte Rx1310 nm
Min. werktemperatuur0 °C
Golflengte Tx1310 nm
© 2023 - Kabels.nl