Terug naar de vorige pagina

Skylane Optics SPP85P3010GD205 SFP+ SR Transceiver Gecodeerd voor HP Procurve J9150A

€ 54,96
Op voorraad
De voordelen van Kabels.nl
  • Op werkdagen vóór 17u, morgen in huis
  • Gratis verzending boven €15,-
  • Deskundige klantenservice
  • Groot Assortiment
  • Niet goed? Geld terug!



Stel een vraag via WhatsApp

Omschrijving

Skylane OpticsSPP85P3010GD205 SFP+ SR Transceiver Gecodeerd voor HP Procurve J9150A

  • Geschikt voor verbinden 10G glasvezel poort met multimode kabel
  • Europese leverancier met 100% kwaliteitscontrole en mogelijkheid voor onsite support

Maak kennis met de Skylane Optics SPP85P3010GD205 SFP+ SR Transceiver, speciaal gecodeerd voor de HP Procurve J9150A switch. Deze hoogwaardige transceivermodule is ontworpen om betrouwbare en krachtige connectiviteit te bieden voor je netwerkinfrastructuur. Of je nu je bestaande netwerk upgradet of je datacenter uitbreidt, de Skylane Optics SPP85P3010GD205 is de perfecte oplossing voor het bereiken van snelle en naadloze datatransmissie.

Verbeterde compatibiliteit:
De Skylane Optics SPP85P3010GD205 SFP+ SR Transceiver is speciaal gecodeerd voor compatibiliteit met de HP Procurve J9150A switch. Dit zorgt voor een naadloze en probleemloze integratie met je bestaande HP Procurve netwerkinfrastructuur. Omdat de transceivermodule is ontworpen en getest volgens de hoogste normen, kun je vertrouwen op de compatibiliteit en betrouwbaarheid voor consistente netwerkprestaties.

Hoge prestaties:
Ervaar gegevensoverdracht met hoge prestaties met de Skylane Optics SPP85P3010GD205 SFP+ SR Transceiver. Met zijn SFP+ (Small Form-factor Pluggable) vormfactor levert deze transceivermodule hoge snelheden voor gegevensoverdracht, waardoor hij ideaal is voor bandbreedte-intensieve toepassingen. Of je nu grote bestanden overdraagt, high-definition media streamt of real-time communiceert, deze transceiver zorgt voor een soepele en ononderbroken gegevensoverdracht.

Glasvezelconnectiviteit:
De SPP85P3010GD205 transceivermodule maakt gebruik van glasvezelconnectiviteit, wat talloze voordelen biedt ten opzichte van traditionele koperverbindingen. Glasvezeltechnologie biedt een grotere bandbreedte, langere transmissieafstanden en immuniteit voor elektromagnetische interferentie (EMI). Met deze transceiver kun je een betrouwbare en veilige gegevensoverdracht realiseren, zelfs in omgevingen met een hoge dichtheid.

Verbeterde gegevensbeveiliging:
De Skylane Optics SPP85P3010GD205 SFP+ SR Transceiver zorgt voor een verbeterde gegevensbeveiliging voor je netwerk. Met zijn geavanceerde versleutelingsmogelijkheden beschermt deze transceivermodule gevoelige informatie tegen onbevoegde toegang en potentiële beveiligingslekken. Bescherm je kritieke gegevens en behoud de integriteit van je netwerk met deze hoogbeveiligde transceiveroplossing.

Eenvoudige installatie en hot swappable ontwerp:
De SPP85P3010GD205 transceivermodule is ontworpen voor eenvoudige installatie en hot-swappable functionaliteit. Dankzij het plug-and-play ontwerp kun je snel en gemakkelijk transceivermodules vervangen of toevoegen zonder de werking van het netwerk te verstoren. Deze functie minimaliseert downtime, vermindert onderhoudsinspanningen en vereenvoudigt het netwerkbeheer.

Veelzijdige toepassing:
De Skylane Optics SPP85P3010GD205 SFP+ SR Transceiver is veelzijdig en kan worden gebruikt in een breed scala aan netwerktoepassingen. Of je nu een datacenter bouwt, je bedrijfsnetwerk uitbreidt of een snelle backbone-verbinding opzet, deze transceivermodule biedt de flexibiliteit en prestaties die nodig zijn voor verschillende omgevingen. Hij is geschikt voor zowel commerciële als industriële toepassingen en biedt betrouwbare connectiviteit voor missiekritieke operaties.

Schaalbaarheid en toekomstbestendigheid:
Investeren in de Skylane Optics SPP85P3010GD205 SFP+ SR Transceiver zorgt voor schaalbaarheid en toekomstbestendigheid voor je netwerkinfrastructuur. Met zijn hogesnelheidsmogelijkheden en compatibiliteit met industriestandaarden kan deze transceivermodule toekomstige netwerkupgrades en -uitbreidingen aan. Het zorgt voor naadloze integratie met geavanceerde netwerktechnologieën, zodat je netwerk aanpasbaar blijft aan veranderende bedrijfsvereisten.

Kosteneffectieve oplossing:
De SPP85P3010GD205 transceivermodule biedt een kosteneffectieve oplossing voor je netwerkbehoeften. Door het leveren van hoogwaardige connectiviteit en betrouwbaarheid helpt hij de netwerkefficiëntie te optimaliseren en de operationele kosten te verlagen. De compatibiliteit met de HP Procurve J9150A switch zorgt voor een gestroomlijnde en kostenefficiënte implementatie, waardoor je tijd en middelen bespaart.

Kortom, de Skylane Optics SPP85P3010GD205 SFP+ SR Transceiver gecodeerd voor de HP Procurve J9150A switch is een betrouwbare en hoogwaardige oplossing voor je netwerkconnectiviteitsbehoeften. Met zijn verbeterde compatibiliteit, hoge prestaties en eenvoudige installatie biedt deze transceivermodule naadloze gegevensoverdracht en veilige connectiviteit. Ervaar de voordelen van betrouwbare gegevensoverdracht, verbeterde beveiliging en toekomstbestendige schaalbaarheid met de Skylane Optics SPP85P3010GD205 SFP+ SR Transceiver, je vertrouwde keuze voor netwerken met hoge prestaties.

Meer informatie
SKU34852485
EAN8716065011999
Merk artikelnr.SPP85P3010GD205
MerkSkylane Optics
Form factorSFP+
Gecodeerd voorHP - Procurve
MediaMultimode
Netwerk protocol10 Gigabit Ethernet
Max. afstand300 m
Max. werktemperatuur70 °C
Aantal vezels2
Golflengte Rx850 nm
Min. werktemperatuur0 °C
Golflengte Tx850 nm
© 2023 - Kabels.nl