Terug naar de vorige pagina

ACT AK3230 Toetsenbord/Muis Verlengkabel PS/2 male/PS/2 female - 1,8 meter

€ 4,26
Op voorraad
De voordelen van Kabels.nl
  • Op werkdagen vóór 17u, morgen in huis
  • Gratis verzending boven €15,-
  • Deskundige klantenservice
  • Groot Assortiment
  • Niet goed? Geld terug!



Stel een vraag via WhatsApp

Omschrijving

ACT AK3230 Toetsenbord/Muis Verlengkabel PS/2 male/PS/2 female - 1,8 meter

Maak kennis met de ACT AK3230 Toetsenbord/Muis Verlengkabel PS/2 male/PS/2 female - 1,8 meter, jouw oplossing voor naadloze connectiviteit en meer flexibiliteit in je computeropstelling. Deze veelzijdige toetsenbord- en muisverlengkabel is ontworpen om te voldoen aan de eisen van modern computergebruik en biedt je de vrijheid om je randapparatuur precies daar te plaatsen waar je ze nodig hebt. In deze uitgebreide productomschrijving gaan we dieper in op de kenmerken, voordelen en toepassingen van de ACT AK3230, zodat je alle informatie hebt om een weloverwogen beslissing te nemen.

Verbeterde connectiviteit:

De ACT AK3230 Toetsenbord/Muis Verlengkabel is ontworpen voor superieure connectiviteit voor je toetsenbord en muis. Het heeft een PS/2 mannelijke connector aan de ene kant en een PS/2 vrouwelijke connector aan de andere kant, waardoor je het bereik van je randapparatuur met 1,8 meter kunt vergroten. Deze uitbreidingsmogelijkheid biedt je meer flexibiliteit bij het indelen van je werkruimte en zorgt voor een opgeruimde en georganiseerde omgeving.

Veelzijdigheid:

Een van de belangrijkste voordelen van de AK3230 is zijn veelzijdigheid. Hij is compatibel met een groot aantal PS/2 apparaten, waaronder traditionele toetsenborden en muizen. Dit maakt het een ideale keuze voor verschillende computerscenario's, of je nu werkt met een desktopcomputer, een server of een ouder systeem dat nog vertrouwt op PS/2 aansluitingen. Met de AK3230 kun je je randapparatuur precies aansluiten waar je ze nodig hebt zonder je zorgen te maken over kabellengten.

Eenvoudige installatie:

Het installeren van de ACT AK3230 is een fluitje van een cent. Er is geen speciaal gereedschap of technische kennis voor nodig. Sluit gewoon het ene uiteinde van de kabel aan op de PS/2 poort van je computer en het andere uiteinde op je toetsenbord of muis. De connectoren zijn stevig bevestigd om te voorkomen dat ze per ongeluk losgekoppeld worden, zodat je verzekerd bent van een stabiele en betrouwbare verbinding. Dankzij dit gebruiksvriendelijke ontwerp kun je binnen enkele seconden genieten van de voordelen van uitgebreide connectiviteit.

Verbeterd kabelbeheer:

Heb je genoeg van verwarde en rommelige kabels? De AK3230 is jouw oplossing. Met zijn royale lengte van 1,8 meter kun je gemakkelijk je toetsenbord- en muiskabels op een georganiseerde manier leiden, waardoor je minder rommel hebt en je kabels beter kunt beheren. Dit verbetert niet alleen de esthetiek van je werkplek, maar minimaliseert ook het risico op kabelschade en interferentie met andere apparaten.

Verbeterde ergonomie:

Ergonomie is een belangrijk aspect op elke werkplek. Met de AK3230 heb je de flexibiliteit om je toetsenbord en muis in de meest comfortabele en ergonomische hoek te plaatsen. Dit kan helpen om de belasting op je polsen en armen te verminderen, waardoor het risico op RSI (repetitive strain injuries) mogelijk wordt geminimaliseerd en je algehele comfort tijdens lange computersessies wordt verbeterd.

Kosteneffectieve oplossing:

De ACT AK3230 Toetsenbord/Muis Verlengkabel biedt een kosteneffectieve oplossing voor je connectiviteitsbehoeften. In plaats van te investeren in dure draadloze randapparatuur of te worstelen met korte kabels, biedt deze verlengkabel een budgetvriendelijke manier om het gewenste bereik voor je PS/2 toetsenbord en muis te bereiken. Het is een praktische oplossing die niet duur is.

Compatibiliteit met oudere systemen:

In het snel evoluerende technologielandschap van vandaag vertrouwen sommige oudere systemen nog steeds op PS/2 aansluitingen. De AK3230 is ontworpen met achterwaartse compatibiliteit in gedachten, zodat je je vertrouwde randapparatuur kunt blijven gebruiken met oudere hardware. Dit is vooral waardevol voor bedrijven en particulieren die oudere apparatuur hebben voor specifieke doeleinden en die niet de kosten van een upgrade willen maken.

Veilige en betrouwbare verbinding:

De AK3230 heeft robuuste connectoren die zorgen voor een veilige en betrouwbare verbinding tussen je computer en randapparatuur. Je hoeft je geen zorgen te maken over intermitterend signaalverlies of verbroken verbindingen terwijl je werkt of speelt. Deze betrouwbaarheid is cruciaal, vooral in professionele omgevingen waar ononderbroken toetsenbord- en muisfunctionaliteit essentieel is.

Geschikt voor verschillende instellingen:

De AK3230 is geschikt voor verschillende omgevingen, van kantoorwerkplekken tot thuisopstellingen en zelfs gespecialiseerde computeromgevingen zoals industriële besturingssystemen. Het is een veelzijdig accessoire dat kan voldoen aan de connectiviteitseisen van verschillende toepassingen, zodat je toetsenbord en muis altijd binnen handbereik zijn en vlekkeloos werken.

Productiviteit verhogen:

Door het bereik van je toetsenbord en muis te vergroten, kan de AK3230 je helpen om een efficiëntere en productievere werkplek te creëren. Je kunt je randapparatuur plaatsen op een manier die past bij je workflow, waardoor je mogelijk minder vaak hoeft te reiken of strekken. Dit kan leiden tot een hogere productiviteit en een comfortabelere computerervaring.

Duurzame constructie:

ACT staat bekend om zijn toewijding aan kwaliteit en de AK3230 is daarop geen uitzondering. Deze verlengkabel is gemaakt om lang mee te gaan, met duurzame materialen en connectoren die bestand zijn tegen dagelijks gebruik. Je kunt rekenen op consistente prestaties op de lange termijn, waardoor het een goede investering is voor je computerbehoeften.

Ideaal voor gespecialiseerde toepassingen:

Naast standaard kantoor- en thuisgebruik is de AK3230 ook geschikt voor gespecialiseerde toepassingen. Hij kan bijvoorbeeld worden gebruikt in serverruimtes, industriële besturingssystemen en andere scenario's waar uitgebreide toetsenbord- en muisconnectiviteit vereist is. De duurzaamheid en betrouwbaarheid maken hem geschikt voor veeleisende omgevingen.

Verbeterde game-ervaring:

Gamers zullen de flexibiliteit van de AK3230 waarderen. Of je nu een casual gamer bent of een competitieve eSports-enthousiasteling, de mogelijkheid om je toetsenbord en muis precies te plaatsen waar je ze wilt hebben kan een game-wisselaar zijn. Geniet van een meer meeslepende game-ervaring zonder beperkt te worden door korte kabels.

Kabelbeheer in thuisbioscopen:

Als je een thuisbioscoop hebt met een computer, kan de AK3230 ook een waardevolle aanvulling zijn. Hiermee kun je je toetsenbord en muis op een handige locatie plaatsen terwijl je computer is weggestopt, wat zorgt voor een gestroomlijnd en rommelvrij uiterlijk in je entertainmentcentrum.

Ideaal voor multi-monitoropstellingen:

Voor gebruikers met een opstelling met meerdere monitoren biedt de AK3230 de vrijheid om je toetsenbord en muis op een optimale positie te plaatsen voor efficiënt multitasken. Dit kan met name gunstig zijn voor professionals die voor hun werk afhankelijk zijn van meerdere beeldschermen.

Een groenere oplossing:

Kiezen voor de AK3230 heeft ook voordelen voor het milieu. Door de levensduur van je bestaande PS/2 randapparaten te verlengen in plaats van ze te vervangen door nieuwe draadloze alternatieven, draag je bij aan het verminderen van elektronisch afval en het sparen van hulpbronnen. Het is een kleine maar betekenisvolle stap naar een duurzamere benadering van technologie.

Betrouwbaarheid in kritieke toepassingen:

In bepaalde industrieën en toepassingen, zoals de gezondheidszorg en de productiesector, is betrouwbaarheid van het grootste belang. De veilige en stabiele connectiviteit van de AK3230 zorgt ervoor dat kritieke operaties niet worden onderbroken door toetsenbord- of muisstoringen. Het is een betrouwbare oplossing voor omgevingen waar downtime ernstige gevolgen kan hebben.

Gemak in onderwijsomgevingen:

In onderwijsomgevingen, waar computers vaak worden gedeeld door leerlingen, vereenvoudigt de AK3230 de installatie. Opvoeders kunnen het toetsenbord en de muis op een centrale plek plaatsen, waardoor het gemakkelijker wordt om leerlingen te helpen en de computerbronnen van het klaslokaal te beheren.

Gemoedsrust met ACT-kwaliteit:

ACT staat bekend om zijn toewijding aan kwaliteit en betrouwbaarheid. Als je voor de AK3230 kiest, kun je gerust zijn in de wetenschap dat je investeert in een product van een vertrouwd merk. ACT's reputatie voor de productie van accessoires van hoge kwaliteit zorgt ervoor dat je een product krijgt dat gemaakt is om lang mee te gaan.

Een kostenefficiënt alternatief voor draadloos:

Hoewel draadloze randapparatuurpopulair zijn, kunnen ze duurder zijn en hebben ze hun eigen uitdagingen, zoals batterijbeheer en signaalinterferentie. De AK3230 biedt een kostenefficiënt alternatief dat niet ten koste gaat van betrouwbaarheid of gebruiksgemak.

Concluderend is de ACT AK3230 Toetsenbord/Muis Verlengkabel PS/2 male/PS/2 female - 1,8 meter een veelzijdige en betrouwbare oplossing om het bereik van je PS/2 toetsenbord en muis te vergroten. Met voordelen die variëren van verbeterde connectiviteit en kabelbeheer tot verbeterde ergonomie en compatibiliteit met oudere systemen, is het een praktisch accessoire dat je computerervaring in verschillende omgevingen kan verbeteren. Of je nu op kantoor bent, thuis of in een gespecialiseerde omgeving, de AK3230 levert de flexibiliteit en betrouwbaarheid die je nodig hebt om met gemak te werken en te spelen.

Meer informatie
SKU34831359
EAN8716065111910
MerkACT
Merk artikelnr.AK3230
© 2023 - Kabels.nl