Terug naar de vorige pagina

Plenty PDS5010 Prolink Desktop PDU 4x Type F

€ 67,91
Op voorraad
De voordelen van Kabels.nl
  • Op werkdagen vóór 17u, morgen in huis
  • Gratis verzending boven €15,-
  • Deskundige klantenservice
  • Groot Assortiment
  • Niet goed? Geld terug!



Stel een vraag via WhatsApp

Omschrijving

PlentyPDS5010 Prolink Desktop PDU 4x Type F

Maak kennis met de Plenty PDS5010 Prolink Desktop PDU met 4x Type F stopcontacten, de ultieme stroomverdeler voor je desktop opstelling. Ontworpen met efficiëntie en gemak in het achterhoofd, biedt deze geavanceerde PDU uitzonderlijke power management mogelijkheden, die zorgen voor een betrouwbare en georganiseerde stroomverdeling voor je apparaten. Of je nu een werkplek, thuiskantoor of professionele studio inricht, de Plenty PDS5010 Prolink Desktop PDU is de perfecte oplossing voor het optimaliseren van de stroomvoorziening en het verhogen van de productiviteit.

Efficiënte stroomverdeling:
De Plenty PDS5010 Prolink Desktop PDU is ontworpen om efficiënt stroom te distribueren naar je apparaten. Met 4x Type F stopcontacten kun je meerdere apparaten tegelijk aansluiten, waardoor je niet meer meerdere voedingsadapters en rommelige stekkerdozen nodig hebt. Of het nu gaat om je computer, monitor, printer of andere randapparatuur, deze PDU zorgt ervoor dat elk apparaat een stabiele en speciale voeding krijgt, waardoor het risico op overbelasting of stroomschommelingen tot een minimum wordt beperkt.

Verbeterd energiebeheer:
Met de Plenty PDS5010 Prolink Desktop PDU krijg je volledige controle over je stroombeheer. Hij is voorzien van individuele aan/uit schakelaars voor elk stopcontact, zodat je apparaten gemakkelijk aan of uit kunt zetten als dat nodig is. Dit bespaart niet alleen energie, maar biedt ook een efficiënte manier om je apparaten te beheren, waardoor het sluipverbruik afneemt en de levensduur van je apparatuur wordt verlengd.

Nette en georganiseerde installatie:
Zeg maar dag tegen warrige kabels en rommelige werkplekken. De Plenty PDS5010 Prolink Desktop PDU heeft een slank en compact ontwerp dat naadloos op je bureaublad past. Hij wordt geleverd met geïntegreerd kabelbeheer, zodat je je stroomkabels moeiteloos kunt leiden en organiseren. Dit verbetert niet alleen de esthetiek van je werkplek, maar vermindert ook het risico op struikelgevaar en het per ongeluk loskoppelen van kabels.

Overspannings- en overbelastingsbeveiliging:
Je waardevolle apparaten beschermen tegen stroompieken en overbelasting is essentieel. De Plenty PDS5010 Prolink Desktop PDU is uitgerust met ingebouwde overspanningsbeveiliging, die je apparatuur beschermt tegen spanningspieken en kortstondige pieken. Daarnaast is hij voorzien van overbelastingsbeveiliging, waardoor de stroom naar de betreffende uitgang automatisch wordt uitgeschakeld als er te veel stroom wordt verbruikt. Dit zorgt voor een lange levensduur en betrouwbaarheid van je apparaten en geeft je gemoedsrust.

Veelzijdige montageopties:
De Plenty PDS5010 Prolink Desktop PDU biedt veelzijdige montageopties die passen bij jouw voorkeuren. Hij kan eenvoudig aan de muur of onder je bureau worden gemonteerd met behulp van de meegeleverde montagebeugels, waardoor je kostbare bureauruimte bespaart en een schone en georganiseerde opstelling krijgt. Je kunt er ook voor kiezen om hem direct op je bureaublad te plaatsen, dankzij het compacte en stijlvolle ontwerp.

Eenvoudige installatie:
Het installeren van de Plenty PDS5010 Prolink Desktop PDU is een fluitje van een cent. Hij wordt geleverd met een gebruiksvriendelijke interface en een eenvoudig installatieproces. Steek de stekker in een standaard stopcontact, sluit je apparaten aan op de Type F stopcontacten en je kunt aan de slag. De geïntegreerde LED-indicatoren geven visuele feedback, zodat je snel en in één oogopslag de stroomstatus van elk stopcontact kunt controleren.

Gecertificeerd voor veiligheid:
Jouw veiligheid is een topprioriteit en de Plenty PDS5010 Prolink Desktop PDU is ontworpen met dat in gedachten. Hij is gebouwd om te voldoen aan strenge veiligheidsnormen en is veiligheidsgecertificeerd, wat zorgt voor betrouwbare prestaties en gemoedsrust. Je kunt met een gerust hart je apparaten van stroom voorzien, wetende dat de PDU de nodige bescherming biedt en voldoet aan de industriële voorschriften.

Breed scala aan toepassingen:
De Plenty PDS5010 Prolink Desktop PDU is geschikt voor een breed scala aan toepassingen. Of je nu een professional bent die een betrouwbare stroomverdelingsoplossing nodig heeft voor je studioapparatuur of een thuisgebruiker die de stroomtoevoer naar je computer en randapparatuur wil optimaliseren, deze PDU is de perfecte metgezel. Zijn veelzijdigheid en efficiëntie maken het een essentieel onderdeel voor elke moderne werkruimte.

Concluderend is de Plenty PDS5010 Prolink Desktop PDU met 4x Type F stopcontacten een betrouwbare en efficiënte stroomverdeler die uitzonderlijke mogelijkheden voor stroombeheer biedt. Met zijn efficiënte stroomdistributie, verbeterde stroombeheerfuncties, nette en georganiseerde opstelling, overspannings- en overbelastingsbeveiliging, veelzijdige montagemogelijkheden, eenvoudige installatie en veiligheidscertificering is deze PDU de ideale oplossing voor het optimaliseren van de stroomvoorziening en het verhogen van de productiviteit op je werkplek. Ervaar betrouwbare en georganiseerde stroomdistributie met de Plenty PDS5010 Prolink Desktop PDU, je ultieme metgezel voor stroombeheer.

Meer informatie
SKU34830994
EAN8716065296099
MerkPlenty
Merk artikelnr.PDS5010
Input connectorProlink male
MontageBureauklemmen
BijgeleverdBureauklemmen (max. 40mm)
Max belasting230V AC / 16 A
Socket typeType F female
© 2023 - Kabels.nl