Terug naar de vorige pagina

Plenty PLA435-12C13-C20 PDU C20 Stekkerdoos 12x C13 Outlets

€ 105,51
Op voorraad
De voordelen van Kabels.nl
  • Op werkdagen vóór 17u, morgen in huis
  • Gratis verzending boven €15,-
  • Deskundige klantenservice
  • Groot Assortiment
  • Niet goed? Geld terug!



Stel een vraag via WhatsApp

Omschrijving

PlentyPLA435-12C13-C20 PDU C20 Stekkerdoos 12x C13 Outlets

Maak kennis met de Plenty PLA435-12C13-C20 PDU C20 Stekkerdoos 12x C13 Outlets, een veelzijdige en betrouwbare stroomverdeler die is ontworpen om te voldoen aan de stroombeheerbehoeften van verschillende toepassingen. Met zijn 12 C13 uitgangen en C20 stekker biedt deze PDU ruime stroomverdelingsmogelijkheden en tegelijkertijd een handige en georganiseerde oplossing voor het beheren van meerdere apparaten.

Ruime stroomverdeling:
De Plenty PLA435-12C13-C20 PDU is uitgerust met 12 C13 stopcontacten, waardoor er voldoende stroomverdelingsmogelijkheden zijn voor een breed scala aan apparaten. Of je nu servers, netwerkapparatuur of andere elektronische apparaten moet aansluiten, deze PDU biedt voldoende stopcontacten om aan je stroomvereisten te voldoen. De C13 stopcontacten zijn compatibel met verschillende standaard netsnoeren, zodat je je apparaten eenvoudig kunt aansluiten en van stroom kunt voorzien.

Veelzijdig stekkertype:
De C20 stekker van de Plenty PLA435-12C13-C20 PDU zorgt voor veelzijdige stroomingangen. Met een C20 stekker kan de PDU worden aangesloten op verschillende stroombronnen, zoals stroomverdelers, uninterruptible power supplies (UPS) of directe stopcontacten. Deze flexibiliteit zorgt voor compatibiliteit met verschillende voedingsinfrastructuren en biedt handige installatieopties.

Efficiënt stroombeheer:
Het effectief beheren van de stroomverdeling is essentieel voor het behoud van de stabiliteit en betrouwbaarheid van je apparatuur. De Plenty PLA435-12C13-C20 PDU biedt een gecentraliseerde oplossing voor stroombeheer, waarmee je de stroomtoevoer naar aangesloten apparaten kunt regelen en bewaken. Deze PDU kan overbelasting helpen voorkomen, het energieverbruik optimaliseren en de stroomdistributie stroomlijnen, zodat je apparatuur efficiënt blijft werken.

Verbeterde veiligheidsfuncties:
Veiligheid is een topprioriteit wanneer je te maken hebt met stroomdistributie. De Plenty PLA435-12C13-C20 PDU is ontworpen met verbeterde veiligheidsfuncties om je apparatuur en gebruikers te beschermen. De PDU is gemaakt van hoogwaardige materialen die isolatie en bescherming bieden tegen elektrische storingen. Hij is ook voorzien van overbelastingsbeveiliging tegen stroompieken en kortsluiting, waardoor het risico op schade aan aangesloten apparaten tot een minimum wordt beperkt.

Nette en georganiseerde opstelling:
De Plenty PLA435-12C13-C20 PDU is ontworpen voor een nette en georganiseerde stroomverdeling. De PDU heeft een stevig en compact ontwerp, waardoor hij gemakkelijk kan worden gemonteerd in serverracks, netwerkkasten of andere apparatuurbehuizingen. Met zijn georganiseerde lay-out van 12 C13 stopcontacten kun je je netsnoeren efficiënt beheren en kabelwarboel verminderen, wat leidt tot een schonere en beter beheersbare werkruimte.

Schaalbare en uitbreidbare oplossing:
Als je stroomverdelingsbehoeften groeien, biedt de Plenty PLA435-12C13-C20 PDU schaalbaarheid en uitbreidbaarheid. Met zijn 12 C13 stopcontacten heb je ruimte om meerdere apparaten aan te sluiten, maar als je extra stroomverdelingsmogelijkheden nodig hebt, kun je je opstelling eenvoudig uitbreiden door meerdere PDUs met elkaar te verbinden. Met deze modulaire aanpak kun je je stroomdistributiesysteem aanpassen aan je veranderende behoeften.

Breed scala aan toepassingen:
De Plenty PLA435-12C13-C20 PDU is geschikt voor een breed scala aan toepassingen in verschillende industrieën. Hij wordt vaak gebruikt in datacenters, serverruimtes, netwerkkasten en andere IT-omgevingen waar efficiënt stroombeheer cruciaal is. Daarnaast kan hij worden gebruikt in kantoren, laboratoria en productiefaciliteiten waar meerdere elektronische apparaten een betrouwbare stroomverdeling nodig hebben.

Eenvoudige installatie en onderhoud:
De Plenty PLA435-12C13-C20 PDU is ontworpen voor eenvoudige installatie en onderhoud. Hij heeft een plug-and-play ontwerp, waardoor hij snel en probleemloos kan worden geïnstalleerd. De PDU wordt geleverd met montagebeugels of hardware, zodat hij gemakkelijk in je bestaande infrastructuur kan worden geïntegreerd. Bovendien zorgt de duurzame constructie van de PDU voor minimale onderhoudsvereisten, waardoor je op de lange termijn tijd en moeite bespaart.

Toekomstbestendige investering:
Investeren in de Plenty PLA435-12C13-C20 PDU is een toekomstbestendige oplossing voor je stroomdistributiebehoeften. Met zijn robuuste constructie en schaalbaarheid kan de PDU voldoen aan je veranderende stroomvereisten naarmate je bedrijf of netwerk groeit. De compatibiliteit met standaard C13 stopcontacten garandeert compatibiliteit met een breed scala aan apparaten, waardoor het een waardevolle investering voor de lange termijn is.

Concluderend biedt de Plenty PLA435-12C13-C20 PDU C20 Stekkerdoos 12x C13 Outlets een betrouwbare, efficiënte en georganiseerde stroomverdelingsoplossing voor verschillende toepassingen. Met zijn ruime stopcontacten, veelzijdige stekkertype en verbeterde veiligheidsfuncties biedt deze PDU de nodige energiebeheercapaciteiten om je apparatuur te ondersteunen en het energieverbruik te optimaliseren. Ervaar een nette en georganiseerde stroomverdeling met de Plenty PLA435-12C13-C20 PDU, je vertrouwde oplossing voor efficiënt stroombeheer.

Meer informatie
SKU34831003
EAN8716065302059
MerkPlenty
Merk artikelnr.PLA435-12C13-C20
Input connectorC20 male
Lengte aansluitkabel3 m
BijgeleverdUniversele brackets
Max belasting230V AC / 16 A
KabeltypeH05VV-F3G 1,5
Socket typeC13 female
© 2023 - Kabels.nl