Terug naar de vorige pagina

Plenty PLB328-6 Prolink PDU Stekkerdoos met 6x Type F

€ 61,53
Op voorraad
De voordelen van Kabels.nl
  • Op werkdagen vóór 17u, morgen in huis
  • Gratis verzending boven €15,-
  • Deskundige klantenservice
  • Groot Assortiment
  • Niet goed? Geld terug!



Stel een vraag via WhatsApp

Omschrijving

PlentyPLB328-6 Prolink Desktop PDU 6x Type F

  • Koppelbaar via prolink female uitgang

Maak kennis met de Plenty PLB328-6 Prolink Desktop PDU 6x Type F, de perfecte stroomverdelingsoplossing voor je desktop of werkstation. Deze compacte en efficiënte stroomverdeler biedt uitzonderlijke functionaliteit en gemak, zodat je meerdere apparaten tegelijk van stroom kunt voorzien. Of je nu in een kantoor, thuis of professionele omgeving werkt, de Plenty PLB328-6 Prolink Desktop PDU is ontworpen om betrouwbare stroomdistributie te bieden en aan je elektrische behoeften te voldoen.

Efficiënte stroomverdeling:
De Plenty PLB328-6 Prolink Desktop PDU is speciaal ontworpen om efficiënt stroom te distribueren naar meerdere apparaten. Met zesType F stopcontacten kun je eenvoudig je computer, monitor, printer en andere randapparatuur aansluiten en van stroom voorzien via één enkele voedingsbron. Hierdoor heb je niet meer meerdere voedingsadapters nodig en heb je minder rommel, waardoor je een schone en georganiseerde werkplek hebt.

Ruimtebesparend ontwerp:
Het compacte en slanke ontwerp van de Plenty PLB328-6 Prolink Desktop PDU maakt het de perfecte keuze voor desktops, werkstations of gebieden met beperkte ruimte. De kleine voetafdruk zorgt voor een eenvoudige plaatsing zonder andere apparatuur te hinderen of onnodige kabelwarboel te creëren. Met dit ruimtebesparende ontwerp kun je je werkruimte optimaliseren en een schone en professionele omgeving behouden.

Veelzijdige voedingsopties:
De drie Type F stopcontacten op de Plenty PLB328-6 Prolink Desktop PDU bieden veelzijdigheid en compatibiliteit met verschillende apparaten en stekkers. De Type F stopcontacten worden veel gebruikt in Europa, waardoor deze PDU een ideale oplossing is voor Europese regio's. Of je nu een computer, laptop, monitor of andere elektronische apparaten hebt, je kunt ze moeiteloos van stroom voorzien met deze PDU, zodat je verzekerd bent van gemak en compatibiliteit.

Verbeterde veiligheidsfuncties:
Veiligheid is een topprioriteit als het gaat om stroomverdeling. De Plenty PLB328-6 Prolink Desktop PDU is uitgerust met verbeterde veiligheidsfuncties om je apparaten te beschermen en elektrische gevaren te voorkomen. Het bevat overspanningsbeveiliging om je apparatuur te beschermen tegen stroompieken en -schommelingen, zodat je verzekerd bent van een stabiele en betrouwbare stroomlevering. De ingebouwde overbelastingsbeveiliging schakelt automatisch de stroom uit bij overmatige belasting, waardoor schade aan je apparaten wordt voorkomen.

Eenvoudige installatie en installatie:
Het installeren van de Plenty PLB328-6 Prolink Desktop PDU is snel en probleemloos. Steek de stekker in een standaard stopcontact en je kunt aan de slag. Het compacte formaat en lichtgewicht ontwerp maken het gemakkelijk om hem op je bureaublad of werkstation te plaatsen. Bovendien heeft de PDU een lang netsnoer dat flexibiliteit biedt bij de plaatsing, zodat je hem kunt plaatsen waar het jou het beste uitkomt.

Verbeterde organisatie en kabelmanagement:
De Plenty PLB328-6 Prolink Desktop PDU helpt je om een schone en georganiseerde werkplek te behouden door het verminderen van kabelwarboel. Met de meerdere stopcontacten kun je je apparaten netjes aansluiten zonder kabels in de knoop of rommelige draden. Het compacte ontwerp en het ingebouwde kabelbeheersysteem houden je kabels georganiseerd en voorkomen dat ze in de knoop raken of beschadigd raken. Dit verbetert niet alleen de esthetiek, maar maakt ook het onderhoud en het oplossen van problemen eenvoudiger.

Betrouwbare stroomvoorziening:
Met de Plenty PLB328-6 Prolink Desktop PDU kun je vertrouwen op een consistente en stabiele stroomlevering. De PDU is ontworpen om een maximale stroombelasting tot een bepaald wattage aan te kunnen, zodat je apparaten de benodigde stroom krijgen zonder dat dit ten koste gaat van de prestaties of veiligheid. Deze betrouwbare stroomvoorziening helpt apparaatstoringen, gegevensverlies en andere problemen als gevolg van onvoldoende of fluctuerende stroom te voorkomen.

Draagbaarheid en flexibiliteit:
De Plenty PLB328-6 Prolink Desktop PDU biedt draagbaarheid en flexibiliteit, zodat je je stroomdistributie gemakkelijk kunt verplaatsen en aanpassen als dat nodig is. Of je nu je werkplek moet verplaatsen of apparaten op verschillende locaties moet aansluiten, deze PDU kan moeiteloos worden vervoerd en aangepast aan je veranderende behoeften. Het compacte formaat en lichtgewicht ontwerp maken het een handige oplossing voor professionals die veel onderweg zijn, freelancers of mensen die vaak van werkomgeving veranderen.

Concluderend is de Plenty PLB328-6 Prolink Desktop PDU 6x Type F een betrouwbare en efficiënte stroomverdeler die de productiviteit en het gemak op je werkplek verhoogt. Met zijn efficiënte stroomverdeling, ruimtebesparend ontwerp, veelzijdige stroomopties en verbeterde veiligheidsfuncties is deze PDU een essentieel onderdeel voor desktops, werkstations en andere ruimtes waar meerdere stopcontacten nodig zijn. Ervaar betrouwbare stroomverdeling en verbeterd kabelbeheer met de Plenty PLB328-6 Prolink Desktop PDU, je vertrouwde oplossing voor efficiënte en georganiseerde stroomconnectiviteit.

Meer informatie
SKU34831028
EAN8716065233599
MerkPlenty
Merk artikelnr.PLB328-6
KleurZwart
Input connectorProlink male
BijgeleverdUniversele brackets
Max belasting230V AC / 16 A
Socket typeType F female
© 2023 - Kabels.nl