Terug naar de vorige pagina

Skylane Optics SFP85P55GE0B220 SFP SX Transceiver Gecodeerd voor HP - Procurve J9054B

€ 44,17
Op voorraad
De voordelen van Kabels.nl
  • Op werkdagen vóór 17u, morgen in huis
  • Gratis verzending boven €15,-
  • Deskundige klantenservice
  • Groot Assortiment
  • Niet goed? Geld terug!



Stel een vraag via WhatsApp

Omschrijving

Skylane OpticsSFP85P55GE0B220 SFP SX Transceiver Gecodeerd voor HP - Procurve J9054B

  • Europese leverancier met 100% kwaliteitscontrole en mogelijkheid voor onsite support
  • Geschikt voor verbinden 1G glasvezel poort met multimode kabel

Maak kennis met de Skylane Optics SFP85P55GE0B220 SFP SX Transceiver, speciaal gecodeerd voor HP - Procurve J9054B switches, een hoogwaardige en betrouwbare oplossing voor je netwerkbehoeften. Ontworpen met precisie en compatibiliteit in het achterhoofd, biedt deze transceivermodule uitzonderlijke prestaties, naadloze connectiviteit en verbeterde datatransmissiemogelijkheden. Of je nu je netwerkinfrastructuur uitbreidt of je bestaande systeem upgradet, de Skylane Optics SFP85P55GE0B220 SFP SX Transceiver is de perfecte keuze voor betrouwbare en efficiënte netwerkverbindingen.

Superieure prestaties:
De Skylane Optics SFP85P55GE0B220 SFP SX Transceiver is ontworpen om superieure prestaties te leveren in datatransmissie met hoge snelheid. Met zijn kleine vormfactor pluggable (SFP) ontwerp biedt deze transceivermodule een compacte en veelzijdige oplossing voor netwerkconnectiviteit. Hij is specifiek gecodeerd voor HP - Procurve J9054B switches, waardoor naadloze compatibiliteit en optimale prestaties binnen je HP netwerkinfrastructuur gegarandeerd zijn.

Betrouwbare connectiviteit:
Met de Skylane Optics SFP85P55GE0B220 SFP SX Transceiver kun je betrouwbare en ononderbroken connectiviteit bereiken. Deze transceivermodule maakt gebruik van SX-technologie (korte golflengte), waardoor datatransmissie via multi-mode glasvezelkabels mogelijk is. Het zorgt voor een betrouwbare en stabiele verbinding, met minimaal signaalverlies en hoge transmissiesnelheden. Ervaar naadloze connectiviteit voor je netwerktoepassingen, waaronder datacenters, bedrijfsnetwerken en telecommunicatieopstellingen.

Verbeterde gegevensoverdracht:
De Skylane Optics SFP85P55GE0B220 SFP SX Transceiver is ontworpen om de efficiëntie van gegevensoverdracht te optimaliseren. Hij ondersteunt Gigabit Ethernet snelheden, waardoor een snelle en efficiënte gegevensoverdracht binnen je netwerk mogelijk is. Met een gegevensoverdrachtsnelheid tot 1,25 Gbps zorgt deze transceivermodule voor soepele en betrouwbare prestaties, waardoor hij ideaal is voor bandbreedte-intensieve toepassingen zoals videostreaming, bestandsoverdracht en real-time communicatie.

Plug-and-Play Installatie:
Het installeren van de Skylane Optics SFP85P55GE0B220 SFP SX Transceiver is een probleemloos proces. De SFP vormfactor zorgt voor een eenvoudige plug-and-play installatie, waardoor je tijd en moeite bespaart tijdens de installatie. Plaats de transceivermodule gewoon in de compatibele SFP-sleuf op je HP Procurve J9054B switch en hij wordt automatisch gedetecteerd en geconfigureerd. Dit naadloze installatieproces minimaliseert downtime en zorgt voor een snelle integratie in je netwerkinfrastructuur.

Kosteneffectieve oplossing:
Investeren in de Skylane Optics SFP85P55GE0B220 SFP SX Transceiver biedt een kosteneffectieve oplossing voor je netwerkbehoeften. Door betrouwbare connectiviteit en krachtige gegevensoverdracht te bieden, helpt deze transceivermodule je netwerkinfrastructuur te optimaliseren. Het vermindert het risico op gegevensverlies, netwerkstoringen en dure reparaties of vervangingen. Bovendien zorgt de compatibiliteit met de HP Procurve J9054B switch voor een naadloze integratie in je bestaande HP netwerk.

Schaalbaarheid en flexibiliteit:
De Skylane Optics SFP85P55GE0B220 SFP SX Transceiver zorgt voor schaalbaarheid en flexibiliteit in je netwerkinfrastructuur. Dankzij het hot-pluggable ontwerp kun je eenvoudig transceivermodules toevoegen of verwijderen als je netwerkvereisten veranderen. Dankzij deze flexibiliteit kun je je aanpassen aan veranderende bedrijfsbehoeften en je netwerkcapaciteit uitbreiden zonder noemenswaardige verstoringen of extra investeringen in de infrastructuur.

Betrouwbaar merk en kwaliteitsgarantie:
Skylane Optics is een vertrouwd merk dat bekend staat om zijn netwerkproducten van hoge kwaliteit. De SFP85P55GE0B220 SFP SX Transceiver is ontworpen en geproduceerd volgens strenge kwaliteitsnormen, waardoor betrouwbare prestaties en een lange levensduur gegarandeerd zijn. De transceiver wordt grondig getest om de compatibiliteit, betrouwbaarheid en naleving van de industrienormen te garanderen. Je kunt er zeker van zijn dat je investeert in een betrouwbaar en vertrouwd merk voor al je netwerkconnectiviteitsbehoeften.

Breed scala aan toepassingen:
De Skylane Optics SFP85P55GE0B220 SFP SX Transceiver is veelzijdig en geschikt voor een breed scala aan netwerktoepassingen. Of je nu een datacenter opzet, een bedrijfsnetwerk uitbreidt of een telecommunicatie-infrastructuur aanlegt, deze transceivermodule biedt de flexibiliteit en prestaties die nodig zijn voor verschillende omgevingen. Hij zorgt voor efficiënte gegevensoverdracht en naadloze connectiviteit, zodat je kunt voldoen aan de eisen van je specifieke netwerkvereisten.

Samengevat is de Skylane Optics SFP85P55GE0B220 SFP SX Transceiver een krachtige en betrouwbare oplossing voor je netwerkbehoeften, speciaal gecodeerd voor HP - Procurve J9054B Switches. Met zijn superieure prestaties, betrouwbare connectiviteit en verbeterde datatransmissiemogelijkheden is deze transceivermodule een essentieel onderdeel voor netwerkbeheerders, IT-professionals en telecommunicatieproviders. Ervaar naadloze connectiviteit en geoptimaliseerde gegevensoverdracht met de Skylane Optics SFP85P55GE0B220 SFP SX Transceiver, je vertrouwde oplossing voor efficiënte netwerkverbindingen binnen je HP netwerkinfrastructuur.

Meer informatie
SKU35848405
EAN8716065448269
Merk artikelnr.SFP85P55GE0B220
MerkSkylane Optics
Form factorSFP
Gecodeerd voorHP - Procurve
MediaMultimode
Netwerk protocolGigabit Ethernet
Max. afstand550 m
Max. werktemperatuur70 °C
Aantal vezels2
Golflengte Rx850 nm
Min. werktemperatuur0 °C
Golflengte Tx850 nm
© 2023 - Kabels.nl