Terug naar de vorige pagina

Skylane Optics SFP85P55GE0B989 SFP SX Transceiver Gecodeerd voor Netgear AGM731F

€ 44,17
Op voorraad
De voordelen van Kabels.nl
  • Op werkdagen vóór 17u, morgen in huis
  • Gratis verzending boven €15,-
  • Deskundige klantenservice
  • Groot Assortiment
  • Niet goed? Geld terug!



Stel een vraag via WhatsApp

Omschrijving

Skylane OpticsSFP85P55GE0B989 SFP SX Transceiver Gecodeerd voor Netgear AGM731F

  • Europese leverancier met 100% kwaliteitscontrole en mogelijkheid voor onsite support
  • Geschikt voor verbinden 1G glasvezel poort met multimode kabel

Maak kennis met de Skylane Optics SFP85P55GE0B989 SFP SX Transceiver Gecodeerd voor Netgear AGM731F, een hoogwaardige en betrouwbare glasvezel transceiver die zorgt voor naadloze connectiviteit en uitzonderlijke prestaties. Deze gecodeerde transceiver is speciaal ontworpen voor Netgear AGM731F modules en biedt een perfecte pasvorm en compatibiliteit, waardoor het de ideale keuze is voor netwerkbeheerders en IT-professionals die op zoek zijn naar betrouwbare en efficiënte netwerkoplossingen.

Perfecte compatibiliteit:
De Skylane Optics SFP85P55GE0B989 SFP SX Transceiver is vakkundig gecodeerd en ontworpen om naadloos te integreren met Netgear AGM731F modules. Deze compatibiliteit zorgt voor een probleemloos installatieproces zonder dat er aanpassingen of extra configuraties nodig zijn. Sluit gewoon de transceiver aan en je bent klaar om te genieten van betrouwbare en efficiënte glasvezelconnectiviteit.

Hoge prestaties:
Deze gecodeerde transceiver levert uitstekende prestaties, waardoor betrouwbare gegevensoverdracht over korte afstanden mogelijk is. Met zijn SX (korte golflengte) mogelijkheid ondersteunt hij transmissiesnelheden tot 1Gbps, waardoor hij geschikt is voor verschillende netwerktoepassingen. Of je nu multimedia-inhoud streamt, grote bestanden overdraagt of je bezighoudt met real-time communicatie, de Skylane Optics SFP85P55GE0B989 SFP SX Transceiver zorgt voor een soepele en ononderbroken gegevensoverdracht.

Verbeterde connectiviteit:
Met de Skylane Optics SFP SX Transceiver kun je naadloze connectiviteit binnen je netwerkinfrastructuur realiseren. Hij maakt gebruik van Small Form-Factor Pluggable (SFP) technologie, waardoor hot-swappable en verwisselbare transceivermodules mogelijk zijn. Deze flexibiliteit maakt eenvoudige installatie, uitbreiding en onderhoud van je netwerk mogelijk zonder de werking te verstoren of downtime te veroorzaken.

Eenvoudige installatie:
De Skylane Optics SFP85P55GE0B989 SFP SX Transceiver is ontworpen voor eenvoudige installatie. Steek de transceiver in de compatibele Netgear AGM731F module en hij wordt automatisch herkend en geconfigureerd. Deze plug-and-play functionaliteit bespaart tijd en moeite tijdens de installatie, zodat je snel een betrouwbare glasvezelverbinding tot stand kunt brengen.

Kosteneffectieve oplossing:
Door te kiezen voor de Skylane Optics SFP SX Transceiver investeer je in een kosteneffectieve netwerkoplossing. Deze gecodeerde transceiver biedt uitzonderlijke prestaties tegen een concurrerende prijs, zodat je de efficiëntie van je netwerk kunt maximaliseren zonder je budget te overschrijden. Bovendien zorgt de compatibiliteit met de Netgear AGM731F module ervoor dat je je bestaande apparatuur kunt gebruiken, zodat je geen dure upgrades of vervangingen nodig hebt.

Betrouwbare en veilige verbinding:
De Skylane Optics SFP SX Transceiver zorgt voor een betrouwbare en veilige verbinding binnen je netwerk. Hij bevat componenten van hoge kwaliteit en geavanceerde coderingstechnieken om signaalverlies te minimaliseren en signaalintegriteit te behouden. Dit zorgt ervoor dat je gegevensoverdrachten veilig, nauwkeurig en consistent zijn, waardoor het risico op fouten of gegevensverlies wordt geminimaliseerd.

Veelzijdige toepassingen:
De Skylane Optics SFP85P55GE0B989 SFP SX Transceiver vindt zijn toepassingen in een breed scala aan netwerkomgevingen. Of je nu een klein kantoornetwerk opzet, een datacenter of een infrastructuur op bedrijfsniveau, deze transceiver levert consistente en efficiënte prestaties. Hij is geschikt voor toepassingen zoals LAN's (Local Area Networks), gegevensopslag, cloud computing en snelle interconnecties.

Robuuste en duurzame constructie:
Skylane Optics geeft prioriteit aan duurzaamheid en een lange levensduur van hun producten, en de SFP SX Transceiver is daarop geen uitzondering. Hij is gemaakt van hoogwaardige materialen en ondergaat strenge kwaliteitscontroleprocessen om zijn betrouwbaarheid en duurzaamheid te garanderen. Deze transceiver is ontworpen om de eisen van netwerkomgevingen te weerstaan, zodat hij lang meegaat met minimale onderhoudsvereisten.

Voldoet aan industrienormen:
De Skylane Optics SFP85P55GE0B989 SFP SX Transceiver voldoet aan de industriestandaarden en voorschriften, waardoor de compatibiliteit en interoperabiliteit met een breed scala aan netwerkapparatuur wordt gegarandeerd. Dit zorgt ervoor dat je het naadloos kunt integreren in je bestaande netwerkinfrastructuur zonder compatibiliteitsproblemen of prestatiebeperkingen.

Samengevat is de Skylane Optics SFP85P55GE0B989 SFP SX Transceiver Gecodeerd voor Netgear AGM731F een krachtige en betrouwbare netwerkoplossing. Met zijn perfecte compatibiliteit, uitzonderlijke prestaties, installatiegemak en kosteneffectiviteit biedt deze gecodeerde transceiver een naadloze en efficiënte glasvezelconnectiviteitsoplossing. Investeer in de Skylane Optics SFP SX Transceiver en ervaar betrouwbare, veilige en snelle gegevensoverdracht binnen je netwerkinfrastructuur.

Meer informatie
SKU35848416
EAN8716065448375
Merk artikelnr.SFP85P55GE0B989
MerkSkylane Optics
Form factorSFP
Gecodeerd voorNetgear
MediaMultimode
Netwerk protocolGigabit Ethernet
Max. afstand550 m
Max. werktemperatuur70 °C
Aantal vezels2
Golflengte Rx850 nm
Min. werktemperatuur0 °C
Golflengte Tx850 nm
© 2023 - Kabels.nl