Terug naar de vorige pagina

Skylane Optics SFP85P55GE0BAA5 SFP SX Transceiver Gecodeerd voor Cisco SFP-GE-S | GLC-SX-MM-RGD

€ 44,17
Op voorraad
De voordelen van Kabels.nl
  • Op werkdagen vóór 17u, morgen in huis
  • Gratis verzending boven €15,-
  • Deskundige klantenservice
  • Groot Assortiment
  • Niet goed? Geld terug!



Stel een vraag via WhatsApp

Omschrijving

Skylane OpticsSFP85P55GE0BAA5 SFP SX Transceiver Gecodeerd voor Cisco SFP-GE-S | GLC-SX-MM-RGD

  • Europese leverancier met 100% kwaliteitscontrole en mogelijkheid voor onsite support
  • Geschikt voor verbinden 1G glasvezel poort met multimode kabel

Maak kennis met de Skylane Optics SFP85P55GE0BAA5 SFP SX Transceiver, speciaal ontworpen en gecodeerd voor Cisco SFP-GE-S en GLC-SX-MM-RGD toepassingen. Deze hoogwaardige transceiver biedt uitzonderlijke prestaties, betrouwbaarheid en compatibiliteit, waardoor het de perfecte oplossing is voor het uitbreiden van je netwerkinfrastructuur of het vervangen van bestaande transceivers. Met Skylane Optics kun je erop vertrouwen dat je een betrouwbaar en efficiënt product krijgt dat voldoet aan de hoogste industrienormen.

Uitstekende prestaties:
De Skylane Optics SFP85P55GE0BAA5 SFP SX Transceiver levert uitstekende prestaties en zorgt voor betrouwbare gegevensoverdracht en netwerkconnectiviteit. Met zijn hoogwaardige componenten en geavanceerde techniek biedt deze transceiver een lage latentie, laag stroomverbruik en hoge gegevensoverdrachtssnelheden. Of je nu grote hoeveelheden gegevens verwerkt, je bezighoudt met real-time communicatie of kritieke applicaties uitvoert, deze transceiver zorgt voor naadloze en efficiënte prestaties.

Cisco compatibiliteit:
De SFP85P55GE0BAA5 transceiver is speciaal gecodeerd voor Cisco SFP-GE-S en GLC-SX-MM-RGD toepassingen en garandeert naadloze compatibiliteit en betrouwbare werking. Je kunt deze transceiver met vertrouwen integreren in je Cisco netwerkomgeving, wetende dat hij ontworpen is om te voldoen aan de strenge normen en specificaties van Cisco. Deze compatibiliteit zorgt voor eenvoudige installatie, configuratie en voortdurende prestatieoptimalisatie.

Veelzijdige toepassingen:
De Skylane Optics SFP SX Transceiver vindt zijn toepassingen in verschillende netwerkomgevingen. Of je nu je datacenter moet uitbreiden, je bedrijfsnetwerk moet upgraden of je telecommunicatie-infrastructuur moet verbeteren, deze transceiver biedt de veelzijdigheid en betrouwbaarheid die nodig zijn. Hij is geschikt voor zowel korte als middellange verbindingen, waardoor hij ideaal is voor LAN's (Local Area Networks), MAN's (Metropolitan Area Networks) en campusnetwerken.

Kosteneffectieve oplossing:
De Skylane Optics SFP85P55GE0BAA5 SFP SX Transceiver biedt een kosteneffectieve oplossing voor je netwerkvereisten. Door betrouwbare prestaties en naadloze compatibiliteit met Cisco-apparatuur te leveren, elimineert deze transceiver de noodzaak voor dure infrastructuurupgrades of -vervangingen. Je kunt je netwerkmogelijkheden verbeteren terwijl je je investering optimaliseert, waardoor het een voordelige keuze is voor het uitbreiden van je netwerk.

Eenvoudige installatie en onderhoud:
Het installeren en onderhouden van de Skylane Optics SFP SX Transceiver is probleemloos. Dankzij het hot-pluggable ontwerp kun je de transceiver eenvoudig plaatsen en verwijderen zonder de netwerkactiviteiten te onderbreken. De transceiver is gebouwd volgens industriestandaard vormfactoren, waardoor compatibiliteit met bestaande SFP-slots gegarandeerd is. Dankzij de plug-and-play functionaliteit kun je de transceiver snel en moeiteloos integreren in je netwerkinfrastructuur, waardoor je minder downtime hebt en onderhoudstaken eenvoudiger worden.

Verbeterde betrouwbaarheid:
Betrouwbaarheid is van het grootste belang in netwerkomgevingen, en de Skylane Optics SFP SX Transceiver levert op dit gebied. Hij is gebouwd met hoogwaardige componenten en ondergaat strenge tests om betrouwbare en consistente prestaties te garanderen. De transceiver is ontworpen om te werken onder veeleisende omstandigheden, waaronder grote temperatuurbereiken en variërende vochtigheidsniveaus. Deze betrouwbaarheid zorgt voor een ononderbroken netwerkverbinding en minimaliseert het risico op gegevensverlies of netwerkstoringen.

Schaalbaarheid en toekomstbestendigheid:
De SFP85P55GE0BAA5 transceiver biedt schaalbaarheid en toekomstbestendigheid voor je netwerkinfrastructuur. Dankzij de compatibiliteit met Cisco-apparatuur kun je je netwerk eenvoudig schalen naarmate je bedrijf groeit of de technologie voortschrijdt. Deze transceiver ondersteunt hoge datasnelheden en kan voldoen aan veranderende netwerkvereisten, waardoor het een flexibele en toekomstbestendige oplossing is voor je netwerkbehoeften.

Kwaliteitsgarantie en garantie:
Skylane Optics is toegewijd aan het leveren van producten van hoge kwaliteit en uitzonderlijke klanttevredenheid. De SFP SX Transceiver ondergaat strenge kwaliteitscontroleprocessen en wordt ondersteund door een garantie, zodat je gerust kunt zijn en verzekerd bent van de prestaties en betrouwbaarheid. In het zeldzame geval van problemen staat het toegewijde klantenserviceteam klaar om je te helpen.

Samengevat is de Skylane Optics SFP85P55GE0BAA5 SFP SX Transceiver een betrouwbare, hoogwaardige oplossing voor Cisco SFP-GE-S en GLC-SX-MM-RGD toepassingen. Met zijn uitzonderlijke prestaties, Cisco compatibiliteit, veelzijdigheid en installatiegemak is deze transceiver een uitstekende keuze voor het uitbreiden of upgraden van je netwerkinfrastructuur. Ervaar naadloze gegevensoverdracht, verbeterde betrouwbaarheid en kosteneffectief netwerken met de Skylane Optics SFP SX Transceiver, je vertrouwde oplossing voor efficiënte en betrouwbare netwerkverbindingen.

Meer informatie
SKU35848385
EAN8716065448061
Merk artikelnr.SFP85P55GE0BAA5
MerkSkylane Optics
Form factorSFP
Gecodeerd voorCisco
MediaMultimode
Netwerk protocolGigabit Ethernet
Max. afstand550 m
Max. werktemperatuur70 °C
Aantal vezels2
Golflengte Rx850 nm
Min. werktemperatuur0 °C
Golflengte Tx850 nm
© 2023 - Kabels.nl