Terug naar de vorige pagina

Skylane Optics SFP85P55GE0BAE5 SFP SX Transceiver Gecodeerd voor Linksys MGBSX1

€ 44,17
Op voorraad
De voordelen van Kabels.nl
  • Op werkdagen vóór 17u, morgen in huis
  • Gratis verzending boven €15,-
  • Deskundige klantenservice
  • Groot Assortiment
  • Niet goed? Geld terug!



Stel een vraag via WhatsApp

Omschrijving

Skylane OpticsSFP85P55GE0BAE5 SFP SX Transceiver Gecodeerd voor Linksys MGBSX1

  • Europese leverancier met 100% kwaliteitscontrole en mogelijkheid voor onsite support
  • Geschikt voor verbinden 1G glasvezel poort met multimode kabel

Maak kennis met de Skylane Optics SFP85P55GE0BAE5 SFP SX Transceiver Gecodeerd voor Linksys MGBSX1, de perfecte oplossing voor snelle gegevensoverdracht en betrouwbare connectiviteit in Linksys MGBSX1 compatibele apparaten. Ontworpen met precisie en geavanceerde technologie, biedt deze transceiver uitzonderlijke prestaties, veelzijdigheid en compatibiliteit. Of je nu je netwerkinfrastructuur wilt upgraden of je bestaande systeem wilt uitbreiden, de Skylane Optics SFP85P55GE0BAE5 SFP SX Transceiver is ontworpen om aan je netwerkbehoeften te voldoen.

Hoogwaardige prestaties:
De Skylane Optics SFP85P55GE0BAE5 SFP SX Transceiver is gebouwd met hoogwaardige componenten om optimale prestaties te garanderen. De transceiver biedt Gigabit Ethernet connectiviteit en biedt snelle en betrouwbare datatransmissiesnelheden tot 1 Gbps. Deze transceiver is speciaal ontworpen voor verbindingen op korte afstand, waardoor hij ideaal is voor LAN's (Local Area Networks), datacenters en installaties op bedrijfsniveau.

Naadloze compatibiliteit:
De SFP85P55GE0BAE5 SFP SX Transceiver is volledig compatibel met Linksys MGBSX1 apparaten en zorgt voor een naadloze integratie in je bestaande netwerkinfrastructuur. Deze compatibiliteit zorgt voor een eenvoudige installatie en probleemloze connectiviteit, waardoor de downtime wordt geminimaliseerd en de efficiëntie wordt gemaximaliseerd. Of je nu je Linksys netwerkapparatuur upgradet of je netwerk uitbreidt, deze transceiver zorgt voor een betrouwbare en efficiënte verbinding.

Veelzijdigheid:
De Skylane Optics SFP SX Transceiver biedt veelzijdigheid in netwerkconnectiviteit. Hij kan worden gebruikt in een breed scala aan netwerktoepassingen, waaronder switches, routers en andere netwerkapparaten. Dankzij deze flexibiliteit kun je je netwerkinstallatie aanpassen aan je specifieke wensen en eisen. Dankzij het plug-and-play ontwerp kun je de transceiver eenvoudig installeren en configureren zonder dat je complexe technische kennis nodig hebt.

Geavanceerde codering:
De SFP85P55GE0BAE5 Transceiver is voorzien van geavanceerde coderingstechnologie, die zorgt voor een veilige en foutloze gegevensoverdracht. De gecodeerde gegevens bieden bescherming tegen interferentie, signaalverlies en datacorruptie, wat resulteert in betrouwbare en consistente prestaties. Deze geavanceerde codering zorgt voor de integriteit en vertrouwelijkheid van je gegevens, waardoor hij geschikt is voor gevoelige toepassingen waarbij gegevensbeveiliging de hoogste prioriteit heeft.

Eenvoudige installatie en onderhoud:
De Skylane Optics SFP SX Transceiver is ontworpen voor eenvoudige installatie en onderhoud. De compacte vormfactor zorgt voor naadloze integratie in Linksys MGBSX1 compatibele apparaten. De transceiver is hot-pluggable, wat betekent dat hij kan worden geplaatst of verwijderd terwijl het apparaat is ingeschakeld, waardoor downtime wordt verminderd en efficiënt onderhoud mogelijk is. Het plug-and-play ontwerp maakt complexe configuraties overbodig, waardoor je tijd en moeite bespaart tijdens de installatie.

Verbeterde connectiviteit:
De SFP85P55GE0BAE5 Transceiver biedt een groter verbindingsbereik, waardoor flexibele netwerkimplementaties mogelijk zijn. Met een maximaal bereik tot 550 meter over multimode glasvezel zorgt deze transceiver voor een betrouwbare verbinding over middellange afstanden. Hij is geschikt voor zowel single-site als multi-site netwerkopstellingen en biedt flexibiliteit en schaalbaarheid voor groeiende bedrijven.

Kosteneffectieve oplossing:
Investeren in de Skylane Optics SFP SX Transceiver biedt een kosteneffectieve oplossing voor je netwerkbehoeften. Het stelt je in staat om de mogelijkheden van je bestaande Linksys MGBSX1 compatibele apparaten te maximaliseren, waardoor kostbare apparatuurupgrades niet meer nodig zijn. Door betrouwbare datatransmissie en naadloze connectiviteit te bieden, minimaliseert deze transceiver netwerkonderbrekingen en zorgt hij voor een efficiënte werking, wat resulteert in kostenbesparingen en een verbeterde productiviteit.

Kwaliteit en betrouwbaarheid:
Skylane Optics staat bekend om zijn toewijding aan kwaliteit en betrouwbaarheid. De SFP85P55GE0BAE5 Transceiver ondergaat rigoureuze tests en kwaliteitscontroleprocessen om er zeker van te zijn dat hij voldoet aan de industrienormen en specificaties. Dit streven naar kwaliteit garandeert stabiele en langdurige prestaties, waardoor netwerkbeheerders en IT-professionals gerust kunnen zijn.

Samengevat is de Skylane Optics SFP85P55GE0BAE5 SFP SX Transceiver Gecodeerd voor Linksys MGBSX1 een krachtige en veelzijdige oplossing voor je netwerkbehoeften. Met zijn hoogwaardige prestaties, naadloze compatibiliteit en geavanceerde coderingstechnologie biedt deze transceiver betrouwbare connectiviteit, veilige gegevensoverdracht en efficiënte werking. Ervaar verbeterde netwerkprestaties en betrouwbaarheid met de Skylane Optics SFP SX Transceiver, je vertrouwde oplossing voor hogesnelheidsconnectiviteit in Linksys MGBSX1 compatibele apparaten.

Meer informatie
SKU35848412
EAN8716065448337
Merk artikelnr.SFP85P55GE0BAE5
MerkSkylane Optics
Form factorSFP
Gecodeerd voorLinksys
MediaMultimode
Netwerk protocolGigabit Ethernet
Max. afstand550 m
Max. werktemperatuur70 °C
Aantal vezels2
Golflengte Rx850 nm
Min. werktemperatuur0 °C
Golflengte Tx850 nm
© 2023 - Kabels.nl