Terug naar de vorige pagina

Skylane Optics SFP85P55GE0BE32 SFP SX Transceiver Gecodeerd voor Dell SFP-1G-SX

€ 44,17
Op voorraad
De voordelen van Kabels.nl
  • Op werkdagen vóór 17u, morgen in huis
  • Gratis verzending boven €15,-
  • Deskundige klantenservice
  • Groot Assortiment
  • Niet goed? Geld terug!



Stel een vraag via WhatsApp

Omschrijving

Skylane OpticsSFP85P55GE0BE32 SFP SX Transceiver Gecodeerd voor Dell SFP-1G-SX

  • Europese leverancier met 100% kwaliteitscontrole en mogelijkheid voor onsite support
  • Geschikt voor verbinden 1G glasvezel poort met multimode kabel

Maak kennis met de Skylane Optics SFP85P55GE0BE32 SFP SX Transceiver, speciaal gecodeerd voor compatibiliteit met Dell SFP-1G-SX. Deze hoogwaardige transceivermodule biedt uitzonderlijke prestaties en betrouwbaarheid, waardoor het de perfecte oplossing is voor het uitbreiden van je netwerkinfrastructuur of het upgraden van je bestaande systeem. Met zijn geavanceerde functies en naadloze compatibiliteit zorgt de Skylane Optics SFP85P55GE0BE32 voor een soepele en efficiënte gegevensoverdracht.

Optimale prestaties:
De Skylane Optics SFP85P55GE0BE32 SFP SX Transceiver is ontworpen om optimale prestaties te leveren in snelle netwerkomgevingen. Hij biedt Gigabit Ethernet connectiviteit, waardoor een snelle en betrouwbare gegevensoverdracht mogelijk is. Met zijn SX (korte golflengte) ondersteuning maakt hij transmissieafstanden tot 550 meter over multimode glasvezel mogelijk, waardoor hij geschikt is voor zowel korte als middellange toepassingen.

Naadloze compatibiliteit:
Deze transceivermodule is speciaal gecodeerd voor compatibiliteit met Dell SFP-1G-SX, waardoor een naadloze integratie in Dell netwerkapparatuur wordt gegarandeerd. Door de Skylane Optics SFP85P55GE0BE32 te gebruiken, kun je vol vertrouwen je Dell netwerkinfrastructuur uitbreiden of upgraden zonder zorgen over compatibiliteit. Dankzij deze compatibiliteit is er geen extra hardware of configuratieaanpassing nodig, waardoor je tijd en moeite bespaart tijdens de installatie.

Hoogwaardige constructie:
Skylane Optics geeft voorrang aan kwaliteit bij het ontwerp en de productie van hun transceivermodules. De SFP85P55GE0BE32 is gebouwd met eersteklas componenten en ondergaat strenge tests om duurzaamheid en betrouwbaarheid te garanderen. Hij voldoet aan de industrienormen en ondergaat strenge kwaliteitscontroles om consistente en betrouwbare prestaties te leveren in veeleisende netwerkomgevingen.

Eenvoudige installatie:
Het installeren van de Skylane Optics SFP85P55GE0BE32 SFP SX Transceiver is een eenvoudig proces. De transceiver heeft een hot-swappable ontwerp, waardoor hij eenvoudig geplaatst en verwijderd kan worden zonder het netwerk te onderbreken. Sluit de transceiver gewoon aan op de compatibele SFP-sleuf in je Dell netwerkapparaat en je kunt aan de slag. Dit installatiegemak maakt het een handige keuze voor netwerkbeheerders en IT-professionals.

Flexibiliteit en veelzijdigheid:
De Skylane Optics SFP85P55GE0BE32 biedt flexibiliteit en veelzijdigheid in verschillende netwerktoepassingen. Of je nu een datacenter bouwt, een campusnetwerk opzet of een bedrijfsnetwerk uitbreidt, deze transceivermodule biedt de flexibiliteit om zich aan te passen aan verschillende omgevingen. De compatibiliteit met Dell SFP-1G-SX apparatuur zorgt voor naadloze integratie, waardoor het een ideale keuze is voor Dell netwerkoplossingen.

Verbeterde gegevensoverdracht:
Met de Skylane Optics SFP85P55GE0BE32 SFP SX Transceiver kun je profiteren van verbeterde gegevensoverdracht. Hij ondersteunt Gigabit Ethernet-snelheden en biedt een snelle en betrouwbare verbinding voor gegevensintensieve taken. Of je nu grote bestanden overdraagt, high-definition media streamt of real-time communiceert, deze transceiver zorgt voor een soepele en efficiënte gegevensoverdracht, minimaliseert latentie en verbetert de algehele netwerkprestaties.

Kosteneffectieve oplossing:
Door te kiezen voor de Skylane Optics SFP85P55GE0BE32 kun je profiteren van een kosteneffectieve netwerkoplossing. Deze transceivermodule biedt hoge prestaties en compatibiliteit tegen een concurrerende prijs. De betrouwbaarheid en duurzaamheid dragen ook bij aan kostenbesparingen door de noodzaak voor regelmatige vervanging of reparatie te verminderen. Bovendien zorgen het installatiegemak en de compatibiliteit met bestaande Dell netwerkapparatuur voor een verdere optimalisatie van de kostenefficiëntie.

Toekomstbestendig netwerken:
Investeren in de Skylane Optics SFP85P55GE0BE32 SFP SX Transceiver garandeert toekomstbestendige netwerkmogelijkheden. Omdat de netwerkeisen blijven evolueren, ondersteunt deze transceivermodule Gigabit Ethernet-snelheden, waardoor naadloze integratie met bestaande en toekomstige netwerkapparatuur van Dell mogelijk is. Deze flexibiliteit maakt schaalbaarheid en toekomstige netwerkupgrades mogelijk en zorgt ervoor dat uw netwerkinfrastructuur zich kan aanpassen aan veranderende vereisten zonder aanzienlijke verstoringen of investeringen.

Samengevat is de Skylane Optics SFP85P55GE0BE32 SFP SX Transceiver een krachtige en betrouwbare netwerkoplossing die speciaal is gecodeerd voor compatibiliteit met Dell SFP-1G-SX. Met zijn optimale prestaties, naadloze compatibiliteit en eenvoudige installatie biedt deze transceivermodule een kosteneffectieve en toekomstbestendige oplossing voor het uitbreiden en verbeteren van je netwerkinfrastructuur. Ervaar snelle en efficiënte gegevensoverdracht met de Skylane Optics SFP85P55GE0BE32, uw vertrouwde keuze voor Dell-compatibele transceivers.

Meer informatie
SKU35848390
EAN8716065448115
Merk artikelnr.SFP85P55GE0BE32
MerkSkylane Optics
Form factorSFP
Gecodeerd voorDell
MediaMultimode
Netwerk protocolGigabit Ethernet
Max. afstand550 m
Max. werktemperatuur70 °C
Aantal vezels2
Golflengte Rx850 nm
Min. werktemperatuur0 °C
Golflengte Tx850 nm
© 2023 - Kabels.nl