Terug naar de vorige pagina

Skylane Optics SPP85P30100B000 SFP+ SR Transceiver Gecodeerd voor Open Platform n/a

€ 50,22
Op voorraad
De voordelen van Kabels.nl
  • Op werkdagen vóór 17u, morgen in huis
  • Gratis verzending boven €15,-
  • Deskundige klantenservice
  • Groot Assortiment
  • Niet goed? Geld terug!



Stel een vraag via WhatsApp

Omschrijving

Skylane Optics SPP85P30100B000 SFP+ SR Transceiver Gecodeerd voor Open Platform n/a

  • Europese leverancier met 100% kwaliteitscontrole en mogelijkheid voor onsite support
  • Geschikt voor verbinden 10G glasvezel poort met multimode kabel

Maak kennis met de Skylane Optics SPP85P30100B000 SFP+ SR Transceiver Gecodeerd voor Open Platform, een krachtige en veelzijdige transceiver die is ontworpen om te voldoen aan de veeleisende behoeften van moderne netwerkomgevingen. Met zijn uitzonderlijke eigenschappen en mogelijkheden biedt deze SFP+ transceiver betrouwbare en efficiënte datatransmissie, wat zorgt voor naadloze connectiviteit en geoptimaliseerde netwerkprestaties. Of je nu je netwerkinfrastructuur wilt upgraden of je bestaande installatie wilt uitbreiden, de Skylane Optics SPP85P30100B000 is de perfecte keuze voor het bereiken van snelle en veilige datacommunicatie.

Hoge prestaties:
De Skylane Optics SPP85P30100B000 SFP+ SR Transceiver is ontworpen om uitzonderlijke prestaties te leveren in datatransmissie. Hij ondersteunt gegevenssnelheden tot 10 Gbps, waardoor snelle en efficiënte communicatie mogelijk is. Dankzij het SFP+-ontwerp (Small Form Factor Pluggable) biedt deze transceiver veelzijdigheid en compatibiliteit met een breed scala aan netwerkapparatuur, waardoor hij geschikt is voor verschillende netwerkopstellingen.

Verbeterde connectiviteit:
Bereik naadloze en betrouwbare connectiviteit met de Skylane Optics SPP85P30100B000 transceiver. Hij is compatibel met een open platform en biedt flexibiliteit en integratiegemak in je bestaande netwerkinfrastructuur. De transceiver is gecodeerd voor een open platform, waardoor compatibiliteit met verschillende leveranciers en apparatuur wordt gegarandeerd en naadloze communicatie tussen verschillende apparaten en netwerkcomponenten mogelijk is.

Gegevensoverdracht met hoge snelheid:
Met zijn 10Gbps datasnelheid maakt de Skylane Optics SPP85P30100B000 transceiver datatransmissie op hoge snelheid mogelijk, waardoor hij ideaal is voor bandbreedte-intensieve toepassingen. Of je nu grote bestanden overdraagt, high-definition media streamt of data-intensieve toepassingen uitvoert, deze transceiver zorgt voor een soepele en efficiënte gegevensoverdracht, waardoor de latentie afneemt en de algehele netwerkprestaties verbeteren.

Multi-Mode Vezel Compatibiliteit:
De SPP85P30100B000 transceiver is ontworpen voor multi-mode glasvezel (MMF) connectiviteit, speciaal geoptimaliseerd voor korte-afstandstoepassingen. Hij ondersteunt multi-mode glasvezel met een golflengte van 850 nm, waardoor hij geschikt is voor datatransmissie over korte afstanden binnen datacenters, campusnetwerken en andere soortgelijke omgevingen.

Installatie- en configuratiegemak:
De Skylane Optics SPP85P30100B000 transceiver is eenvoudig te installeren en configureren. Hij heeft een hot-pluggable ontwerp, waardoor hij gemakkelijk kan worden aangesloten en verwijderd zonder de netwerkverbinding te onderbreken. De transceiver is ook compatibel met diverse netwerkbeheerinterfaces, waardoor eenvoudige en ongecompliceerde configuratie en bewaking van de parameters van de transceiver mogelijk is.

Verbeterde netwerkbeveiliging:
Gegevensbeveiliging is een topprioriteit voor elke netwerkinfrastructuur. De SPP85P30100B000 transceiver is ontworpen met beveiliging in gedachten. Hij ondersteunt geavanceerde encryptieprotocollen, waardoor een veilige gegevensoverdracht wordt gegarandeerd en gevoelige informatie wordt beschermd tegen onbevoegde toegang of onderschepping. Met deze transceiver kun je gerust zijn in de wetenschap dat je gegevens veilig worden verzonden binnen je netwerk.

Veelzijdigheid en compatibiliteit:
De Skylane Optics SPP85P30100B000 transceiver biedt veelzijdigheid en compatibiliteit met verschillende netwerktoepassingen en -apparatuur. Hij kan worden gebruikt in een breed scala aan opstellingen, waaronder datacenters, bedrijfsnetwerken, telecommunicatienetwerken en meer. De compatibiliteit van de transceiver met een open platform maakt eenvoudige integratie met apparatuur van verschillende leveranciers mogelijk, wat zorgt voor interoperabiliteit en flexibiliteit.

Betrouwbaarheid en kwaliteit:
Skylane Optics staat bekend om zijn toewijding aan kwaliteit en betrouwbaarheid. De SPP85P30100B000 transceiver ondergaat strenge testen en kwaliteitscontroleprocessen om zijn prestaties en lange levensduur te garanderen. Deze transceiver is gemaakt om veeleisende netwerkomgevingen en intensief gebruik te weerstaan en biedt een betrouwbare en duurzame oplossing voor je netwerkbehoeften.

Concluderend is de Skylane Optics SPP85P30100B000 SFP+ SR Transceiver Gecodeerd voor Open Platform een krachtige en veelzijdige transceiver die uitzonderlijke datatransmissiemogelijkheden biedt. Met zijn compatibiliteit met een open platform, hoge snelheid datatransmissie, installatiegemak en verbeterde netwerkbeveiliging is deze transceiver een uitstekende keuze voor het optimaliseren van je netwerkconnectiviteit. Ervaar betrouwbare en efficiënte datacommunicatie met de Skylane Optics SPP85P30100B000 transceiver, die zorgt voor naadloze connectiviteit en superieure netwerkprestaties.

Meer informatie
SKU35848541
EAN8716065449624
Merk artikelnr.SPP85P30100B000
MerkSkylane Optics
Form factorSFP+
Gecodeerd voorGeneric
MediaMultimode
Netwerk protocol10 Gigabit Ethernet
Max. afstand300 m
Max. werktemperatuur70 °C
Aantal vezels2
Golflengte Rx850 nm
Min. werktemperatuur0 °C
Golflengte Tx850 nm
© 2023 - Kabels.nl