Terug naar de vorige pagina

Skylane Optics SPP85P30100B123 SFP+ SR Transceiver Gecodeerd voor Cisco SFP-10G-SR

€ 50,22
Op voorraad
De voordelen van Kabels.nl
  • Op werkdagen vóór 17u, morgen in huis
  • Gratis verzending boven €15,-
  • Deskundige klantenservice
  • Groot Assortiment
  • Niet goed? Geld terug!



Stel een vraag via WhatsApp

Omschrijving

Skylane Optics SPP85P30100B123 SFP+ SR Transceiver Gecodeerd voor Cisco SFP-10G-SR

  • Europese leverancier met 100% kwaliteitscontrole en mogelijkheid voor onsite support
  • Geschikt voor verbinden 10G glasvezel poort met multimode kabel

Maak kennis met de Skylane Optics SPP85P30100B123 SFP+ SR Transceiver, een hoogwaardige en betrouwbare oplossing die speciaal is ontworpen voor compatibiliteit met Cisco SFP-10G-SR. Ontworpen met precisie en geavanceerde technologie, biedt deze transceivermodule uitzonderlijke prestaties, naadloze compatibiliteit en verbeterde betrouwbaarheid voor je netwerkbehoeften. Of je nu je bestaande netwerkinfrastructuur wilt upgraden of je connectiviteitsmogelijkheden wilt uitbreiden, de Skylane Optics SPP85P30100B123 is de perfecte keuze voor een snelle en efficiënte gegevensoverdracht.

Cisco compatibiliteit:
De Skylane Optics SPP85P30100B123 SFP+ SR Transceiver is speciaal ontworpen en gecodeerd voor compatibiliteit met de Cisco SFP-10G-SR module. Het zorgt voor naadloze integratie in Cisco netwerkapparatuur en biedt een probleemloze plug-and-play ervaring. Deze compatibiliteit zorgt voor een eenvoudige implementatie en soepele werking binnen je Cisco netwerkinfrastructuur.

Uitzonderlijke prestaties:
De SPP85P30100B123 transceivermodule biedt uitzonderlijke prestaties, waardoor gegevens met hoge snelheid over korte afstanden kunnen worden verzonden. Met een transmissiesnelheid van 10 Gbps biedt deze transceiver betrouwbare en efficiënte connectiviteit voor data-intensieve toepassingen. Of je nu grote bestanden verzendt, high-definition media streamt of realtime communiceert, deze transceiver zorgt voor een snelle en betrouwbare gegevensoverdracht.

Glasvezeltechnologie:
De SPP85P30100B123 transceivermodule maakt gebruik van geavanceerde glasvezeltechnologie om betrouwbare en krachtige connectiviteit te leveren. Hij beschikt over een multi-mode glasvezelinterface, waardoor hij geschikt is voor toepassingen op korte afstand binnen je netwerk. De multi-mode vezel zorgt voor efficiënte gegevensoverdracht over korte afstanden, waardoor hij ideaal is voor LAN's (Local Area Networks), datacenters en andere netwerkverbindingen op korte afstand.

Eenvoudige installatie en instelling:
De Skylane Optics SPP85P30100B123 transceivermodule is eenvoudig te installeren en in te stellen. Hij is hot-swappable, waardoor hij gemakkelijk kan worden geïnstalleerd of vervangen zonder de werking van het netwerk te verstoren. Sluit hem gewoon aan op een compatibele SFP+ sleuf in je Cisco netwerkapparatuur en hij wordt automatisch herkend en geconfigureerd. Deze plug-and-play functionaliteit bespaart je tijd en moeite tijdens de installatie en zorgt voor een naadloos integratieproces.

Hoge compatibiliteit:
Naast de compatibiliteit met Cisco SFP-10G-SR is de Skylane Optics SPP85P30100B123 transceivermodule ontworpen om compatibel te zijn met een breed scala aan netwerkapparatuur. Hierdoor is het een veelzijdige keuze voor verschillende netwerkopstellingen, waardoor interoperabiliteit en flexibiliteit gewaarborgd zijn. Of je nu Cisco-apparaten of andere compatibele apparatuur gebruikt, deze transceivermodule biedt de compatibiliteit die je nodig hebt voor een naadloze en betrouwbare netwerkinfrastructuur.

Verbeterde betrouwbaarheid:
De SPP85P30100B123 transceivermodule is gebouwd met het oog op betrouwbaarheid. Hij ondergaat strenge tests en kwaliteitscontroleprocessen om consistente prestaties en duurzaamheid te garanderen. Deze betrouwbaarheid zorgt voor een stabiele netwerkverbinding en minimaliseert het risico op gegevensverlies of netwerkonderbrekingen. Met de Skylane Optics SPP85P30100B123 transceiver kun je erop vertrouwen dat je netwerk soepel en efficiënt zal werken.

Kosteneffectieve oplossing:
Investeren in de Skylane Optics SPP85P30100B123 transceivermodule biedt een kosteneffectieve oplossing voor je netwerkbehoeften. Door naadloze compatibiliteit met Cisco netwerkapparatuur te bieden, kun je de kosten van het vervangen of upgraden van bestaande infrastructuur vermijden. Bovendien zorgen de betrouwbaarheid en prestaties van deze transceivermodule ervoor dat er minder vaak onderhoud of vervanging nodig is, wat na verloop van tijd kosten bespaart.

Breed scala aan toepassingen:
De SPP85P30100B123 transceivermodule is geschikt voor een breed scala aan toepassingen in diverse netwerkomgevingen. Of je nu een datacenter, bedrijfsnetwerk of campusnetwerk opzet, deze transceiver biedt de flexibiliteit en prestaties die nodig zijn voor verschillende netwerkarchitecturen. Hij zorgt voor de efficiënte overdracht van data, spraak en videosignalen en garandeert een betrouwbare en robuuste netwerkinfrastructuur.

Samengevat biedt de Skylane Optics SPP85P30100B123 SFP+ SR Transceiver uitzonderlijke prestaties, naadloze compatibiliteit met Cisco SFP-10G-SR en verbeterde betrouwbaarheid voor je netwerkbehoeften. Met zijn uitzonderlijke eigenschappen, eenvoudige installatie en kosteneffectieve oplossing is deze transceivermodule een waardevolle aanwinst voor netwerkbeheerders, IT-professionals en organisaties die op zoek zijn naar betrouwbare en efficiënte gegevensoverdracht. Upgrade je netwerkinfrastructuur met de Skylane Optics SPP85P30100B123 transceivermodule en ervaar de voordelen van snelle, veilige en naadloze connectiviteit.

Meer informatie
SKU35848503
EAN8716065449242
Merk artikelnr.SPP85P30100B123
MerkSkylane Optics
Form factorSFP+
Gecodeerd voorCisco
MediaMultimode
Netwerk protocol10 Gigabit Ethernet
Max. afstand300 m
Max. werktemperatuur70 °C
Aantal vezels2
Golflengte Rx850 nm
Min. werktemperatuur0 °C
Golflengte Tx850 nm
© 2023 - Kabels.nl