Terug naar de vorige pagina

Skylane Optics SPP85P30100B992 SFP+ SR Transceiver Gecodeerd voor Netgear AXM761

€ 50,22
Op voorraad
De voordelen van Kabels.nl
  • Op werkdagen vóór 17u, morgen in huis
  • Gratis verzending boven €15,-
  • Deskundige klantenservice
  • Groot Assortiment
  • Niet goed? Geld terug!



Stel een vraag via WhatsApp

Omschrijving

Skylane Optics SPP85P30100B992 SFP+ SR Transceiver Gecodeerd voor Netgear AXM761

  • Europese leverancier met 100% kwaliteitscontrole en mogelijkheid voor onsite support
  • Geschikt voor verbinden 10G glasvezel poort met multimode kabel

Maak kennis met de Skylane Optics SPP85P30100B992 SFP+ SR Transceiver Gecodeerd voor Netgear AXM761, een krachtige en betrouwbare netwerkoplossing die is ontworpen om datatransmissie en connectiviteit te verbeteren. Deze geavanceerde transceiver biedt uitzonderlijke prestaties, compatibiliteit en beveiliging, waardoor het de perfecte keuze is voor netwerkbeheerders en IT-professionals. Of je nu je netwerkinfrastructuur wilt upgraden of je mogelijkheden wilt uitbreiden, de Skylane Optics SPP85P30100B992 Transceiver is de ideale oplossing om betrouwbare en efficiënte netwerken te realiseren.

Verbeterde prestaties:
De Skylane Optics SPP85P30100B992 Transceiver is ontworpen om verbeterde prestaties en betrouwbaarheid te leveren. Deze SFP+ (Small Form-factor Pluggable) transceiver biedt hoge-snelheid datatransmissie met een gegevenssnelheid tot 10Gbps, wat zorgt voor snelle en efficiënte netwerkconnectiviteit. Hij ondersteunt multimode glasvezelverbindingen met een kort bereik, waardoor hij geschikt is voor een groot aantal toepassingen, waaronder datacenters, bedrijfsnetwerken en telecommunicatie.

Naadloze compatibiliteit:
De Skylane Optics SPP85P30100B992 Transceiver is speciaal gecodeerd voor de Netgear AXM761 en garandeert naadloze compatibiliteit en optimale prestaties. Hij is ontworpen om te voldoen aan de specifieke eisen van Netgear netwerkapparatuur en garandeert een betrouwbare en efficiënte verbinding. Dankzij deze compatibiliteit zijn er geen extra configuraties of aanpassingen nodig, waardoor je tijd en moeite bespaart tijdens de installatie en instelling.

Veilige en gecodeerde connectiviteit:
Beveiliging is van het grootste belang in het huidige netwerklandschap. De Skylane Optics SPP85P30100B992 Transceiver is ontworpen met geavanceerde coderingsmogelijkheden, waardoor een veilige en versleutelde gegevensoverdracht wordt gegarandeerd. Deze functie beschermt gevoelige informatie en voorkomt onbevoegde toegang of onderschepping, waardoor organisaties die te maken hebben met vertrouwelijke of gevoelige gegevens gerust kunnen zijn.

Plug-and-Play Installatie:
De Skylane Optics SPP85P30100B992 Transceiver is plug-and-play te installeren, waardoor hij ongelooflijk eenvoudig te integreren is in je netwerkinfrastructuur. Steek de transceiver gewoon in het compatibele Netgear apparaat en hij is klaar voor gebruik. Deze eenvoud en dit gemak verminderen de downtime en minimaliseren de behoefte aan technische expertise tijdens de installatie, wat zorgt voor een soepel en efficiënt installatieproces.

Verbeterde netwerkflexibiliteit:
Met de Skylane Optics SPP85P30100B992 Transceiver kun je genieten van een verbeterde netwerkflexibiliteit. Het hot-pluggable ontwerp zorgt voor eenvoudige plaatsing en verwijdering zonder het hele netwerk te verstoren. Deze functie biedt de flexibiliteit om netwerkconfiguraties snel en gemakkelijk aan te passen of te upgraden, zodat ze kunnen worden aangepast aan veranderende bedrijfsbehoeften en technologische ontwikkelingen.

Betrouwbare en stabiele connectiviteit:
De Skylane Optics SPP85P30100B992 Transceiver zorgt voor een betrouwbare en stabiele connectiviteit, waarbij signaalverlies en transmissiefouten geminimaliseerd worden. De transceiver is gebouwd met hoogwaardige componenten en ondergaat strenge tests om zijn prestaties en duurzaamheid te garanderen. Deze betrouwbaarheid zorgt voor een ononderbroken gegevensoverdracht en minimaliseert netwerkonderbrekingen, waardoor de netwerkefficiëntie en productiviteit worden gemaximaliseerd.

Kosteneffectieve oplossing:
Investeren in de Skylane Optics SPP85P30100B992 Transceiver biedt een kosteneffectieve netwerkoplossing. Door betrouwbare en efficiënte connectiviteit te bieden, helpt deze transceiver de netwerkprestaties te optimaliseren terwijl de noodzaak voor dure apparatuurupgrades of -vervangingen wordt verminderd. De compatibiliteit met Netgear-apparatuur en concurrerende prijzen maken het een kosteneffectieve keuze voor organisaties van elke grootte.

Breed scala aan toepassingen:
De Skylane Optics SPP85P30100B992 Transceiver is geschikt voor een breed scala aan netwerktoepassingen. Of je nu een datacenter bouwt, je bedrijfsnetwerk uitbreidt of je telecommunicatie-infrastructuur verbetert, deze transceiver biedt de flexibiliteit en prestaties die nodig zijn voor diverse omgevingen. Hij ondersteunt datatransmissie met hoge snelheid en zorgt voor een soepele werking voor toepassingen zoals videostreaming, gegevensback-ups en realtime communicatie.

Concluderend is de Skylane Optics SPP85P30100B992 SFP+ SR Transceiver Gecodeerd voor Netgear AXM761 een netwerkoplossing met hoge prestaties die verbeterde prestaties, compatibiliteit en beveiliging biedt. Met zijn naadloze integratie, veilige connectiviteit en betrouwbare prestaties is deze transceiver een essentieel onderdeel voor netwerkbeheerders en IT-professionals. Ervaar geoptimaliseerde gegevensoverdracht en efficiënte netwerkconnectiviteit met de Skylane Optics SPP85P30100B992 Transceiver, je vertrouwde oplossing voor betrouwbaar netwerken.

Meer informatie
SKU35848538
EAN8716065449594
Merk artikelnr.SPP85P30100B992
MerkSkylane Optics
Form factorSFP+
Gecodeerd voorNetgear
MediaMultimode
Netwerk protocol10 Gigabit Ethernet
Max. afstand300 m
Max. werktemperatuur70 °C
Aantal vezels2
Golflengte Rx850 nm
Min. werktemperatuur0 °C
Golflengte Tx850 nm
© 2023 - Kabels.nl